"Hlúpa" žena/muž vs. elektronika | skús., príbehy, zážitky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: "Hlúpa" žena/muž vs. elektronika | skús., príbehy, zážit

Príspevok od používateľa CheZteR »

inac na ten dvojklik im pomoze nastavit nizsiu intenzitu klikani...proste aby ten dvojklik zaznamenalo aj pri nizsej rychlosti stlacenia mysi...chapete? :D lebo neviem to odbornejsie napisat :lol:
Prílohy
Beze jména5.jpg
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ano. Aj my sme dali babke PC a v nom knihy v pdf, nech si cita, aj tak nema co cele dni na praci. Zvacsili sme ikony aj tlacitka v zahlavi okien a scrollbary tak, aby sa co najlepsie na ne dalo kurzorom trafit. Ale s mysou ma velky problem, lebo ju nedrzi rovno ale krivo (pravou rukou tak ze lavy roh mysi smeruje dolava hore) a potom sa cuduje, preco jej ten kurzor ide inak, nez ako hybe myskou. A dvojklik nevie vobec, lebo vzdy aj ked klikne 2x dobre, tak nepatrny kusok s myskou pohne, nevie ju drzat pevne.
No zaklady sme jej vysvetlili, ako otvori a zavrie subor, ako zapne a vypne komp, no nemyslim si, ze od nasho odchodu ho este zapla, musim sa opytat :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

pinco - bola to zrejme tvoja chyba, ale neboj je to klasika. Hovoríš na ňu jazykom ktorému nerozumie. Viem si dosť dobre predstaviť, že nerozumela spojeniu presuňte myš na ikonku (mohla si predstaviť, že myš má priložiť na monitor) alebo vlastne úplne postačí, ak nerozumela, čo je ikonka.

Neuveríte akú malú slovnú zásobu majú niektorí ľudia, kým s nimi nediskutujete. Niektorí nemajú schopnosť pojať slová ako negatívne/pozitívne a podobne.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

moja mama ma tiez problem s drzanim mysi, ani boha ju nechyti poriadne a cuduje sa, ze jej dvojkliky nejdu, lebo vzdy sa posunie po prvom kliknuti... to, ze si za niekolko rokov nedokaze zapamatat ako skopirovat subory alebo ulozit wordovsky/excelovsky dokument, to je uz na slaktrafenie. a to ma len nieco viac ako 45 rokov a Mgr. titul pred menom. takze nie je to 70 rocna babicka, ktora v zivote pracovala iba manualne.
PS: ovladanie android mobilu kupodivu celkom zvlada...
Napísať odpoveď