Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Jasne, ze ma nezaujimaju? Na co je tato tema? Cigani ciganom? To asi tazko. Nezaujimaju ma normalni cigani, pretoze s takymi sa poznam a je mi luto, aj za nich, ze su tmavsi a musia sa stretavat s predsudkami. Co ma zaujima je to, aby na kazdeho platil rovnaky meter a aby sa niekto neobohacoval na ukor inych, aby nepoberal od statu peniaze, ktore mu nepatria a aby nedostaval zadarmo to, co si iny musi tazko odrobit.
Jasne, kradnu aj politici mafianske/financne skupiny a ina haved, ale tato tema je o ciganoch tak tu nebudem predsa spominat bankove lupeze a tendre "bielych". Vlastne neviem co tu ty hughito chces riesit. Ci ciganov alebo zlociny spachane v tejto republike ako take. Ak to druhe, precitaj si este raz nazov temy.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ak by na nich reálne tie zákony mali platiť, tak by sa búrali v osadách chatrče, ktoré stoja na cudzom pozemku. I keď zasa niekde som počul, že pokiaľ nie sú postavené základy, tak sa nejedná o stavbu a preto nemôže byť chatrč zbúraná. Neviem, či to má byť iba nejaká výhovorka aby im tie chatrče nemohli zbúrať alebo je to fakt, ktorý je pravdivý. Čo sa toho pána menom Talapka týka, tak neviem kto a čo to je. A ohľadom toho Turka. Zrejme nebude mať až také bohatstvo, lebo stavbu mu robia všetko len tí cigáni, čo sú v tom dome nasťahovaný. Pár krát som ho zazrel a z toho sa nedá usúdiť, či niekde niekoho zaplatil aby si mohol veselo na čierno stavať.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Noobsz DJ: Urban legends sú v inej téme.

beardie: Dobre, že na to nemáš čo povedať, lebo ak nedokážeš pochopiť, že suchá štatistika bez kontextu, navyše takto etnicky zameraná je vyslovene nebezpečná, tak naozaj nie je o čom. Ak sa teda neradíš k názorom kaliho a rôznych pod. nacistov, rasitov a pod., ktorí sú presvedčení a "vedecky" dôvodia, že "nebiele" sorty sú menej inteligentné, neschopné, atď. Ak aj, to už lieči len rana do hlavy.

Aspoň že Innocence zachoval zbytky racia.

KaptMichal: Nehraj sa na tupca, dobre vieš, na čo som narážal. A neodkazuj ma na názor témy, lebo nemáš pravda. Téma sa nevolá Kriminalita cigánov na Slovensku, volá sa Cigáni na Slovensku. To len tunajší ľudia určili jasný obsah typu hádzania linkov a videí odkazujúcich čisto na kriminalitu a negatívne javy.
je mi luto, aj za nich, ze su tmavsi a musia sa stretavat s predsudkami
To ma potom fascinuje, prečo ťa neirituje 95% príspevkov tejto témy. Lebo 95% príspevkov tejto témy smeruje, či vedome či nevedome, či priami či nepriamo, práve k posilňovaniu predsudkov a trpia skrz to cigáni, ktorí žijú slušný život.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

No lenze ja nie som matka Tereza. Bohuzial. Tiez som len clovek a ked sa docitam ako niekto pobera tucne prachy za to, ze nic nerobi, alebo ani to netreba, staci sledovat zivot p. Dobrovodskeho a zlc vo mne vrie. Nie je to o tom, ze by clovek a priori hadzal ciganov vsetkych do jedneho vreca. Je to o tom, ze keby tak aj clovek robil, tak v 90% pripadoch robi dobre. Predsudky ma kazdy clovek ku kazdemu a ku vsetkemu. Predsudky tiez nevzniknu len tak z nicoho, musi prist nejaky podnet a tych ma clovek v spojeni s ciganmi viac ako dost. Vacsinou negativnych a nenapisem bohuzial, pretoze tak to ma byt. To je pravda. S ciganmi sa spaja viac "zla" ako "dobra". Viac ciganov zije zivotom fetaka/alkoholika/zlodeja/bitkara/agresora ako usporiadanym/rodinnym zivotom. Preto mi je luto, ze cigani, ktori su normalni su cigani.
Jasne, tema sa nevola kriminalita romov ale aspon tato tema jasne ilustruje cigansku otazku. Mna zaraza to, ako sa ty a ludia ako ty dokazete postavit k veciam ako napriklad to video z Ceska...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Na teba je aj škoda reagovať. Buď si jeden z nich alebo si mal to šťastie, že si žiadneho cigáňa ešte nestretol. Ja som len bohu rád, že sa našlo u nás na sídlisku zopár ľudí, čo tú čvargu odtiaľto vykopalo. Neviem si predstaviť, ako by to tu vyzeralo, keby sem na toto sídlisko stále lozili robiť zle a vykrádať pivnice, ako to niekedy robili.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mediálna masáš pokračuje. NIJAKÁ z menšín nedostáva toľko priestoru, ako cigáni - samozrejme, strážca demokracie opäť nepovolil diskusiu.
http://romovia.sme.sk/c/6823975/prvaci- ... padne.html
http://romovia.sme.sk/c/6824015/sport-m ... zdaju.html

