Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
melisica666
Novice
Novice

Re: Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem

Príspevok od používateľa melisica666 »

CHalani opat som tu to lenovo mi predal aj ked sme boli dohodnuti no ale to riesit nejdem co poviete na toto http://pc.bazos.sk/inzerat/25832597/ODO ... 0x1050.php

//autoeditácia príspevku (25 Máj 2013, 14:22)
http://www.alza.sk/samsung-535u-stribrny-d361449.htm toto?
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

aj tuto ho maju s FHD http://www.thinkpro.sk/produkt/lenovo-y ... -59-377198

takze vyuzijem moznost vratit tovar do 7 dni a pojdem si pre ten druhy :)
nescafe5
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nescafe5 »

melisica666 > To omnoho lepsia kupa je HP ProBook alebo ThinkPad Edge > maju omnoho lepsiu konstrukciu aj vykonovo na procesor najmenej 2x su vykonejsie, ten samsung s AMD to je pomalsie ako Intel Celeron :/.
Napriklad nieco takehoto: http://www.hp-shop.sk/hp-probook-4340s-5-2404 alebo http://www.lenovo-shop.sk/thinkpad-edge-e330-3-548
Ta toshiba bazarova za 340 euro kupis novy s 2 rocnou zarukou vies ze tomu notebooku nic nie je a 40 euro riesit...

A neviem ako to ma thinkpro ale co viem tak lenovo-shop ma dopravu na vsetky notebooky zadarmo a expresnu dopravu po BA .
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

v com spociva ta expresna doprava do BA ? lebo som tam nic take nenasiel

edit: nakoniec som to vzal z toho lenovo-shopu a expresne tu bude az vo stvrtok :lol:
Lvíček
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Lvíček »

Ahojte chcem sa opýtať čo hovoríte na tento ntb http://www.k24.sk/product/173662/Pocita ... 9192_.html či to je výhodná kúpa. Ja myslím že áno.
nescafe5
Zablokovaný
Zablokovaný

Ked je notebook urceny pre Polsky trh, tak zaruka ti plati 2 roky v Polsku, 1 rok mas medzinarodnu zaruku ale i ta medzinarodna zaruka sa berie ako tzv. turisticka alebo pracovna, to znamena som slovak a vycestujem pracovne do Nemecka, tam sa mi pokazi notebook a som na pracovnej ceste a servis v Nemecku mi ho bezproblemovo zoberie. Ked si kupis polsky notebook autorizovany servis ti ho na slovensku nemusi vobec zobrat a nauctuju si za opravu aku keby bol bez zaruky = zistia to podla serioveho cisla notebooku - SN: xxxxxxxxxxxx . Ked je hocijaky notebook predany tak je zaratana cena na servis toho notebooku teda ked znacka napriklad Lenovo preda notebook v Polsku tak z tej ceny sa podporuju autorizovane servisi v Polsku. Uz teraz keby s tym notebookom nieco bolo tak mas problem len aby ti ho zobrali na medzinarodnu zaruku co mas len 1 rok tunak na Slovensku... hold budes musiet posielat notebook do servisu v Polsku, dlhsia cakacia doba, aku kvalitu ti tam neviem povedat a komunikaciu v anglictine teda moze nastat nedorozumenie na jednej alebo druhej strane a niekedy na zavadu budes notebook posielat aj 2x

Poznam vela ludi co to uz olutovalo co kupovali Delly z USA a Nemecka a ked im odisla Quadro grafika tak potesi :) a nikto na slovensku mu to neodservisuje. Hold spekulanti na to zvycajne doplatia.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

bullshit..vsetky lenova kupovane na slovensku idu na servis do polska, nezalezi od toho ci je to polska alebo slovenska distribucia. V pripade reklamacie kontaktujes obchod z ktoreho si ho bral, oni ti daju kontakt na servis kam mas zavolat. Oni ti objednaju kuriera, najneskor do 2 dni je u teba pre notebook, do 2 dni je v servise v polsku a do dalsich 2 dni ho mas doma. Dokopy budes mat notebook prec max 5-6 prac dni a kvalita servisu je vyborna.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

guess.whoo - no, nie celkom. Niektoré rady servisujú tu na Slovensku, dokonca priamo v ShowRoome pri Auparku. Keď som bol s klientkou po noťas, tak mi vraveli ktoré modely cestujú do PL a ktoré servisujú priamo tu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mm tak ja som sa zatial stretol len s polskym servisom. Nepamatas si ktore rady to boli?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

http://www.lenovoonline.sk/kontaktne-informacie

DigitalPark II ShowRoom. A nepamätám si vôbec, ale keď dorobím, tak tam môžem callnuť.
nescafe5
Zablokovaný
Zablokovaný

