Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Laster
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Laster »

Nemám rád tieto idiotské videá so "silnou" hudbou, ktorá podráža ešte efekt daného videa. Mi to pripomína všetky tie konšpiračné videá.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nie nie, to všetko je tam pravdivé, lebo tam dali hudbu zo soundtracku. :lol:
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

to uz fakt nemas co napisat?
hughito
Redeemer
Redeemer

Na henten odpad? Kto berie pod. videá za relevantné, je naozaj primitívny obmedzenec, tu sa končí všetka sranda.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

hughito a keby si sa stal sam obetou dosiel by si nam sem napisat ze ta napadla banda Romov lebo chudaci nemali nic pod zub lebo svet je v ekonomickych srackach a vobec im to nezazlievas? ...
edit: som primitivny obmedzenec , v klude ma tak volajte, nazor na tu bandu ajtak nezmenim, ty by si vsak pomaly mal
hughito
Redeemer
Redeemer

Prečo by som mal vôbec riešiť, že ma napadli cigáni? Napadnúť ma môže hocikto a zatiaľ čo som sa v takýchto situáciach ocitol, tak išlo vždy o bielych. Ó, počkať, raz ma zhodil starší cigán z bicykla, keď som mal ale 5-6 rokov.

Toto je presne to vaše latentne rasistické uvažovanie, ktoré si zrejme ani neuvedomujete. Keď napadne človeka biely, tak to je v poriadku. Ak cigán, tak sa človek vybúri na tematiku cigánskeho problému. Ak černoch, tak by sa začal riešiť problematiku prisťahovalectva a jej negatívnych dôsledkov. Ach jaj.. :roll:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Skoda oponovat.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

hughito, tak daj nejake videa kde 10 bielych bije cigana...
hughito
Redeemer
Redeemer

To sa nikdy nestalo, ani nemohlo. To len cigáni robia. :wink:

jútub vojnu si rieš s niekým iným.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

tu nejde o ziadnu youtube vojnu...
keby si mi ho sem dal, tak by tam bol takmer urcite rasovo motivovany utok nackov,
ale ked sem da niekto video v ktorom je cierny rasizmus tak to odpad...
nechapem preco vedome zavadzas ludi... neverim, ze si tak blby aby si nevedel co robis...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ide o to, ako je to video podané. Takisto o tie titulkové vsuvky..ja sa spýtam teba? Ty to naozaj považuješ za normálne, pravdivé a šírenia hodné?

Ešte jeden článoček o závisti a rasizme: http://demlova.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=346658
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

hughito, ty nechces debatovat o nicom. Naco tu vlastne prispievas? Nepipses nic konstruktivne, kazde video, kazdy jeden holy fakt klasicky bagatelizujes... Pis sem dalej co chces, nechap ma zle... Len nerozumiem preco a naco to robis. Lebo jedine co tu za tie roky prezentujes je nazor, ze zli su aj bieli, nie len cigani.
hughito
Redeemer
Redeemer

O čom chceš debatovať? O tom videu? Chceš nebodaj ten výplod brať vážne? O tom netreba diskutovať a argumentovať, to je odpad.

Nepíšem nič konštruktívne? No ak máš taký pocit, fajn. Ak chceš niečo konštruktívne, prečítaj si článok, na ktorý odkazujem vyššie.
kazde video, kazdy jeden holy fakt klasicky bagatelizujes
Odhadujem, že v tejto téme mám min. 2/3 z tvojho celkového počtu príspevkov na hojku. Nemyslíš si, že tvoje absolutizujúce tvrdenia sú príliš odvážne? :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Ak chceš niečo konštruktívne, prečítaj si článok, na ktorý odkazujem vyššie.
Ten clanok je na smiech.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

fakt je to na smiech, uz len slovne spojenie "civilizovana multikulturna spolocnost" :D
take nieco aj existuje? aha, sice ano, to je ked bieli drzia hubu a nechaju si skakat po hlave...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Neviete niekto prosím Vás kde je ten článok ako si cigáni rozkradli protipovodňové zábrany a následne ich zaplavilo?
hughito
Redeemer
Redeemer

Článok je na smiech, úplne. Pritom na otrasne stupídne a primitívne video nikto takúto reakciu nedal, dokonca ste sa do mňa pustili, že čo si to dovoľujem vôbec napádať. Toto svedčí o všetkom. Ale prosím vás, potom tu nebľabocte čosi o konštruktivite príspevkov.

Táto téma sa mala dávno premenovať.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Aj taketo napadnutie: je ti na smiech ako ten clanok, ako predchadzajuce video alebo je to nebodaj tiez vykonstruovane?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

hughito napísal:Článok je na smiech, úplne. Pritom na otrasne stupídne a primitívne video nikto takúto reakciu nedal, dokonca ste sa do mňa pustili, že čo si to dovoľujem vôbec napádať. Toto svedčí o všetkom. Ale prosím vás, potom tu nebľabocte čosi o konštruktivite príspevkov.

Táto téma sa mala dávno premenovať.
mas tam video a vidis co sa deje, ale ked uz nemas co napisat tak spochybnujes tie titulky co su v nom...
ano mala by sa premenovat, navrhujem nazov "hughitove nekonecne obhajovanie ciganov"
inak uz to je trapne, nechapem co ta na tom bavi...
hughito
Redeemer
Redeemer

Bobr, neviem čo splietaš.

Arkan: Akože nemám čo napísať? Proste hodnovernosť videa a jeho kvalitu hodnotím na základe tých titulkov, toho "odkazu," čo nesie. Smiešne je aj to, že niekto zozbiera z netu takéto videá, kde sa zaútočilo na bielych alebo kde proste cigáni robia nejakú zlobu, spraví k tomu stupídne titulky, pridá vážnu hudbu a slabomyseľnejší jedinci to potom šíria po internete, ako nejaký validný argument. Zaujímavé, že pod. videá vidieť aj na černochov, resp. prisťahovalcov.

Z toho článku "na smiech." Autorka to presne vystihla.

Kód: Vybrať všetko

"Nejsem rasista, ALE..." Ale jsi. Jsi rasista, pokud ti stačí barva kůže jako záminka k odsouzení a urážkám člověka, o kterém v podstatě nic nevíš. Tenhleten skrytý rasismus, který bublá pod povrchem a jen občas vyvře v plkání u piva nebo internetových diskusích, je možná nebezpečnější než hajlování party holohlavých blbečků někde na koncertě. Otravuje totiž mysl společnosti, otupuje její vnímavost vůči projevům nenávisti a tichým souhlasem připravuje půdu ubožákům, kteří pak vezmou do ruky zápalnou lahev a hodí ji do domu, kde spí romská rodina.
Napísať odpoveď