. http://www.xgames.sk/?product=185dota-2 ... tegory=171Ludko444 napísal:Dal bi mi niekto dotu 2 na steam ? Volá sa Ludko4444
STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Ja mam este zopar dot 2 tak kto chce nech napise...
-
Wishmaster
Medium Professional
Neviete, ci sa da nejako zistit postup steam achievementu, okrem toho ked mam nejaky achiev v progresse? Dam priklad - mam zabit urcitou zbranou napr. 25 ludi. bijem bijem, a dajme tomu, ze mam 15 zabitych a prepol som na druhu zbran a teraz chcem zistit, ze ako som na tom s tou prvou zbranou..? iba tak, ze musim prepnut na prvu zbran a zabit niekoho a jak mi skoci progress achiv?
Neviem ci chapete 
shift + tab a tam v políčku s achievmentami by si to mal mať, poprípade klik na view all achievments, tam by mal byť zaznamenaný progres (samozrejme iba v prípade že hra zobrazuje konkrétny progres s konkrétnym achievmentom)
-
Wishmaster
Medium Professional
No, ano.. ale nie kazda hra ma nejaky progress bar alebo nieco take, ze neukazuje. Napr pri Bioshock Infinite - robil som achiev Bon voyage (odkopnut 20 typkov z Columbie) - odkopol som nejakych typkov, nic mi nenaskocilo.. potom som odkopol nejakych dvoch a bum, hore sa mi ukazal progress, ze mam odkopnutych 9/20 a tych 7 predtym som ani neviem kedy odkopol a neskor ked som chcel pozriet, ze ako som na tom s tym achievom, tak neviem ako to zistit..
// nojo, toto, ze ten progress bar keby tam aspon bol..
// nojo, toto, ze ten progress bar keby tam aspon bol..
-
Lupeznik10
Light Expert
Chcem sa spýtať ako môžem zistiť SteamID.
Na hre v ktorej sa da spustit konzola tlacidlom ~ pod ESC a napises do nej : status a najdes si tam svoje meno... Najlahsie je to v CS 1.6
Alebo v Steam adresari sa nachadza subor "steam.log". Ked ho otvoris hladaj taky riadok ktory obsahuje:
Posledne tri cisla su potom tvoje steamIDFound existing connection 9,216.228.115.67:27030 for 0:0:8888
Coskoro budu letne vypredaje, pripravit penazenky ! 
-
Wishmaster
Medium Professional
Nemate obcas problem s store.steampowered.com..? v poslednej dobe sa mi dost casto stava, ze hlavna stranka je v cestine, ale akonahle si idem dat profil, vsetk skoci do madarciny ci rumunciny.. ci ky fras..
// solved - google .. pre pripad keby sa daco take dakomu stalo - pri mene sipka dole, tretia moznost je zmenit jazyk
// solved - google .. pre pripad keby sa daco take dakomu stalo - pri mene sipka dole, tretia moznost je zmenit jazyk
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Chystá Steam sdílení her kamarádům?
http://games.tiscali.cz/tema/chysta-ste ... adum-63229
http://games.tiscali.cz/tema/chysta-ste ... adum-63229
-
Wishmaster
Medium Professional
Nemavate v poslednej dobe - tak 1-2 dni - problem so steam cloudom? Kazdu jednu hru, co zapnem, tak vyskoci error, ze je problem so synchronizaciou s cloudom..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Momentálne nie ale odkedy mi steam cloud zmazal save Metra tak ho radšej vypínam. Je to strašne zabugované ako aj celý steam. Zlaté DRM-free hry
nezacal si nahodou novu hru pritom sa maze save ale inac som nemal ziadny problem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Jasné že som začal novú hru
Zapol som hru, vypísalo steam cloud chybu, zrušil som to zapol hru znova - save zmazaný. Aj preto som začal obmedzovať kupovanie steamworks hier.
Zapol som hru, vypísalo steam cloud chybu, zrušil som to zapol hru znova - save zmazaný. Aj preto som začal obmedzovať kupovanie steamworks hier.
-
Wishmaster
Medium Professional
Bethesda get loaded weekend 
http://www.getloadedgo.com/
ale pozor - kupoval som fallout new vegas ultimatku, a neni to verzia s cestinou .. (neva, no .. aspon spravim niekomu radost na steamgifts
)
// zla tema ..
http://www.getloadedgo.com/
ale pozor - kupoval som fallout new vegas ultimatku, a neni to verzia s cestinou .. (neva, no .. aspon spravim niekomu radost na steamgifts
// zla tema ..
-
Scorpion90
King
Caute,
kupil som si hru FEAR 3, ale v steame ju vobec nevidim, teda ani neviem stiahnut. Ked idem na stranku hry, tak mi vyhodi to co vidite v prilohe. Ked kliknem na hrat, nic sa nedeje. Co s tym?
kupil som si hru FEAR 3, ale v steame ju vobec nevidim, teda ani neviem stiahnut. Ked idem na stranku hry, tak mi vyhodi to co vidite v prilohe. Ked kliknem na hrat, nic sa nedeje. Co s tym?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
reštartni steam, zmaž všetko okrem steam.exe a steamapps, napíš na podporu. BTW je to chu****
-
Corn Flake
Guru wannabe
Občas sa to sane, ale do pár minút to nabehne. Ak ti to ešte stále nejde, tak počkaj do zajtra a ak to ani zajtra nepôjde, tak napíš na steam support.