SAMSUNG Galaxy S II
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: SAMSUNG Galaxy S II
mne odvtedy , co mam 4.0.4, vydrzi aj tyzden
, predtym som bol rad za tri dni
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nad optimalizovanou custom romkou ste nerozmýšľali?
-
Mek
Addict
Rozmyslali aj mali, ale kvoli mnozstvu bugov sa vratili k oficialnej.
prave som si vsimol ze napriek tomu ze ho mam pripojeny k pc a baterka sa nabija tak pri aktivnom pouzivani mi baterka aj napriek tomu klesa
nehovoriac o tom ze odkedy mam 4.2.4 sa brutalne prehrieva...
nakopat do gul by si zasluzili... skoda ze som to nevedel skor nedaval by som si ho... 4.0.4 bol jednoznacne najlepsi android aky som na tom mal, len sa mi to nechce menit no kazdym dnom ma presviedcaju o zmene...
nakopat do gul by si zasluzili... skoda ze som to nevedel skor nedaval by som si ho... 4.0.4 bol jednoznacne najlepsi android aky som na tom mal, len sa mi to nechce menit no kazdym dnom ma presviedcaju o zmene...
Ja tu dam teraz strasne lame otazku. Nejak nie som na smartfony a to moje desire c ktore som dostal zadara vyuzivam len na navigaciu, sms&volania, skype + dve tri appky. Ze by som sa nejako vyzival v tunovani androidu ak sa to tak da nazvat sa povedat neda. Ide mi hlavne o vydrz baterky. Nasiel som si v nastaveniach ze mam 4.0.3, ked to upgradnem na 4.0.4 budem mat cititelne vyssiu vydrz baterky ako to tu pisete? Ak ano ako spravim tento upgrade tak, aby som neupgradoval na novsiu (ako vravite nahovno) verziu?
Neviete mi povedat ci pasuje displej zo SGSII na SGSII Plus (i9105p)? Dik 
-
hrban
Addict
nečudo, že ti relefón pi*u vydrží, máš nanič kábel, toto mi robila sgsIII s čínskym zalomeným káblom, kábel letel do koša kúpil som si normálny a baterka potom vydrža omnoho dlhšie, keďže číňan mi len dotrtkal ''formátovanie''...Polo-X napísal:prave som si vsimol ze napriek tomu ze ho mam pripojeny k pc a baterka sa nabija tak pri aktivnom pouzivani mi baterka aj napriek tomu klesa![]()
vymeň kábel, a malo by to byť lepšie, poprípade povysávaj a špendlíkom povyberaj prach z micro usb portu v telefóne, nie je možné aby sa vybíjal na kábli ak je všetko OK
kabel je od vyrobcu z balenia, za co ho mam vymenit?
telefon mi nabije v pohode akurat s nim nesmiem nic robit pretoze pri pouzivani zerie viac baterku ako ho kabel nabija...
vydrz baterky je proste katastrofalna, ja som skor rozmyslal na vymenou baterky ale do tohto telefonu sa mi uz investovat nechce... tak porozmyslam nad novym
telefon mi nabije v pohode akurat s nim nesmiem nic robit pretoze pri pouzivani zerie viac baterku ako ho kabel nabija...
vydrz baterky je proste katastrofalna, ja som skor rozmyslal na vymenou baterky ale do tohto telefonu sa mi uz investovat nechce... tak porozmyslam nad novym
-
hrban
Addict
ale veď ti hovorím, že to nemôže vybíjať, ja sa tiež hrám na napíjačke a nabíja, mal som aj sgsII a pokles baterky pri prechode som nevidel.. máš proste zlý/slabý kontakt kábla, nepretečie dsoť ampérov alebo je spoj prerušovaný na malé okamžiky...
-
kukiak
Addict
hrban ma pravdu.. toto iste mi robi ked nabijam tymi ekologickymi nabijackami od SE..jednoducho slaby prud kvoli zlemu kablu alebo usb vystupu.
prerusenie to nie je to telefon oznami bliknutim displaya aj zvukom
akurat mi je divne ze je to zrazu kablom, ked pri 4.0.4 to nerobilo a pri 4.2.4 to robi, preto sa mi to nezda...
akurat mi je divne ze je to zrazu kablom, ked pri 4.0.4 to nerobilo a pri 4.2.4 to robi, preto sa mi to nezda...
