Gangy zdielam podobny nazor.....Akoze strasny doslova od*eb .... a som aj z toho da sa povedat smutny....
tuto pesnicku si budem dlho pamatat...a dufam ze bude nejaka Spoiler
Môžem vás ubezpečiť, že takýchto sa dočkáte ešte viac.
pre čítačov: Spoiler
Čo ten veľký džon z knihy, vystupuje vôbec v seriály? Mňa zaujalo, keď Jaime menoval protivníkov, ktorí sú silnejší ako on a spomenul aj jeho...a mal byť v zajatí práve po tejto hostine
greatjon bol "nahradeny" blackfishom to tak vyzera, aj ked ten asi usiel, teda bol prakticky vypusteny, dost sa nato ludia stazovali ze vacsinu Robbovych bannermenov vypustili z pribehu pocas epizod :-/
seriozne som si myslela ze ked ta cervena pani hodila do ohna tie pijavice tak Robb a Jofrey zomru proste len tak z nicoho nic, akoze magic...a to som citala knihu, tento koniec bol prilis, masaker. Seriozne kto cita knihu kde presne najdem tu scenu Red wedding ? chcem si to este raz precitat. dakujem
ty vole, ja toto na tom seriály milujem samé zvraty ! Spoiler
A to isté aj s tou blondskou dnes! Trocha mi tam chýba nejaká veľká bitka, ako bola v druhej sérii v deviatke keď bol Stannis dobíjať kráľov prístav. Pevne verím že niečo takéto bude. Inak koľko sérii bude? Ak to ide podľa kníh tak tretia séria je z tretej knihy? Niečo som čítal že ich je 5. Inak dúfam že už natáčajú štvorku. Nechcem už čakať ani týždeň naviac, minulý bol hrozný