Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Re: Čo vás dokáže odradiť na opačnom pohlaví?
Už som to tu raz písal, ale musím zas. ZUBY. Čudujem sa, že to neirituje viacerých.
niekedy moze vyriesit navsteva stomatologa.... a ak myslis pri fajke tak to srobovakom do hlavy 
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
po fyzickej stránke určitehughito napísal:Už som to tu raz písal, ale musím zas. ZUBY. Čudujem sa, že to neirituje viacerých.
ked je zena silno pripita
Tak niektoré su zlaté, také nemotorné
ale keď to vykrikuje,robí bordel ...zomieram
-
Fabo
Hardcore addict
Opita zena je zlata len vtedy, ak si ju opijes ty osobne...
suhlasim. nerozumiem, preco sa vela peknych bab, ktore sa vedia aj dobre obliect nestaraju aj o usmev... a este menej rozumiem tomu, ako je mozne, ze chalani s krivymi zubami su vacsinou najuspesnejsi lovci...hughito napísal:Už som to tu raz písal, ale musím zas. ZUBY. Čudujem sa, že to neirituje viacerých.
tak urcite mastne vlasy, neoholene fuzy, neumyte zuby 
Mňa na ženách dokáže odradiť tak veľa vecí, že je jednoduchšie sa sústrediť na tie, ktoré ma na nich priťahujú.
-
L.A.M.E
Medium Star
veľmi prekvapivá odpoveď od ,,Terepin,,Terepin napísal:Mňa na ženách dokáže odradiť tak veľa vecí, že je jednoduchšie sa sústrediť na tie, ktoré ma na nich priťahujú.
ale nech niesom OT tak zeny ktoré sú na mol osobne ma to maximálne odradiť ale pre niekoho ez sex
keď žena fajčí, minula išla oproti mne nádherná slečna, keď zrazu sa zastavila a začala si zapaľovať cigaretu takým štýlom jak starý dedo v krčme, humus
odradi ma ked so mnou vôbec nekomunikuje, ma svoj svetkafiatko napísal:kludne sa vyjadrite..... čo také nemáte radi až by vás to dokázalo odradiť... všetky vaše príspevky sú vítané ....baby a chalani....dakujem...
-
mirak2
Hardcore addict
nedavno som bol v obchode a za pokladnou bola celkom pekna baba... v momente, ked povedala kolegyni, ze ide na pauzu a nieco zje a da si cigu, v tom momente moj dojem peknej baby zmizol.
Na jedného ktorému to vadí pripadajú dvaja, ktorým nie, takže to má u prdele. 
-
axxis
Addict
Myslel som, ze tato tema je o tom co ludi odradza na opacnom pohlavi a nie o tom co je opacnemu pohavliu na koko*te.Terepin napísal:Na jedného ktorému to vadí pripadajú dvaja, ktorým nie, takže to má u prdele.
Nič moc nie sú ani krivé nohy.
Keď sa mladá baba o seba nestará. Teraz narážam na váhu. Je mi jasné, že nie vždy sa to dá, dajme tomu keď je v práci a nestíha jesť zdravo, alebo v kuchyni varia typické "závodné jedlá". To beriem. Ale keď sa tak stravuje aj počas osobného voľna, doma, v meste, necvičí, nerobí žiadnu aktivitu a je to už na nej vidno... Toto ma dokáže odradiť. Nie postava, ale prístup k sebe samej.
-
print_name
Medium Expert
1. Keď žena fajčí a pije (tvrdý alkohol) a potom ožratá grcia a ledva dôjde domov.
2. Keď sa žena správa ako chlap. Hrá príliš často počítačové hry, grgá nahlas, často nadáva, nemá ženské kamarátky. Proste žena má byť pre mňa ženou a má byť taká ženská, milá, nežná, starať sa o seba a nie žiadna drsniačka vo vyťahaných tričkách a širokých dlhých nohaviciach. Pre mňa, niekomu sa to môže naopak páčiť.
3. Keď často odpovedá na otázky slovom neviem, aj keď dobre vie čo chce.
4. Piercingy v jazyku a v obočí. Daký decentný v nose, čo je len ako nejaká bodka mi nevadí.
5. Keď neovláda vôbec pravopis
.. teda keď píše slová ako "vedsinou", "gde", "mi sme boli", "vizeras dobre" a keď používa "w" namiesto "v" a "q" namiesto "k"
6. Keď má profilové fotky fotené o zrkadlo s našpúlenými perami a veľkým výstrihom a mení si ich každý druhý deň
2. Keď sa žena správa ako chlap. Hrá príliš často počítačové hry, grgá nahlas, často nadáva, nemá ženské kamarátky. Proste žena má byť pre mňa ženou a má byť taká ženská, milá, nežná, starať sa o seba a nie žiadna drsniačka vo vyťahaných tričkách a širokých dlhých nohaviciach. Pre mňa, niekomu sa to môže naopak páčiť.
3. Keď často odpovedá na otázky slovom neviem, aj keď dobre vie čo chce.
4. Piercingy v jazyku a v obočí. Daký decentný v nose, čo je len ako nejaká bodka mi nevadí.
5. Keď neovláda vôbec pravopis
6. Keď má profilové fotky fotené o zrkadlo s našpúlenými perami a veľkým výstrihom a mení si ich každý druhý deň
Nafúkanosť a veľké reči, potom ak stále nadáva, roztrhané spodky nohavíc, veľmi zničené topánky, špinavé nechty a uši
- fakt ma to odrádza, ak uvidím na nejakom chalanovi toto..
-
natalia777
Novice
kafiatko napísal:kludne sa vyjadrite..... čo také nemáte radi až by vás to dokázalo odradiť... všetky vaše príspevky sú vítané ....baby a chalani....dakujem...
čo ma dokaže odradit ? Takže pokial ešte nekecame, tak určite ked vidim z dialky velku naušničku či naopak mastne vlasy a ked typek zapacha, slušne povedane...uplne TOP je ked typkovi pachne z ust akože sorry ale trošku ustnej hygieny je zaklad
A čo ma dokaže odradit ked už napriklad sa spoznavame, ked je to chlap typu "všade som bol všetko som videl a všetko poznam "