Tak chcem vidiet ked si kupis Notebook v Nemecku, USA alebo Polsku... urceny pre ich trh ci ti ho zoberie autorizovany servis na zarucny servis na slovensku ;) . Musi to riesit tam kde zakupil produkt a tiez si myslim ze naklady budu vyssie, zadarmo ti da kazdy odvoz kuriera aj ti pride ale to kupis na slovensku notebook, posielas zo slovenska do slovenskeho centra alebo kde si to zvoli slovensky zastupca pre znacku teda slovenske Lenovo. Ked si notebook kupis v Nemecku USA a zavolas si zvoz na notebook tam mas zadarmo ale podla mna si budu uctovat ked si v zahranici lebo pre ich trh by si to mal objednavat zvov z Nemecka USA a nie zo Slovenska pre nich da doprava stupne aj na 3x ceny a musia to mat nejako osetrene.
To ze pri niektorych notebookov to riesi slovenske Lenovo ze posle notebook slovensky do Polskeho servisu to je na nich. Tiez co mi kamarat hovoril vacsina notebookov Acer chodi do Prahy do Ceska a su to slovenske modely.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja som volal pri reklamacii do centra, kde so mnou hovoril čech a poslali do polska a mal som to z thinkpro sk kupene. Neplatil som nic.
nescafe5
Zablokovaný
Zablokovaný

Vsak ano notebook urceny pre slovensko, predavany v slovesnkom obchode na slovesnku. Reklamaciu si robil na slovensku ako si to znacka poriesi kde posle notebook je to na nej, to iste kde ma nejake call centrum. Skus reklamovat notebook kupeny v Nemecku alebo USA na slovensku a uvidis ako pochodis :)
Lvíček
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Lvíček »

A čo hovoríte na ten notebook ktorý je podľa mňa lacný nato že má gtx660... Oplatí sa mi ho kúpiť ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale tu sa bavime o notebooku kupovanom na slovensku nie v amerike. taky servis ma tusim jedine dell

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2013, 14:16)
Lvíček - ty aj ides kupovat nejaky notebook? lebo uz asi 2 mesiace stale postujes nejake stroje a nic z toho
nescafe5
Zablokovaný
Zablokovaný

Ale ma polsky SN, to neobides. To iste spravil by sa eshop XYZ, kupoval by Elitebooky s USA, normalne preclil zaplatil DPH, teoreticky by ho to vyslo lacnejsie a bol by velmi konkurecie shopny a predaval by to na slovensku len ked by to chcel reklamovat musi v USA, slovensky servis by mu ich nezobral. Vsak nech si kupi polsky notebook a potom nech ho reklamuje na slovensku :) som zvedavy ;) doplatili na to znamy s USA, Nemecka, Polsko nebude ziadna vynimka. Tiez to musia mat presetrene z dopravou keby si kupil notebook v anglicku a chces ho dat servisovat v anglicku ale dopravu by mali vyzdvihnut kurier zo slovenska, to by ich ta doprava pekne vysla, tam aj spat, musia to mat nejako osetrene.
raky2702
Expert
Expert

Príspevok od používateľa raky2702 »

Zdravim, ktory notebook by ste poradili do 350 eur ?
velkost od 13-15,6 ( mensi urcite nie )
grafiku bohate staci Intel ( hry sa tam nebudu hravat )
processor by som bol najradsej i3 ale ten sa v tejto cene asi nepohybuje tak teda aspon nieco podobne.
ma byt primarne urceny na chat, office, atd. nic narocne
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

ahojte, potrebujem pomôcť s výberom notebooku.
Hlavná požiadavka: Dotykový a odnímatelný display, plne funkčný ako tablet
Dalšie požiadavky: výkon, kvalita , Wifi, čítačka kariet.
Na cene nezáleží.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a co tak Yoga?
http://www.hej.sk/notebook-lenovo-ideap ... =srovnavac

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2013, 18:04)
alebo ak musi byt odnimatelny display tak transformera od asusu
Napísať odpoveď