dobry den chcel by som sa spytat kde su najlacnejsie domeny aj s hostingom na akej stranke ?
a este jedna otazka trosku od veci ... domena aj hosting sa platia na rok ? alebo len hosting sa plati kazdy rok a domenu mam na stalo ?
web
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: web
doména sa platí ročne, hosting sa platí mesačne. A momentálne je najlacnejšia asi eu vo websupporte. Sa mi zdá že niekde som videl reklamu že za euro, ale neviem či to ešte platí
-
jorg22
Medium Professional
Vo Websupporte mam domenu aj hosting. Hosting ma prijatelnu cenu ale mam u nich zaregistrovanu .eu domenu. Predvcerom som si predlzoval jej platnost. Zaplatil som za to 12eur s DPH. Na stranke maju napisane ze maju akciu za 1euro. Asi to bude len nejaky reklamny trik, prvy rok zaplatis 1euro ale potom od teba budu chciet takuto velku sumu.
-
audiotrack
VIP
veď je to tam aj písané:
Podmienky akcie
- Objednávka .eu domény za 1€ je možná iba ako nová registrácia domény na 1 rok.
- K objednanej .eu doméne je možné zakúpiť unlimited hosting so zľavou 20% pri nákupe na 1 rok. Zľava je platná len prvý rok.
- Po uplynutí ročnej registrácie, v prípade jej predĺženia, bude objednávateľovi fakturovaná plná cenu za doménu (podľa aktuálneho cenníku).
- Akcia platí od 9:00 dňa 3.6 do 16.6 do polnoci.
- Faktúru je nutné uhradzať v splatnosti, v opačnom prípade nevieme garantovať akciovú cenu registrácie.
- Cena je bez DPH.
- WebSupport.sk si vyhradzuje právo na pozastavenie akcie kedykoľvek, aj v priebehu kampane.
-
jorg22
Medium Professional
Nejak som sa o to detailnejsie nezajimal, ale dobre vediet ze to maju v podmienkach. Tak potom sa domena u websupportu vobec neoplati ak to niekto chce viac ako na 1 rok. Forpsi vyzera ze ma lepsie ceny http://www.forpsi.com/domain/pricelist.php . A mozes si tam eu domenu registrovat aj viac ako na 1 rok, vo websupporte som taku moznost nevidel.