Toto je podľa mňa kritikaChrobáčik je síce pekný, no kompozične je to veľmi nepekne natlačené, a hlavne, má to ostré a rozmazané miesta v každom rohu.
Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
ty si asi necital moj posledny prispevok na predchadzajucej strane...
nechaj to uz tak a chod radsej fotit a trenovat a davaj dalsie kusy, mozno sem das aj peknu fotku
nechaj to uz tak a chod radsej fotit a trenovat a davaj dalsie kusy, mozno sem das aj peknu fotku
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
rastikbart
Medium Star
fakt by ma zaujimalo aky tam je rozdiel. ovca vs chrobak ty ako "profesional" mi to urcite vysvetlis ked som ja slepyPolo-X napísal:rastikbart... nic v zlom ale toto sa uz neda nazvat ani slepota, ak v tom nevidis rozdiel medzi chrobakom a tymi fotkami potom je tvoja fotograficka kariera odsudena na iphone, hajzel a istagram!
pokial tvrdis ze to nema zmysel tak to bude asi tym ze tam ten rozdiel nieje ziadny. vlastne sorry, jeden tam je ovca je odfotena z predu a chrobak z vrchu
PS: tu karmu si si mohol odpustit
tak podme poporiadku...
karmu som ti ja neznizil, ak pridavam ci uberam karmu tak sa vzdy podpisujem, takze je mi to sice luto ale places na nespravnom hrobe...
dalej, ja nie som profesional, som absolutny amater, takze vdaka ze si to o mne myslis ale pravda to nie je
no a k samotnym fotkam...
nie som si isty ci ti to dostatocne vysvetlim, ked ten rozdiel nevidis... pripada mi to ako keby si mal slepemu clovek od narodenia opisat ako vyzera modra fatba...
ale skusim
kompozicne su ovela lepsie, ostrost, styl akym sa zameral na jednotlive objekty, farby aj ked musim uznat ze tie hory sa mi zdaju byt presaturovane, v neposlednom rade ako to opisujes ty ze su gyc, prave naopak, ked sa pozries na jeho fotky vies na co sa mas pozerat co je hlavny bod ci objekt, na tej tvoje je to strasny mismas chrobak, pupava, trana na lavej strane... proste ked sa na ne pozres tak oku viac lahodia ako ublizuju, cize vyvolavaju nejaky dobry pocit, na tej tvoje je odozva cisto nulova
neviem tebe sa ta fotka naozaj paci? ved to je zbytocny vycvak, mozno si sa snazil o makro lenze makro je prave ta fotografia ktora trpi ked nie je technika, preto to nefotim, ja milujem makro fotky lenze nemam na to objektivy, pretoze su drahe a tak fotim ine veci...
kludne nafot viac, hod sem viac fotiek, mozno sa ti len tato nepodarila, a hlavne sa skus odosobnit od toho ze si autor a skus sa pozerat nato nezainteresovane
a kritiku ak ju neuznavas skus si ju vypocut/precitat a pripadne sa z nej poucit...
asi naozaj nebude dobra kedze si nedostal na nu ziadnu chvalu
ved aj to ze ti povedia ludia ze ta fotka je chaby vycvak je informacia ktora by ta mala posunut dalej a snazit sa viac a skusat a nakopnut v tom ze to este asi nie je ono, teda ak sa chces venovat aspon ako tak fotografovaniu
karmu som ti ja neznizil, ak pridavam ci uberam karmu tak sa vzdy podpisujem, takze je mi to sice luto ale places na nespravnom hrobe...
dalej, ja nie som profesional, som absolutny amater, takze vdaka ze si to o mne myslis ale pravda to nie je
no a k samotnym fotkam...
nie som si isty ci ti to dostatocne vysvetlim, ked ten rozdiel nevidis... pripada mi to ako keby si mal slepemu clovek od narodenia opisat ako vyzera modra fatba...
ale skusim
kompozicne su ovela lepsie, ostrost, styl akym sa zameral na jednotlive objekty, farby aj ked musim uznat ze tie hory sa mi zdaju byt presaturovane, v neposlednom rade ako to opisujes ty ze su gyc, prave naopak, ked sa pozries na jeho fotky vies na co sa mas pozerat co je hlavny bod ci objekt, na tej tvoje je to strasny mismas chrobak, pupava, trana na lavej strane... proste ked sa na ne pozres tak oku viac lahodia ako ublizuju, cize vyvolavaju nejaky dobry pocit, na tej tvoje je odozva cisto nulova
neviem tebe sa ta fotka naozaj paci? ved to je zbytocny vycvak, mozno si sa snazil o makro lenze makro je prave ta fotografia ktora trpi ked nie je technika, preto to nefotim, ja milujem makro fotky lenze nemam na to objektivy, pretoze su drahe a tak fotim ine veci...
kludne nafot viac, hod sem viac fotiek, mozno sa ti len tato nepodarila, a hlavne sa skus odosobnit od toho ze si autor a skus sa pozerat nato nezainteresovane
a kritiku ak ju neuznavas skus si ju vypocut/precitat a pripadne sa z nej poucit...
