Momentalne byvam v Bratislave, takze ano, z mojho pohladu sa uz takato vec stala normalnou a nemam pocit ze by to ostatni obyvatelia riesili. Sam by som si ich na von nezobral, pretoze mi to pride nepohodlne, nespratne a neviem co este. Vzdy je to ale lepsie ako stuple za 4 eura, ktore hraju hlasnejsie von ako do usi a posluchac nimi otravuje ostatnych.audiotrack napísal: toto je fakt normálne? Ešte povedz že púšťanie pesničiek z mobilu a začnem sa pokladať za nenormálneho
no a k okuliarom, myšlienka zaujímava, ale prakticky asi dosť nepoužitelné. Dôvody tu boli spomenuté, najväčšími nevýhodami je ovládanie hlasom a etické a morálne zásady. Osobne to nechcem a podobne ako bolo napísané, ak to niekto niekedy bude mať, tak sa mu budem vyhýbať. Nepotrebujem aby si nahrával všetko čo poviem, aby si počas rozhovoru surfoval na nete a podobne
Google Glass
Re: Google Glass
ten obraz nebude ani zdaleka taky kvalitny ako sa snazia prezentovat na promo videach..
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013051301 - asi tak to vidím nejako aj ja....
Naprosto skvělá věc na ochranu panictví!!!
Super koment
Super koment
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ono to aj tak asi skončí takto:
prepchaté ich google reklamami
prepchaté ich google reklamami
tak urcite bude adblock 
Ale realne vyuzitie v tom nevidim.
Ale realne vyuzitie v tom nevidim.
ani ja nie...
Okuliare mi prídu super, rozhranie a ovládanie je jednoduché. K reklamám sa vyjadrovať nebudem, ale je to užitočnejšie ako sa zdá. Do doby, ako budú hacknuté, nie je možné vziať fotky bez toho, aby to tomu druhému nebolo minimálne divné. Máte dve možnosti, buď tlačítkom na okuliaroch, alebo hlasovým povelom. Všetko je dosť viditeľné.
Využitie je v pohodlnosti. Notifikácie rovnou pred očami. Pohodlná navigácia a mnoho ďalšieho (napríklad aj to fotenie a nahrávanie videa priamo z tvojho pohľadu), všetko to je ale o tom, ako veľmi si proti tomu dopredu zaujatý.
google glass len pripravuju podu na to co pride po nich ... zakony, myslenie ludi, atd. vsetko bude pripravene na to, aby sa ta technologia stala sucastou cloveka. Transparentne a flexibilne displeje a zmensujuce sa komponenty, designerske firmy uz su tu...rovnako ako hype po celom svete a nepotrva dlho a zivot si bez toho ani nebudeme vediet predstavit. Samozrejme tento produkt je primarne vyvinuty ako senzor na prijimanie obrovskeho mnozstva dat o kazdom z nas a az potom sluzi na zjednodusenie zivota ludi.
no uprimne dufam, ze ja sa toho este nedozijemmeffisto napísal:nepotrva dlho a zivot si bez toho ani nebudeme vediet predstavit.
Presne o tom to je, "primarne vyvinuty ako senzor na prijimanie obrovskeho mnozstva dat o kazdom z nas". Google Glass bude časom vedieť čítať naše myšlienky a na každého, u koho prevážia zlé vlastnosti, USA pošle HAARP. To tu ale riešime konšpiračné teórie a myslím si, že na to tu je iné vlákno.
tú navigáciu pred očami by som vôbec nevyťahoval nakoľko to určite bude v cestnej premávke zakázané, takže sa využitie navigácie (a celých okuliarov) dosť rapídne zníži.lama2d napísal:Využitie je v pohodlnosti. Notifikácie rovnou pred očami. Pohodlná navigácia a mnoho ďalšieho (napríklad aj to fotenie a nahrávanie videa priamo z tvojho pohľadu), všetko to je ale o tom, ako veľmi si proti tomu dopredu zaujatý.
A celkovo mi celý tento koncept príde ako slepá ulička
Neviem akú máš predstavu o tom, ako Google Glass funguje, ale evidentne zvláštnu. Google Glass je bezpečnejšie ako klasická navigácia v aute. To či to zakážu je druhá vec, ale to záleží od toho, či k zákonu budú pristupovať ľudia, ktorí si šoférovať s Google Glass nevyskúšali. Osobne k zakazovaniu nevidím dôvod, Google Glass môžu slúžiť ako handsfree a ako bezpečnejšia navigácia. To či ľudia budú Google Glass využívať počas šoférovania ku kravinám a odpútavať svoju pozornosť je zase o niečom inom. https://plus.google.com/111091089527727 ... rNJj7tqm5s
http://techland.time.com/2013/03/26/sho ... e-driving/
http://techland.time.com/2013/03/26/sho ... e-driving/
Microsoft Glass
@jojo1996
ten koniec bol najlepsi 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Možno si budú myslieť že za volantom to bude vyzerať nejako takto:
no super, navigacia za 1000 USD.
To si kupim nejaky smartphon s navigaciou a dam za to tak max 200. A " fotky a videa", to uz ma normalne irituje jak kazdy druhy produkt je na toto zamerany. Ako keby clovek pomaly nemal ine starosti len fotit a filmovat kazdu kravinu a samozrejme drbnut to niekde a "zdielat" lebo samozrejme kazdy je zvedavy na moje vytvory
Na normalne dovolenkove fotenie vezmem normalny fotak, nejaku lacnejsiu zrkadlovku, ktorej sa nemoze rovnat ziadny mobil a vecer niekde na nejakej akcii vytiahnem radsej mobil a odfotim nieco s nim. Opat teda nevidim vyuzitie pre google glass co sa tyka fotenia.
To si kupim nejaky smartphon s navigaciou a dam za to tak max 200. A " fotky a videa", to uz ma normalne irituje jak kazdy druhy produkt je na toto zamerany. Ako keby clovek pomaly nemal ine starosti len fotit a filmovat kazdu kravinu a samozrejme drbnut to niekde a "zdielat" lebo samozrejme kazdy je zvedavy na moje vytvory
Na normalne dovolenkove fotenie vezmem normalny fotak, nejaku lacnejsiu zrkadlovku, ktorej sa nemoze rovnat ziadny mobil a vecer niekde na nejakej akcii vytiahnem radsej mobil a odfotim nieco s nim. Opat teda nevidim vyuzitie pre google glass co sa tyka fotenia.