Android aplikacie

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Xijo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Android aplikacie

Príspevok od používateľa Xijo »

Uz pouzivas final? mne to urobilo raz pri bete, ale od final opery som tento problem nevidel.
Btw neviem preco kazdy nadava a porovnava novu operu so starou... Stara zaberala kopec miesta na displaji a vobec nebola taka svizna... ;P
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Načítavanie stránky, ktoré trvá 10-15 sekúnd je svižné? Aha...

(a nie, nejde o rýchlosť pripojenia, ale o samotnú appku, ktorá stojí za prd a radšej som si vrátil do mobilu starú verziu)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Používate aplikácie na automatizáciu určitých úloh na základe polohy, času, dátumu, volania, prípadne inej akejkoľvek udalosti? Musím verejne pochváliť jednu takúto super aplikáciu, ako pozerám, nebola tu ešte nikde o nej reč...

Tasker (link na google play) - momentálne využívam 7 dňový trial, ale bude to asi prvá aplikácia, ktorú si na telefón aj kúpim. Mám ju od soboty a zatiaľ som si nahodil profily na zapínanie tichého režimu v noci (možnosť nahodiť výnimky pri emergency volaniach od rodiny a pod.), na noc vypínam wifi - raz za hodinu sa zapne na 3 minúty, aby sa aktualizovali programy, emaily.. a opäť sa vypne. Pri spustení navigácie sa mi automaticky nastaví jas na max. A tiež mám nastavené, že wifi sa mi automaticky zapne, ak prídem domov alebo do práce.. a až sa spojí s wifinou, vypne sa mobilná sieť - a opačne, ak odídem z práce alebo z domu, wifi sa vypne a zapnú sa mobilné dáta. Je to trochu zložitejšie nastaviť - naprogramovať, ale keď to všetko nastavíte správne, máte naozaj z mobilu hotový raketoplán (ako je spomenuté aj v komentári).

Alternatívy..
AutomateIt - k dispozícii aj neplatená verzia, avšak má nejaké funkčné obmedzenia (napr. na určenie polohy môžeš zvoliť iba jedno BTS/CID)
Llama - kvalitná freeware alternatíva, zvláda tiež množstvo funkcií, avšak chýbajú jej vraj niektoré expertné vecičky (zatiaľ som neprišiel na to, ktoré, na bežné veci ako nočný režim, vypínanie/zapínanie netu musí stačiť). Osobne mi je však Tasker sympatickejší..
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Xijo napísal:Uz pouzivas final? mne to urobilo raz pri bete, ale od final opery som tento problem nevidel.
Btw neviem preco kazdy nadava a porovnava novu operu so starou... Stara zaberala kopec miesta na displaji a vobec nebola taka svizna... ;P
Ano, final, a vzdy najnovsiu verziu, ktoru mi ponukne Play Store.
Inac este sa mi v opere stava, ze po prihlaseni na gmail mi vypise Oops... blablabla, skratka ze nieco spadlo a mam dat refresh stranky, a po refreshi ma normalne do gmailu prihlasi. Je cela nejako zabugovana a aj som premyslal, ze sa k starej vratim, ale ktovie ako dlho bude ta dostupna...
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

Stalo sa to aj kamaratovi. A podla mojich zisteni, sa to straca na touchwize od samsungu. Niekedy zmizne ikonka niekedy program. Vacsinou ale ikonka. Riesenie to zatial nema :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Čaute,
hľadám aplikáciu dokáže to isté ako Screen Notifications (https://play.google.com/store/apps/deta ... F0aW9ucyJd), nakoľko tá pre mňa presta fungovať korektne.

Problém: Pokiaľ sa mi rozsvieti display pri notifikácii a následne na to odomknem telefón, time-out obrazovky nie je systémový, ale nastavený aplikáciou. Takto to trvá pokiaľ notifikáciu nezruším z notifikačnej lišty..