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2013, 6:29)
Nehovoriac o tom, že jeden z tých článkov je opäť na titulke, ďalší ako druhý najdôležitejší z domácich správ. Ak ma ešte bude niekto presviedčať, že toto nie je platená propaganda a že je to dôležitejšie ako to, čo sa deje v Čechách a čoskoro aj v BA, tak mu rovno odkazujem, že je padnutý na hlavu.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Dobre, že na to nemáš čo povedať, lebo ak nedokážeš pochopiť, že suchá štatistika bez kontextu, navyše takto etnicky zameraná je vyslovene nebezpečná, tak naozaj nie je o čom.
Nebezpecna mozno tak pre teba a tvoje nazory, a to mna vobec netrapi. Naopak, co ma trapi je to ze tieto tvoje rovnostarske nezmysli su nebezpecnejsie pre mnohych slusnych ludi na vychodnom slovensku a nie len pre nich.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Statistiky su ohybne a preto by sa mali robit presne (aby sa dali ohybat cim menej). V kazdom pripade tieto "len cisla" potrebujeme na adekvatny zasah. Na to ake su presne by som ale potreboval vidiet vstupy a metodiku.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Propaganda pokračuje http://romovia.sme.sk/c/6824037/ivana-j ... rednu.html Ináč, už mám napísaný dvojstranový podnet na SOI na SME a Piano, uvidíme, ako to dopadne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Piano vlastni nejaky byvaly typek zo SME, proti svojim nepojde, SOIka s tym nic nema, kedze SME je sukromny platok...

hughito: potrebujes tvrde cisla, aby nasledna analyza mala realne vstupy a vystupy, ako chces riesit romsku problematiku, ked podla teba ani neexistuje?
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Chcelo by to spravit taky poriadny ddos utok na to zapredane, prociganske sme.sk.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

uplne postaci uz nikdy nekliknut na www.sme.sk
.
pokles navstevnosti = menej prijnov z reklamy. to bude pre nich vacsi trest. podobne som pred par rokni prestal chodit na pravda.sk
hughito
Redeemer
Redeemer

Óó, hojko bojkot, to položí SME na kolená. :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

beardie: Ja už viem, prečo podávam podnet na SOI na oba subjekty. Mám zmluvu a zmluvné podmienky, ktoré porušujú. Je mi jedno, či sa z toho budete smiať alebo nie, servilita a posmešky nie sú výsledkom ničoho a kvôli tomu to tu na Slovensku vyzerá tak, ako to vyzerá, pretože ľudia si nechajú brnkať po nose. Piano za 40 eur ročne je taká istá služba, ako je napríklad hosting alebo poplatok za doménu, či iné IT služby - ak človek nedostáva to, za čo si zaplatil, nevidím dôvod, aby som sa nesťažoval. A je jedno, či je SME a Piano súkromná firma - ak uzatvorím zmluvu s hociktorou inou súkromnou firmou a ona ju pravidelne porušuje a KLAME zákazníka, môžem na ňu podať podnet a podám aj teraz.

SME samozrejme pokračuje vo svojom procigánskom ťažení ďalej a zasa je to v najdôležitejších správach z domova. http://romovia.sme.sk/c/6824051/romske- ... lasti.html
hughito
Redeemer
Redeemer

A v čom ťa kto podvádza?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nebudem ti vysvetľovať detaily, naštuduj si to (podmienky, etc.) sám a naštuduj si to, o čo sa stará SOI.

//jefty: nemyslím, že by téma o SME bola potrebná, teda neviem, či samostatná, skúste ju niekto založiť, no neviem, či má zmysel...
renault
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa renault »

zidovska lobby je asi silnejsia nez tych tvojich 40 ecok :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Milý renault, také poznámky smeruj rovno sem tu to môžeme veselo prediskutovať. Ale najprv si radšej prečítaj celú tú tému :)

//Pre hughita - na, v prílohe máš dôkaz, že sa tu zbytočne nezastrájam a ten e-mail s podnetom na Piano a SME som SOI poslal. Môžem ti zaslať aj potvrdenie od samotnej pracovníčky, že ho prijala.

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2013, 14:46)
Masáš pokračuje http://romovia.sme.sk/c/6824774/fico-je ... zicku.html to je už sila, to je hádam aj horšie, ako to bolo v prípade Galka a eurovalu...
Prílohy
soi
soi
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ved pisali, ze to bude trvat tyzden :)
podla mojho nazoru dosiahnes maximalne to, ze ti vratia predplatne, samozrejme len alikvotnu cast
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/ ... ho-klacky/
Opat jeden utok v nasom uz znamom ceskom mestecku.
Diskusia zablokovana, samozrejme.
Napísať odpoveď