Brusel - pamiatky,doprava
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Brusel - pamiatky,doprava
Tak sme sa rozhodli ze si spravime vyletik s ryanairom do Bruselu. Spat budeme u bratranca. Prvy problem, ktory nas napadol je doprava z letiska. Prilietame na Charleroi, co je od mesta vyse 50km. Nasli sme len celkom nepresne info ako to tam chodi s transferom.. Necestoval uz niekde z tade? Ked sa dostaneme do mesta, bratranec nam uz co to hadam ukaze a povie, ale predsi len, co si netreba nechat ujst? Cez den by sme chceli pochodit mesto, vecer sa niekde opit, mozno ak viete odporucit nejaku diskoteku.. 
-
Kopa Šrotu
Amateur
Re: Brusel - pamiatky,doprava
ja odlietam do bruselu o necelých 10 dní, a zisťujem, ako to tam chodí, ako presne si to poriešil s tou dopravou z letiska do centra? išiel si na "spotrebu" čiže si si kúpil časový lístok, alebo ako? 
-
peterxxx
Star
Nezmeskaj "Maneke pis "
.Curajuci chlapcek a okolo neho asi 300 japoncov s fotakmi
...Ale urcite sa chod pozriet DO Atomia, tam je to pekne
...
No jasné, fotka s cikajúcim chlapčekom určite bude - ak ho nájdem:-) a ako je to v atomiu? dá sa vojsť dnu? a čo európske inštitúcie - dá sa tam pozrieť?
-
peterxxx
Star
Do atomia sa da ist, je tam nieco ako muzeum a su tam aj niake bary a restiky ,prekvapilo ma aky velky to ma interier.Kamaratka, bola tiez v bruseli a newiem kde presne bola ale zda sa mi, ze bola v Europskom parlamente (ak sa nemylim ) takze sa tam asi da ist.Ja osobne som tam nebol, ale odporucam si prezriet namestia a kostoli, niekto su vazne impozantne ale uz si nepamatam mena.
nepoznáte SK-CZ web kde by boli vypísané všetky pamiatky v Bruseli? chystáme sa tam zavítať cez leto, našiel som toto http://historickepamiatky.sk/pamiatky-v-bruseli/ - sú tu však spomenuté len klasiky, Manneken Pis a Atomium
chceli by sme toho ale pochodiť viac... nemusia to byť klasické pamiatky, ale skôr miesta ktoré sa oplatí navštíviť, napr. niečo (kaviareň, pivovar) kde sa dá ochutnať belgická čokoláda, belgické pivo a tak...
chceli by sme toho ale pochodiť viac... nemusia to byť klasické pamiatky, ale skôr miesta ktoré sa oplatí navštíviť, napr. niečo (kaviareň, pivovar) kde sa dá ochutnať belgická čokoláda, belgické pivo a tak...