MichalkoOo napísal:uplink to fast and furious nemyslíš vážneGrafika je ako z roka 2005, fyzika nulová a hra je maximálny prepadák.
Inak čo tak GTX770? Je to pretaktovaná GTX680 s nižšou cenouGTX760(Ti) bude moja
770 je živé zlato
MichalkoOo napísal:uplink to fast and furious nemyslíš vážneGrafika je ako z roka 2005, fyzika nulová a hra je maximálny prepadák.
Inak čo tak GTX770? Je to pretaktovaná GTX680 s nižšou cenouGTX760(Ti) bude moja
prosím, vysvetli mi ten rozdiel, ja som hlúpy, pretože pre mňa dvoj a troj-slotový chladič vyjadruje počet slotov pre fany, tým pádom posledný trojslotový som videl myslím na 580tke (3 fany), či je to inak ?MichalkoOo napísal:myslím že to je jedno kedže GTX770 používa DirectCU2 z GTX670 a nie lepšiu trojslotovú verziu z GTX680
áno mám, vodné chladenie je vhodné LEN do úplného high-endu na trhu, najlepšie v momente kedy výjde - tak mesiac po, aby boli vychytané všetky chyby, poprípade si vedel určiť že ak je chybná revízia, tak počkať na inú a len ak PC neplánuješ meniť najbližšie 2 roky, nič čo je napojené na obehu [obvykle je dobré mať minimálne CPU a VGA, vhodné je aj chipset, ak je prítomný v nejakej horúcejšej forme, poprípade HDD]. Vhodné sú TOP, SC, OC, Golden Sample, resp. všetky najpodarenejšie súčiastky. Samotná voda ak Ti ju niekto dobre poskladá, tak ju stačí len z času na čas doliať čo sa odparí cez hadičky a "ide" to samo. Treba si dať pozor aby si mal kvalitné komponenty na vode, aby Ti hadičky nestvrdli a nepopraskali, aby sa Ti z jednotlivých blokov nezanášalo čerpadlo, aby Ti zbytočne nehučalo čerpadlo, aby si mal dostatočne veľký radiátor a vetráky, ktoré sú stavané na vysoký prietlak vzduchu a nie len vysoký airflow. Tak isto na vodu treba mať dobre dimenzovanú skrinku.DropDead napísal:máš skúsenosti s tým vodným chladením ? stáva sa trendom a veľmi príjemnou voľbou, no pre mňa je vodné chladenie teda totálna španielska dedina...