iOS vs Android
iOS vs Android
Zdravim chcem sa vas opytat co by ste mi viac doporucili. Co je podla vas lepsie iOS alebo Android? Lebo ludi ktorych poznam a maju iphone tak by to nevymenili za nic ine a zase naopak ( mam androida LG Optimus L9). Je to len namachrovanost mat iphone alebo je fakt taky dobry? Dakujem 
Re: iOS vs Android
pozri si recenzie konkretnych vyrobkov
tak rozmyslam ci vymenit optimus L9 za 4S alebo 5
Tu máš trochu rozobratý jeden aj druhý systém http://www.hojko.com/nexus-7-vs-ipad-mini-t181038.html 
Nie je android ako android . Ked mas poriadnu masinu a vies si android vhodne nastavit (kedze ma vela moznosti mozes ho aj do pizdit) je to to najlepsie co v dnesnej dobe na mobiloch a tabletoch zozenies. Ak si chces len sem tam zavolat poslat spravu ci mail , postaciti iOS kedze je na taketo veci vhodny a stabilnym . Ale ak chces mobil ci tablet vyuzivat na plno ako pc tak by som volil androida na poriadnom zariadeni . Ma totiz najviac aplikacii a moznosti na vyuzivanie .
Idete sa hadat kto ho ma vacsieho? Lebo tuto temu by som mohol nazvat len FLAME war...
to je to iste ako sa spytat ci je lepsi win7 (win8) alebo Mac OS
kazda jedna odpoved bude subjektivna
kazda jedna odpoved bude subjektivna
Na tuto temu sa tu toho popisalo az, az.
V prvom rade musíš vedieť, čo od telefónu požaduješ a očakávaš.. a až potom vyberaj, či iPhone alebo Android.. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
ANDROID!
nech sa teda začne vojna.
nech sa teda začne vojna.
Každý systém má svoje výhody. iOS je pre ludí čo si potrpia na Apple dizajne(a majú naň €),nepotrebujú si všetko upravovať a stačí ím aby systém plynule fungoval.
Android narozdiel od jediného (nového) modelu iPhone kúpiš v rozmedzí 60-650€. Dá sa modifikovať ako len chceš, je otvorený, dajú sa naň bez problémov nahrať upirátené appky... Ale až ozaj vysoké modely možno nazvať plynulými, aj keď v porovnaní s iOS to stále imho nie je ono (možno okrem Nexusu 4 a HTC 1)
Android narozdiel od jediného (nového) modelu iPhone kúpiš v rozmedzí 60-650€. Dá sa modifikovať ako len chceš, je otvorený, dajú sa naň bez problémov nahrať upirátené appky... Ale až ozaj vysoké modely možno nazvať plynulými, aj keď v porovnaní s iOS to stále imho nie je ono (možno okrem Nexusu 4 a HTC 1)
...a S4 
S S4 som sa hral v predajni a nebola ani zďaleka taká plynulá ako iPhone 5 alebo Nexus...
Tak potom je iphonov a s4riek asi viac druhov lebo ja mam opacnu skusenost a nie len z hrania sa v predajni .
-
MichalkoOo
Zablokovaný
S4 nie. Skôr HTC ONE
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na mojej Note II nevidím žiaden lag a to ani v prípade PiP (funkcia, ktorá bude u Apple tak asi o 10 rokov).
K téme - závisí samozrejme od osobných potrieb. Nech si kupuje každý to, čo mu viac vyhovuje, bez ohľadu na OS a značku. Stačí predsa zájsť do obchodu, tam sú kraxne vystavené, záujemca sa s nimi môže pohrať a sám si na základe skúsenosti vyberie. Nechápem teda celkom, o čo ide.
K téme - závisí samozrejme od osobných potrieb. Nech si kupuje každý to, čo mu viac vyhovuje, bez ohľadu na OS a značku. Stačí predsa zájsť do obchodu, tam sú kraxne vystavené, záujemca sa s nimi môže pohrať a sám si na základe skúsenosti vyberie. Nechápem teda celkom, o čo ide.
U mna htc urcite nie . Pred kupou mobilu som si ho omakal u kamarata ..sice je telom krasne a kvalitne prevedeny , ale to je asi tak vsetko oproti samsungu... .. ono je pekne prist do predajne a pozriet si fony o ktore mame zaujem ale clovek by si mal mobil vyskusat aj pri upravach a nastaveniach ake bude pouzivat . Cize ked je plny aplikacii ktore bude v nom mat a nastaveny vzhladom a funkciami k svojim potrebam . Je mi jasne ze to v predajni nie je mozne a preto su tu taketo fora ako tieto a prispevky ake tu piseme.
-
seth82
Darca
Vzhľadom na to, že dnes už ide iba o rozdiely v UI a o to, či to "laguje alebo nie", tak si myslím, že HW dnešných high-end kraxní zvládne akékoľvek nastavenie a akékoľvek aplikácie. Ak chce nejaký lacnejší model Androidu (u Apple niečo také neexistuje, okrem starších modelov), tak to je už o inom...
este by si mal skusit aj nejaky telefon s Windows Phone 8
aby si mal dokonaly prehlad. WP8 je svizna aj na lacnejsich zariadeniach. Treba chytit taky telefon do ruk a vyskusat. Mna to oslovilo hned, ked som mal moznost sa s nim pohrat.
-
uplink
VIP
sharky-no - produktivita na WP8 je nulová oproti droidu. Nedá sa tam doslova nič robiť, je to telefón LEN na telefonovanie, sms a internet. Kalendár majú premakaný, teda bol v 7.5ke, ak ho nestihli zmrzačiť. Domovská obrazovka Ti nedáva žiadnu slobodu, rovnako ako na iOSe. iOS sa však dosť zmení v 7mičke.