web

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
pao247
Expert
Expert

web

Príspevok od používateľa pao247 »

dobry den chcel by som sa spytat kde su najlacnejsie domeny aj s hostingom na akej stranke ?
a este jedna otazka trosku od veci ... domena aj hosting sa platia na rok ? alebo len hosting sa plati kazdy rok a domenu mam na stalo ?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: web

Príspevok od používateľa audiotrack »

doména sa platí ročne, hosting sa platí mesačne. A momentálne je najlacnejšia asi eu vo websupporte. Sa mi zdá že niekde som videl reklamu že za euro, ale neviem či to ešte platí
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Vo Websupporte mam domenu aj hosting. Hosting ma prijatelnu cenu ale mam u nich zaregistrovanu .eu domenu. Predvcerom som si predlzoval jej platnost. Zaplatil som za to 12eur s DPH. Na stranke maju napisane ze maju akciu za 1euro. Asi to bude len nejaky reklamny trik, prvy rok zaplatis 1euro ale potom od teba budu chciet takuto velku sumu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď je to tam aj písané:
Podmienky akcie

- Objednávka .eu domény za 1€ je možná iba ako nová registrácia domény na 1 rok.

- K objednanej .eu doméne je možné zakúpiť unlimited hosting so zľavou 20% pri nákupe na 1 rok. Zľava je platná len prvý rok.

- Po uplynutí ročnej registrácie, v prípade jej predĺženia, bude objednávateľovi fakturovaná plná cenu za doménu (podľa aktuálneho cenníku).

- Akcia platí od 9:00 dňa 3.6 do 16.6 do polnoci.

- Faktúru je nutné uhradzať v splatnosti, v opačnom prípade nevieme garantovať akciovú cenu registrácie.

- Cena je bez DPH.

- WebSupport.sk si vyhradzuje právo na pozastavenie akcie kedykoľvek, aj v priebehu kampane.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Nejak som sa o to detailnejsie nezajimal, ale dobre vediet ze to maju v podmienkach. Tak potom sa domena u websupportu vobec neoplati ak to niekto chce viac ako na 1 rok. Forpsi vyzera ze ma lepsie ceny http://www.forpsi.com/domain/pricelist.php . A mozes si tam eu domenu registrovat aj viac ako na 1 rok, vo websupporte som taku moznost nevidel.
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

wedos ma dost lacny hosting a zvyknu davat casto 33-50% zlavy, ciez mam od nich neobmedzeny hosting na rok za cca 8€
Domeny zvyknu byt zas v akciach na GoDaddy takze da sa poriesit domena aj hosting dost lacno
Napísať odpoveď