Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Však prečo len kreatín, môžeš brať x iných doplnkov. Kreatín, proteín, aminokyseliny, rýchle sachre (glukóza, malta), atď.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak do teraz som bral clenbuterol a Lcarnitin vsetok zly tuk je prec ... tento kreatin mi dal kamarat zadarmo 1kg balenie...hughito napísal:Však prečo len kreatín, môžeš brať x iných doplnkov. Kreatín, proteín, aminokyseliny, rýchle sachre (glukóza, malta), atď.
R1k1nko napísal: tak do teraz som bral clenbuterol a Lcarnitin vsetok zly tuk je prec ... tento kreatin mi dal kamarat zadarmo 1kg balenie...
Aké aminokyseliny beriete? (značku)
Jedine od Stillmassu. 
ja od scitecu bcaa xpress, ale uz jedine s prichutou 
Ja to pijem bez príchute iba vo vode a pohoda. Treba si zvyknúť. 
S príchuťou sú drahšie a sú tam popridávané sračky, aby to chutilo, prípadne aj sachre. Načo?
S príchuťou sú drahšie a sú tam popridávané sračky, aby to chutilo, prípadne aj sachre. Načo?
ako ten scitec natural sa nedal ani rozmiesat vo vode a ta chut
potom som ho daval bud do proteinu, alebo rovno lyzickou do ust a rychlo zapit vodou.. neviem, mozno ten stillmass je na tom lepsie, neskusal som
Nič nenahradí pocit, keď máš zjesť desať veľkých tabliet a už pri tretej ťa naťahuje a ideš sa zadusiť. Počas prehĺtania vypijem toľko vody, čo ani za celý deň nie.
V tom je krása tabliet. Prášok je pre deti
Kupujem pravidelne Scitec Nutrition, žiadna príchuť, jedine tablety.
V tom je krása tabliet. Prášok je pre deti
Kupujem pravidelne Scitec Nutrition, žiadna príchuť, jedine tablety.
Tablety sú blbosť vzhľadom na reálne množstvo. Koľko má tá jedna tableta? 1000mg?
Ani nie 1000. Zhruba 900. Rozpíš to trochu, kam tým smeruješ.
Že je toho málo. Tablety sa vôbec neoplatia, prášok je lepší.
Koľko máš tých tabliet v balení a čo to stojí?
Koľko máš tých tabliet v balení a čo to stojí?
375 tabliet, 24 €.
A vidíš, ako sa necháš odrbaváť. Máš tam cca 350 g bcaa. Bcaa od Stillmassu stoja cca 19 € a máš toho 500 g. 
A netreba zabúdať na to, že min. dávka bcaa je 0,22 g na kg váhy - aby to malo nejaký zmysel. Čiže ani toto nespĺňaš.
Ešte k tým tvojím tabletám a hrdinstvu: 10 tabliet, to je nič. Ja som raz žrával, keď mi tak vyšli suplementy, okolo 30 denne, možno aj viac. Nie naraz našťastie, ale cítil som sa ako nejaká babka, čo papá lieky ako cukríky. Už len ten dávkovač rozdelený na dni mi chýbal.
A netreba zabúdať na to, že min. dávka bcaa je 0,22 g na kg váhy - aby to malo nejaký zmysel. Čiže ani toto nespĺňaš.
Ešte k tým tvojím tabletám a hrdinstvu: 10 tabliet, to je nič. Ja som raz žrával, keď mi tak vyšli suplementy, okolo 30 denne, možno aj viac. Nie naraz našťastie, ale cítil som sa ako nejaká babka, čo papá lieky ako cukríky. Už len ten dávkovač rozdelený na dni mi chýbal.
Nemá náhodou Stillmass 400g balenia? Je tam cenový rozdiel 5 €, ale to nehrá pre mňa až takú rolu. Aj keď euro k euro a mám balenie navyše, že? A stránka, cez ktorú objednávam, nemá výrobky Stillmass, takže asi aj preto som ich amino neriešil. Každopádne to stojí za uváženie.
A tých 10 som myslel v jednej dávke, teda, že ich rad radom nahádžem do seba 10. Počas tréningu, alebo po tréningu dám ďalších 10. Čiže na moju váhu to stačí. Aj keď sa udáva, že je najlepšie prijať až vyše 0,4 g na kg váhy. Ale to si nemôžem dovoliť.
A tých 10 som myslel v jednej dávke, teda, že ich rad radom nahádžem do seba 10. Počas tréningu, alebo po tréningu dám ďalších 10. Čiže na moju váhu to stačí. Aj keď sa udáva, že je najlepšie prijať až vyše 0,4 g na kg váhy. Ale to si nemôžem dovoliť.
Inak neviem preco ale mne tie tabletove BCAAcka celkom chutia, takze vobec nemam problem ich zozrat aj 20 
Vlastne áno, to som sa odrbal, 400 g.pinco napísal:Nemá náhodou Stillmass 400g balenia? Je tam cenový rozdiel 5 €, ale to nehrá pre mňa až takú rolu. Aj keď euro k euro a mám balenie navyše, že? A stránka, cez ktorú objednávam, nemá výrobky Stillmass, takže asi aj preto som ich amino neriešil. Každopádne to stojí za uváženie.
Tak 20 tabliet už vyzerá ok. Ale ako vidíš, tie bcaa treba brat vo veľkom, čiže každých 5 evry k dobru je fajn podľa mňa. Ale ak niekto má tie prachy a hnusí sa mu to piť, tak ok.
Takže koľko cca g by malo ísť na kg hmotnosti?
Minimálne 0,22, ale čím viac, tým lepšie heh.