a Celza prisla o Robinha ,kupili ho ManShitty,po tom jak im tam araby dali penaze do klubu.
Najvacsie futbalove prestupy
-
chevro
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: nasri / ronaldinho
Tak neviem, ten ronaldinho mi nepripada ako velky prestup, predsalen nic v poslednej dobe nehral, ani velke odstupne zanho barca nedostala... bol to podla mna skor marketingovy ako futbalovy tah, a ac z neho bude mat velke peniaze, precalen meno Ronaldinho urcite stale este predava..IZZi-BA napísal:podla mna nie ja si myslim ze boli aj vacsie napr.van der vaart do realu si myslim ze bol vacsi ronaldinho do ac to bol tiez asi vacsi a teraz este s tym robinhom co maju rozrobene ja si myslim ze toto su vacsie prestupi
Re: Najvacsie futbalove prestupy
Falcao do Monaka, paráda. Peniaze vládnu futbalu 
Mňa skôr zaujíma čo bude s Dortmundom. 
Ale tak videl si vo finále LM, že aj bez Gotzeho vedia zahrať dobre.. Samozrejme, poznačí to klub, ale Klopp je dostatočne dobrý na to, aby zabránil masívnemu úpadku klubu.
Tak odísť by mal aj Lewandowski, takže uvidíme, ako dokážu zaplátať tieto straty. Za predpokladu, že už neodíde nikto iný.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vedenie Dortmundu sa vyjadrilo že do Bayernu Lewa nepôjde aj keby mal odísť nabudúci rok zadarmo, takže uvidíme ako to dopadne, či pôjde inam alebo ako...