ako môžu tí vývojari vypustiť hru, ktorá je tak špatne optimalizovaná, že tieto high-end karty majú problém ich udržať na príjemných frejmoch, alebo čí je to problém ? Ovládače alebo nedostatok pozornosti optimalizácií herných štúdií ? a to hovorím o testoch na full hd monitoroch, reč, že niečo si zapnút na 2560x1600/1440 monitoroch je už tabu pomaly..kedysi som mal pocit, že každou novou radou kariet hry lepšie a dlhšie zvládali plynulo a na max všetky hry...teraz ? mám pocit, že to môže byť len naschvál, že tu človek si kúpi pred rokom GTX680 (nie ja), o ktorej sa hovorí ako o poriadnom silákovi...a teraz ? má problém napríklad v crysise vytiahnúť 30+fps...čo je nemysliteľné !!!
recenzie:
http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty
vážení, toto je absolútne v pi**...či je to znovu len marketing ? chcú takto bežných smrteľníkov prinútiť aby hlúpo každý rok kupovali najnovšie grafické karty ?
kde sú tie časy tri roky dozadu, keď som si kúpil horúcu novinku GTX275 a dva a pol roka som frčal na čomkoľvek na max bez klesnutia fps pod 30 ? ...
dúfam, že táto téma by nemala patriť inde, prípadne, že už aj neexistuje, ak áno, ospravedlňujem sa Vám kolegovia