Samsung Galaxy S4 - udajne ''lagy''

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Yogi120
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Samsung Galaxy S4 - udajne ''lagy''

Príspevok od používateľa Yogi120 »

To som ani nepisal Tebe ale lukasovi
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

uplink ten beats "acceleration" je kurvítko zvuku a nič viac než SW ekvalizér naflashovateľný do ktoréhokoľvek telefónu :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

MichalkoOo - no vidíš, tak ako bande idiotov vyhovuje 8 rokov starý iOS a nedajú si ho ani za svet, mne vyhovuje ku*vítko v podobe beats audio ;)
Jacobs322
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jacobs322 »

Yogi120 napísal:To som ani nepisal Tebe ale lukasovi

Jaj tak prepac :(
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

iOS neznášam ale považovať ho za 8 ročný OS je dosť nepresné kedže dostal pomerne veľa vylepšení za svoju existenciu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo - prvé reálne vylepšenie som videl pred pár dňami na prezentácii iOS7, Ty si nejaké iné postrehol? Akože keď pridali/ubrali nejaké prepínatka, sorry, to nerátam. Proste porovnaj si droid v každej verzii, nebe a dudy, všetko prekopané. A potom si vezmi iOS od verzie A po verziu 6.x. Chápeš?
Jacobs322
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jacobs322 »

A ja som este chcel ku SG S IV ci potrebuje mikro SIM kartu.

Ked hej tak co to znamena - este som sa s tym nestretol :)
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Je to simka ktora je mensia ako klasicka . Operator Ti ju bez problemov da alebo vymeni
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Áno, potrebuje mikrosim.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

uplink napísal:MichalkoOo - prvé reálne vylepšenie som videl pred pár dňami na prezentácii iOS7, Ty si nejaké iné postrehol? Akože keď pridali/ubrali nejaké prepínatka, sorry, to nerátam. Proste porovnaj si droid v každej verzii, nebe a dudy, všetko prekopané. A potom si vezmi iOS od verzie A po verziu 6.x. Chápeš?
chceli si zachovať pôvodný koncept... Zásadných vylepšení je tam ale dosť.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo - zatiaľ si nevymenoval ani jedno jediné. Som ex majiteľ 3GS, 4, 4S, 5...aspoň jedno :) zásadné vylepšenie. Ja som si akurát všimol že command center ktorý tí negramotní debili v Apple okopírovali z droidu je úplne zbytočný, výpisy smsiek stále nechodia bez treťostranovej appky, bez nejakých špeciálnych nastavení je klávesnica to isté čo vo verzii A a možnosť ukladať stránky v Safari je stále nulová. Čiže ešte raz, aké zásadné zmeny spravili, ktoré si ja ako ex-majiteľ iPhononov mám šancu všimnúť?

Lebo animované pozadie to nie je, ani widgety, ani lepšie počasie, okay, spravili update na hodinovú predpoveď, "great"...čiže aké? :)
Yogi120
Light Professional
Light Professional

uplink: ak sa mozem opytat. ...preco si mal iphone cize fon s iOS ked Ti vobec nevyhovoval a teraz pises aky shit to je ? :-)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

"multitasking", copy and paste, MMS, Siri, integrácia FB, kamera s detekciou tváre, panorámou a HDR, FaceTime, značne vylepšená YT aplikácia, pridaná navigácia, vylepšený kalendár, nový store, kontrola gramatiky, iBooks, SpotLight hľadanie, vylepšený Safari prehliadač, Game Center, AirPlay, Notification Center, vylepšené správy, stabilizácia videa, vylepšené mapy, vylepšený email, iCloud, vylepšená klávesnica, PC-Free......................
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo napísal:"multitasking", copy and paste, MMS, Siri, integrácia FB, kamera s detekciou tváre, panorámou a HDR, FaceTime, značne vylepšená YT aplikácia, pridaná navigácia, vylepšený kalendár, nový store, kontrola gramatiky, iBooks, SpotLight hľadanie, vylepšený Safari prehliadač, Game Center, AirPlay, Notification Center, vylepšené správy, stabilizácia videa, vylepšené mapy, vylepšený email, iCloud, vylepšená klávesnica, PC-Free......................
multitasking? really? :D, copy paste, vďaka Bohu že som nevedel že nebol od verzie A. Integrácia FB, seriózne? To bol dúfam len vtip. Panoráma a HDR ditto. FaceTime, wow, funkcia ktorú mali prvé zastaralé nokie so symbianom. Sorry, ale to čo si napísal sú doplnky, ale nie zásadné zmeny v systéme. Zásadná zmena v systéme je to, čo spravili v 7mičke. Použiteľný command center. Podpora paralaxných tiltovateľných pozadí, animovaných pozadí, nové menu, nová štruktúra, úplne nový command center. V podstate to čo si napísal sú doplnkové "aplikácie" z 80% a zvyšok ani nestojí za vzhliadnutie. To je ako keby som napísal: "A môj telefón vie od verzie 5 ukazovať čas a dá sa z neho volať" samozrejmosť. Pýtal som sa na zásadné zmeny, nie na samozrejmosť, ktorú tam dotlačili preto, lebo by to bola ohavnosť nad ohavnosť.

Čiže ešte raz, zásadná zmena ani jedna, správne? Vlastne bola, keď dotrepali foldre, to je zásadná zmena a tú uznávam. Čiže jedna :) za 8 rokov.

Yogi120 - pretože je to mojím zvykom mať všetky vlajkové lode aspoň pár dní v os. vlastníctve, preto.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Tak mi je uz jasne podla akej logiky kupujes veci. To mi staci dik. :-)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Yogi120 - nikdy neodporučim, nez*ebem, alebo nepochválim vyslovene vec, ktorú som nemal v paprčiach, najlepšie nevlastnil. Je to moja "politika". Preto aj radím na fóre dosť obmedzený sortiment vecí, lebo aj keď kúpim a poskladám za týždeň 2-3 stroje [PC/notebooky/servre, etc.] nie je to dosť na to aby som pokryl celý široký sortiment výrobkov dostupný na trhu.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Aj tak sa da :-D
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

uplink napísal:Proste porovnaj si droid v každej verzii, nebe a dudy, všetko prekopané. A potom si vezmi iOS od verzie A po verziu 6.x. Chápeš?
To myslis vazne? Co je skvele na tom, ze ako ty hovoris, v kazdej verzii vsetko prekopaju?
Co je zle na tom, ze je to 8 rocny system? Nejak tvojim argumentom nerozumiem. Apple sa mi nepaci tym, ze obmedzuje nove funkcie (napr. Siri) iba na nove modely a vyhovaraju sa na nedostatok pamate/vykonu (podla mna blbost ale nech...). Na druhej strane zas dolezite bezpecnostne diery boli vyriesene rychlo. Tieto argumenty co davas mi akosi aj pasuju do tvojej vlastnej temy("Hlúpa" žena/muž vs. elektronika).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pnr - ďalší dobrovoľný obyvateľ jaskyňe a majiteľ dobrého kyjaku na lov divej lesnej zveri?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Pnr napísal:
To myslis vazne? Co je skvele na tom, ze ako ty hovoris, v kazdej verzii vsetko prekopaju?
To že každou verziou niečo vylepšia. Pamätám si ešte ako som z 2.1 prechádzal na 2.2. To bol neuveriteľný rozdiel, a stále to bol jeden a ten istý telefón, len novšia verzia Droidu.
Napísať odpoveď