Samsung Galaxy S4 - udajne ''lagy''
Re: Samsung Galaxy S4 - udajne ''lagy''
To som ani nepisal Tebe ale lukasovi
-
MichalkoOo
Zablokovaný
uplink ten beats "acceleration" je kurvítko zvuku a nič viac než SW ekvalizér naflashovateľný do ktoréhokoľvek telefónu 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
MichalkoOo - no vidíš, tak ako bande idiotov vyhovuje 8 rokov starý iOS a nedajú si ho ani za svet, mne vyhovuje ku*vítko v podobe beats audio 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
iOS neznášam ale považovať ho za 8 ročný OS je dosť nepresné kedže dostal pomerne veľa vylepšení za svoju existenciu.
-
uplink
VIP
MichalkoOo - prvé reálne vylepšenie som videl pred pár dňami na prezentácii iOS7, Ty si nejaké iné postrehol? Akože keď pridali/ubrali nejaké prepínatka, sorry, to nerátam. Proste porovnaj si droid v každej verzii, nebe a dudy, všetko prekopané. A potom si vezmi iOS od verzie A po verziu 6.x. Chápeš?
A ja som este chcel ku SG S IV ci potrebuje mikro SIM kartu.
Ked hej tak co to znamena - este som sa s tym nestretol
Ked hej tak co to znamena - este som sa s tym nestretol
Je to simka ktora je mensia ako klasicka . Operator Ti ju bez problemov da alebo vymeni
-
uplink
VIP
Áno, potrebuje mikrosim.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
chceli si zachovať pôvodný koncept... Zásadných vylepšení je tam ale dosť.uplink napísal:MichalkoOo - prvé reálne vylepšenie som videl pred pár dňami na prezentácii iOS7, Ty si nejaké iné postrehol? Akože keď pridali/ubrali nejaké prepínatka, sorry, to nerátam. Proste porovnaj si droid v každej verzii, nebe a dudy, všetko prekopané. A potom si vezmi iOS od verzie A po verziu 6.x. Chápeš?
-
uplink
VIP
MichalkoOo - zatiaľ si nevymenoval ani jedno jediné. Som ex majiteľ 3GS, 4, 4S, 5...aspoň jedno
zásadné vylepšenie. Ja som si akurát všimol že command center ktorý tí negramotní debili v Apple okopírovali z droidu je úplne zbytočný, výpisy smsiek stále nechodia bez treťostranovej appky, bez nejakých špeciálnych nastavení je klávesnica to isté čo vo verzii A a možnosť ukladať stránky v Safari je stále nulová. Čiže ešte raz, aké zásadné zmeny spravili, ktoré si ja ako ex-majiteľ iPhononov mám šancu všimnúť?
Lebo animované pozadie to nie je, ani widgety, ani lepšie počasie, okay, spravili update na hodinovú predpoveď, "great"...čiže aké?
Lebo animované pozadie to nie je, ani widgety, ani lepšie počasie, okay, spravili update na hodinovú predpoveď, "great"...čiže aké?
uplink: ak sa mozem opytat. ...preco si mal iphone cize fon s iOS ked Ti vobec nevyhovoval a teraz pises aky shit to je ? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
"multitasking", copy and paste, MMS, Siri, integrácia FB, kamera s detekciou tváre, panorámou a HDR, FaceTime, značne vylepšená YT aplikácia, pridaná navigácia, vylepšený kalendár, nový store, kontrola gramatiky, iBooks, SpotLight hľadanie, vylepšený Safari prehliadač, Game Center, AirPlay, Notification Center, vylepšené správy, stabilizácia videa, vylepšené mapy, vylepšený email, iCloud, vylepšená klávesnica, PC-Free......................
-
uplink
VIP
multitasking? really?MichalkoOo napísal:"multitasking", copy and paste, MMS, Siri, integrácia FB, kamera s detekciou tváre, panorámou a HDR, FaceTime, značne vylepšená YT aplikácia, pridaná navigácia, vylepšený kalendár, nový store, kontrola gramatiky, iBooks, SpotLight hľadanie, vylepšený Safari prehliadač, Game Center, AirPlay, Notification Center, vylepšené správy, stabilizácia videa, vylepšené mapy, vylepšený email, iCloud, vylepšená klávesnica, PC-Free......................
Čiže ešte raz, zásadná zmena ani jedna, správne? Vlastne bola, keď dotrepali foldre, to je zásadná zmena a tú uznávam. Čiže jedna
Yogi120 - pretože je to mojím zvykom mať všetky vlajkové lode aspoň pár dní v os. vlastníctve, preto.
Tak mi je uz jasne podla akej logiky kupujes veci. To mi staci dik. 
-
uplink
VIP
Yogi120 - nikdy neodporučim, nez*ebem, alebo nepochválim vyslovene vec, ktorú som nemal v paprčiach, najlepšie nevlastnil. Je to moja "politika". Preto aj radím na fóre dosť obmedzený sortiment vecí, lebo aj keď kúpim a poskladám za týždeň 2-3 stroje [PC/notebooky/servre, etc.] nie je to dosť na to aby som pokryl celý široký sortiment výrobkov dostupný na trhu.
Aj tak sa da 
To myslis vazne? Co je skvele na tom, ze ako ty hovoris, v kazdej verzii vsetko prekopaju?uplink napísal:Proste porovnaj si droid v každej verzii, nebe a dudy, všetko prekopané. A potom si vezmi iOS od verzie A po verziu 6.x. Chápeš?
Co je zle na tom, ze je to 8 rocny system? Nejak tvojim argumentom nerozumiem. Apple sa mi nepaci tym, ze obmedzuje nove funkcie (napr. Siri) iba na nove modely a vyhovaraju sa na nedostatok pamate/vykonu (podla mna blbost ale nech...). Na druhej strane zas dolezite bezpecnostne diery boli vyriesene rychlo. Tieto argumenty co davas mi akosi aj pasuju do tvojej vlastnej temy("Hlúpa" žena/muž vs. elektronika).
-
uplink
VIP
Pnr - ďalší dobrovoľný obyvateľ jaskyňe a majiteľ dobrého kyjaku na lov divej lesnej zveri?
To že každou verziou niečo vylepšia. Pamätám si ešte ako som z 2.1 prechádzal na 2.2. To bol neuveriteľný rozdiel, a stále to bol jeden a ten istý telefón, len novšia verzia Droidu.Pnr napísal:
To myslis vazne? Co je skvele na tom, ze ako ty hovoris, v kazdej verzii vsetko prekopaju?