-
hrban
Addict
mne to tiež nepreblikávalo, lebo ono cez zalomený kábel tiekol neustále prúd ale už menej než mal a takisto mi potom telefón nevydržal ani len 24h
ja rozumiem co myslite, lenze moj kabel je neporuseny, nijako extra s nim nenarabam, stale vyzera ako novy a v podstate je, dokonca pouzivam aj wd kabel ktory tam funguje rovnako a taktiez nabijal telefon rovnako a robi mi to iste, preto si nemyslim ze to bude v tom... a toto sa stalo velmi kratko po tej aktualizacii na 4.2.4
mozno ten android naozaj nesedi na ten telefon, proste zerie baterku ovela viac ako 4.0.4 uz viac ludi to potvrdilo
ono ta vydrz nikdy nebola nejak extra ale teraz je to naozaj katastrofalne
tie cisla miznu skoro rychlejsie ako moja vyplata
mozno ten android naozaj nesedi na ten telefon, proste zerie baterku ovela viac ako 4.0.4 uz viac ludi to potvrdilo
ono ta vydrz nikdy nebola nejak extra ale teraz je to naozaj katastrofalne
tie cisla miznu skoro rychlejsie ako moja vyplata
-
hrban
Addict
mrkni toto
už to bolo aj tu v téme o sgs2 že kábel nenabíjal vôbec, možno je zrada tam
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2013, 13:30)
hlavne nezabudni vybrať baterku
už to bolo aj tu v téme o sgs2 že kábel nenabíjal vôbec, možno je zrada tam
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2013, 13:30)
hlavne nezabudni vybrať baterku
aj to som pozeral, je absolutne cisty, mechanicky nijak nepretazovany ci extra namahany...
netusim mozno mu len ten android nesedi inac si to neviem vysvetlit...
ked ho necham v klude tak mi ten telefon nabije v pohode, akurat ked som s nim vcera browsoval pri zapnutom kably tak to proste zostava rovnake alebo klesne...
no co uz, jednoducho s nim nemozem pracovat pocas nabijania... nechajme to tak asi to nijak nevyriesim
dik za info
netusim mozno mu len ten android nesedi inac si to neviem vysvetlit...
ked ho necham v klude tak mi ten telefon nabije v pohode, akurat ked som s nim vcera browsoval pri zapnutom kably tak to proste zostava rovnake alebo klesne...
no co uz, jednoducho s nim nemozem pracovat pocas nabijania... nechajme to tak asi to nijak nevyriesim
dik za info
-
qwerty-xyz
nesedi mu android, mne robi toto iste, bud drzi baterku na tej istej hodnote, alebo ju dokonca vybija, a kablom to nie je, mam doma tri, a nabijacky tiez . . . . 
Zdravim mám taký problém že moj mobil je strašne pomaly a z ramky mam voľné max 150 - 200 mb. Spúšťajú sa mi tamapp aj keď ich dám vypnúť pochvilke sa zase spustia neviem co už mám robiť by sa nespustalosame aleiba keď ichja ppustím ..... mam najnovší Android 4.1.2 ... root ešte nechcem robiť keďže mám mobil ešte v záruke. .. Máte nejaké rady ? Diky
Android je uz raz taky. Pokial nechces root tak s tym vela uz nespravis.. 150mb v ram nieje este nejaka hroza. Ak Ti mobil seka a ide pomaly, problem bude niekde inde asi
-
DeJF
Addict
Keď chceš viacej ram tak nekupuj taký šrot
inak skús aplikáciu advanced task killer...
Btw, najnovší android je 4.2.2.
https://play.google.com/store/apps/deta ... taskkiller
Btw, najnovší android je 4.2.2.
https://play.google.com/store/apps/deta ... taskkiller
aha, a ten najnovši android 4.2.2 som trošku kukal po nete a našiel som aj navody ako si ho dať do mobilu, ale nie som si isty či nato potrebujem mať root-nuty mobil alebo nie, lebo všade pisali ze skopirovať to root folder takže musi byt rootnuty alebo nie ? a ak nie da sa to aj nejako inak aby som ho nemusel rootnut a nainštalovať si najnovši android teda 4.2.2 ?