Zvládol by to Tasker? Nemám s ním totiž žiadne skúsenosti..
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Zdravím, hľadám aplikáciu na strihanie hudby A jej následne spájanie. Mám asi 2-voj hodinovú nahrávku A potreboval by som z nej niečo povystrihovat A následne spojiť do jednej...
Frenkyt
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Frenkyt »

minik460 napísal:Zdravím, hľadám aplikáciu na strihanie hudby A jej následne spájanie. Mám asi 2-voj hodinovú nahrávku A potreboval by som z nej niečo povystrihovat A následne spojiť do jednej...
Nemal by si to jednoduchšie na PC? Ako sa s tým prplať na telefóne?
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

tak bolo by to jednoduhsie ale tak v poslednom case nie som casto pri PC a na internet pridem len vecer cez mobil..
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

mam problem s tym ze sa mi sam odomyka telefon a vytukavaju sa blbosti. mam s3 mini. vzor nechcem ani pin ani podobne blbosti. stiahol som si app ktora napodobnovala iphone slide to unlock a bol som spokojny no po par dnoch som zistil ze ked odomknem a zobrazuje sa mi to slide to unlock a stlacim stredne tlacidlo prepne ma priamo na domovsku obrazovku :lol: nedoriesene. skusal som vela verzi. vsetky rovnaky efekt. nemate na to nejake riesenie ?
neqeb
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa neqeb »

Aká to bola aplikácia? Väčšinou sa v týchto locker aplikáciách dá nastaviť zablokovanie všetkých tlačítok alebo naopak odblokovanie každým.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

nedalo skusal som ich viac. jedna sa volala tusim slide to unlock. druha fake iphone a podobne vecicky.
brm
Darca
Darca

Používa niekto nejakú aplikáciu na zobrazenie fotky volajúceho cez celý displej? Pozeral som pár programov na google play, zo všetkých sa mi pozdával akurát Full Screen Caller ID - BIG, ale ani ten nie je 100% (full screen fotka nabehne až po 2-3sek, po stlačení tlačidla answer sa mi prepne do normálneho režimu a ešte raz musím stlačiť na prijatie hovoru).

Má niekto niečo overené, čo funguje dobre?
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

aplikacia na gps? najlepsie free..na tablet galaxy note 10.1
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak mas datovy program, tak Waze. Vyuziva reporty od uzivatelov a poskytuje info o zapchach, policajnych hliadkach a dalsich obmedzeniach.
Ak nemas data alebo chces jazdit v zahranici, tak musi poradit niekto iny :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

napr google navigation? popripade waze...
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

bez internetu v zahraničí...do google treba net
brm
Darca
Darca

Aplikácia na GPS je dosť široký pojem.. upresni, čo by tá aplikácia po prijatí GPS signálu mala robiť.. ;)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

brm napísal:Používa niekto nejakú aplikáciu na zobrazenie fotky volajúceho cez celý displej? Pozeral som pár programov na google play, zo všetkých sa mi pozdával akurát Full Screen Caller ID - BIG, ale ani ten nie je 100% (full screen fotka nabehne až po 2-3sek, po stlačení tlačidla answer sa mi prepne do normálneho režimu a ešte raz musím stlačiť na prijatie hovoru).

Má niekto niečo overené, čo funguje dobre?
ak niečo nájdeš, daj mi vedieť ;) stiahol som teraz tú appku čo si písal na skúšku, free verziu no nahodil som tam fotku 6 kontaktom a hneď ma to zastavilo že musím kúpiť celú keď chcem viac :/ teraz to nemám na tých čo volajú najčastejšie a neviem to resetnúť, no otestujem to teda na tých pár ľudoch, ale ak to je tak ako píšeš tak 4€ sa mi zato veru nechce dávať...
brm
Darca
Darca

DanielDevil.. free verzia je iba na 5 kontaktov. V podstate mne by stačila free verzia, až toľkí ľudia mi nevyvolávajú.. ale mne blbne ako som písal vyššie. Ešte som skúsil aj Ultimate Caller ID Screen HD.. dnes som sa s tým hral asi 20min, kým som nastavil jeden kontakt.. a teraz večer pozerám využitie baterky, tak tento program tam mal 20% a bol na druhom mieste. Hneď šiel vonku z telefónu. A inak.. hneď pri nainštalovaní tohto programu ma upozornilo niečo v tom štýle, že na správnu funkčnosť na HTCčku potrebujem root.. pravdepodobne to potrebujem aj pri ostatných takýchto programoch, preto mi to blbne.

:(
Napísať odpoveď