asi naozaj nebude dobra kedze si nedostal na nu ziadnu chvalu
ved aj to ze ti povedia ludia ze ta fotka je chaby vycvak je informacia ktora by ta mala posunut dalej a snazit sa viac a skusat a nakopnut v tom ze to este asi nie je ono, teda ak sa chces venovat aspon ako tak fotografovaniu
To komu píšeš? Šak ja som sem od poobedia nepísal 
az teraz som si vsimol ze on neni autor fotky, no ked sa k nej tolko mal tak ma zmiatol
ale v podstate je to jedno, to podstatne tam plati rovnako
hram world of tanks a sem odskakujem a potom som nevsimavy
ale v podstate je to jedno, to podstatne tam plati rovnako
hram world of tanks a sem odskakujem a potom som nevsimavy
-
rastikbart
Medium Star
@ polo-X vravis ze ostrost a farby su lepsie. a sme u toho co som tvrdil predtym ze velky rozdiel bude vdaka kvalite fotaka teda objektivu a velkosti cipu. dalsia vec co vravis "ked sa pozries na jeho fotky vies na co sa mas pozerat". tak koza mi je jasna, v krajinke by mohla byt ta stena ale pri tych alpach z lietadla tam fakt netusim co je hlavne.
ozval som sa preto lebo sa mi nepaci, ako a akym stylom vy co mate nafotene niekolko 1000 fotiek, sa tu navazate do zaciatocnikov
ked si chcete zvysovat svoje ego tak sa zamerajte na fora pre profesionalnych fotografov a nie toto kde je 99 % amaterov a paci sa im kazda lepsia fotka
ale uz sa nebudem k tomu vyjadrovat dalej bo ma skarmovali uz 4 individua, individua ved sa nehambite za seba sa podpiste
ozval som sa preto lebo sa mi nepaci, ako a akym stylom vy co mate nafotene niekolko 1000 fotiek, sa tu navazate do zaciatocnikov
ked si chcete zvysovat svoje ego tak sa zamerajte na fora pre profesionalnych fotografov a nie toto kde je 99 % amaterov a paci sa im kazda lepsia fotka
ale uz sa nebudem k tomu vyjadrovat dalej bo ma skarmovali uz 4 individua, individua ved sa nehambite za seba sa podpiste
kompaktom nespravis ostru fotku? co s tym ma velkost cipu a farby? tie doladis aj v pp... (ano nie je technika ako technika ale to su vyhovorky nic viac... so vsetkym sa da pracovat a vsetko sa da nejako upravit)
mozno by si sa mal zamysliet nad tou karmou, je to tiez signal niecoho...
nemusis sa bat ja uverejnujem fotky na vela fotografickych portalov a nie len slovenskych
mne naozaj nejde o ego, chcel kritiku, dostal ju, ty sa s tym nauc zit
kritikou sa aspon ja snazim pomoct fotografovi, vobec nejde o hanenie, ak to robi niekdo iny nie je to moja chyba
a je dobre ze uz s tym koncime lebo to tu zacalo pripominat psa co nahana svoj vlastny chvost
mozno by si sa mal zamysliet nad tou karmou, je to tiez signal niecoho...
nemusis sa bat ja uverejnujem fotky na vela fotografickych portalov a nie len slovenskych
mne naozaj nejde o ego, chcel kritiku, dostal ju, ty sa s tym nauc zit
kritikou sa aspon ja snazim pomoct fotografovi, vobec nejde o hanenie, ak to robi niekdo iny nie je to moja chyba
a je dobre ze uz s tym koncime lebo to tu zacalo pripominat psa co nahana svoj vlastny chvost
Zapp ... len tak letmo som videl tvoju fotku a ostal som najprv v šoku, že ste pálili nejaký kríž
Možno som jediný kto ho vidí ...
ALE JE TAM 
Možno som jediný kto ho vidí ...
-
ZappBrannigan
Darca
Lol dobreee...inac vsimol som si to az teraz
Mne ako amatérovi sa páči, pekne ostrá, dobre nasvietená... možno slečna sa mohla pozerať do objektívu. A možno by som foto orezal trochu inak, dvojicu by som posunul viac doprava, pretože tam je veľa priestoru v porovnaní s málom voľného priestoru pri slečninej nohe.

-
RomanB
Medium Professional
Jasne kompo nie je idealna , bohuzial som tam narval v lavo stlpik , ktory to potom rusil ..
Takze orez skoncil tak ako skoncil.
Popravde nevedel som ci PP neni prehnany .
Inac Dakujem
Takze orez skoncil tak ako skoncil.
Popravde nevedel som ci PP neni prehnany .
Inac Dakujem
Mne zas to pozadie príde ako plátno ... že sa fotia pred nejakým pozadím
Tiež mi to príde neprirodzené, pozadie tmavé, obloha zamračená a oni svietia akoby boli na pláži 
-
uNreal_saTch^
Professional
Toto iste som chcel napisat, ale reku nebudem za blba, tak som nekomentoval :DLubenečko napísal:Mne zas to pozadie príde ako plátno ... že sa fotia pred nejakým pozadím
-
RomanB
Medium Professional
Asi sa todalo blisknut trosku viac s citom , nabuduce , inak dik za postrehy ..
Nádherná hra a super fotky.