Ako ženy rozmýšľajú

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako ženy rozmýšľajú

Príspevok od používateľa audiotrack »

Pravda, je rozdiel medzi utekaním a nevyhladávaním:
Mať nezáväzné kamarátky s ktorými nič nechceš a ani oni s tebou = nevyhladávanie.
Nemať kamarátky, lebo akonáhle naznačí že nemá záujem tak ju zmažeš z kontaktov a zo svojho života = utekanie

ty si, žiaľ, ten druhý prípad.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ow a ešte jeden detail, mnohé moje známe a kamarátky ten čas aj majú, ale sú tak k*rva lenivé. Idú radšej na vytrhanie "obočka", alebo sa dať rozmasírovať, namiesto toho aby šla von a zabehla si 10-15 km, alebo si doma zacvičila. Dokonca si myslím že vo väčšine prípadov ľudia aj na seba majú v konečnom dôsledku čas, ale nechce sa im, alebo to nepokladajú za podstatné. Ergo. väčšina žien si myslí že keď budú držať diétu, budú atraktívne, a áno aj sú, pre mužov ktorým ide len o dieru. Avšak atraktívna žena by mala mať aj v hlave, aj v duši a aj v tele. A táto "svätá" trojica je takmer vždy zakončená len extrémnymi fin. nárokmi ako na samú seba, tak na okolie.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

^link a to kde si prisiel na to ze na zivenie vztahu s partnerom treba do neho investovat peniaze ? :shock: Are you .... serious ? :|
Inak super ze si si pokupil veci, ja momentalne setrim na spektralny analyzator, kukam po modeli HP8591E, ale aj keby som mal partnerku, tak to nema nic spolocne s tym kolko mam a kam to davam.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Andi_Cibula - pretože ak sa chcem niekam dopraviť, zaplatím taxík, auto nemám a vodičák zo zdrav. dôvodov nemôžem mať. Ak sa chcem niekde najesť, som celiatik a lakt. intolerantný, preto. Dievča obvykle chce kopec vecí, ak nejako vyzerá, priamo, alebo menej priamo. Popísal som to tam ako to funguje. Ak máš "economy class" dievča, nestojí Ťa vzťah takmer nič, len čas, ktorý doňho investuješ. Ak máš "noble class" dievča, je to different story.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ak nie som noble class ja, nebudem si ani takú partnerku vyberať. A ak noble class som, tak mi je jedno že mesačne miniem 3000€. V tvojom prípade si teda lovil v zlom rybníku

a taxík nie je výhovorka, keď máš bicykel :smt059
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

:D si mi dal audio :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Skus sa teda popozerat po geek / science / sport class. :)
Ja som sa nejaky cas pohyboval v rock/metal class, ale tam to nie je velka vyhra.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

audiotrack napísal:Pravda, je rozdiel medzi utekaním a nevyhladávaním:
Mať nezáväzné kamarátky s ktorými nič nechceš a ani oni s tebou = nevyhladávanie.
Nemať kamarátky, lebo akonáhle naznačí že nemá záujem tak ju zmažeš z kontaktov a zo svojho života = utekanie

ty si, žiaľ, ten druhý prípad.
No len, daj mi konkrétny prípad, lebo si dajako neviem na žiadny spomenúť.
Andi_Cibula napísal:^link a to kde si prisiel na to ze na zivenie vztahu s partnerom treba do neho investovat peniaze ? :shock: Are you .... serious ? :|
Vieš, aký je rozdiel medzi splátkami a priateľkou?
Z finančného hľadiska žiadny.
Z praktického ten, že za splátky vlastníš veci, po ktorých túžiš, zatiaľ čo priateľka ti dá jedného dňa košom a vezme zo sebou aj peniaze, ktoré si do nej investoval a tebe zostane hovno.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Terepin napísal: Vieš, aký je rozdiel medzi splátkami a priateľkou?
Z finančného hľadiska žiadny.
Z praktického ten, že za splátky vlastníš veci, po ktorých túžiš, zatiaľ čo priateľka ti dá jedného dňa košom a vezme zo sebou aj peniaze, ktoré si do nej investoval a tebe zostane hovno.
zas ten tvoj negativizmus :) Vôbec nepripúšťaš možnosť, že ti jedného dňa dá dieťa a budete šťastná rodinka?

okrem toho, keď to už chceš tak porovnávať so splátkami, tak počas toho "investovania" do priateľky investuješ aj do seba. Vidieť ju šťastnú ťa tiež robí šťastného. Pozvať ju na večeru zahrňa aj večeru pre teba. A tak ďalej. A okrem toho, tie "splátky" si môžeš regulovať. Ak nemáš peniaze, určite pochopí a nepôjdete von do kina či do reštiky. Alebo pôjdete, ale pozve pre zmenu ona teba.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Mas to trochu pomylene Terepin, podla tohto z toho jasne vychadza ze moj otec je zgrlos a moja mama hlupa ze do otca investovala prachy. :hehe:
Terepin
Addict
Addict

audiotrack napísal: zas ten tvoj negativizmus :) Vôbec nepripúšťaš možnosť, že ti jedného dňa dá dieťa a budete šťastná rodinka?

okrem toho, keď to už chceš tak porovnávať so splátkami, tak počas toho "investovania" do priateľky investuješ aj do seba. Vidieť ju šťastnú ťa tiež robí šťastného. Pozvať ju na večeru zahrňa aj večeru pre teba. A tak ďalej. A okrem toho, tie "splátky" si môžeš regulovať. Ak nemáš peniaze, určite pochopí a nepôjdete von do kina či do reštiky. Alebo pôjdete, ale pozve pre zmenu ona teba.
Štatisticky vzato je to vysoko nepravdepodobné kvôli prítomnosti nemenného rušivého elementu: mňa.

S prvou polkou súhlasím. U tej druhej je jedno veľké AK, na ktoré sa spoliehať nechcem.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Tak aspon priznavas, ze ten rusivy element si ty a nie zena. To je dobry zaciatok, co tak na sebe popracovat ? Trosku toho sebavedomia a pozitivneho myslenia na zaciatok a potom sa uvidi :)
Terepin
Addict
Addict

Áno, rušivý element som ja, pretože žena očakáva, že budem okolo nej skákať ako pobláznené šteňa a to ja neurobím ani za boha.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Chlapi uz ma stvete, odsudzujete zeny ako keby to boli prizivnicky alebo co. Sa spytajte teda svojich mam ci vasich otcov tiez vyzivali a leteli na jeho peniaze.
Ako keby to bola nejaka vasa nepisana povinnost najst si harpiu zavislu od vasich penazeniek, ale tak to nastastie nefunguje.

Tu nejakym sposobom urazate zeny, ale to tak nejak nepriamo urazate aj svoje mamy, stare mamy, sestry ... dpc, asi neviete co je to rodina. :( Aj ma to mrzi, si spominam ci ste skorej nepisali ze ste z neuplnych rodin, ale aj tak, to co pisete je otras.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Nie, nehovor co zena ocakava, neocakava, vyzaduje alebo chce. Dokonca by si ani nemal byt v tejto teme. Ty o tom nemas predstavu, you know nothing, Jon snow :D Sustred sa len na seba.
Terepin
Addict
Addict

Ale veď ja sa sústreďujem len na seba. Už dobrých 15 rokov. Si myslíš, že prečo nemám žiadne kamarátky?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Hoši, time tu man up?
Riesite nesmrtelnost chrusta a snazite sa rozoberat vseobecne nieco co sa jednoducho globalizovat neda a pripad od pripadu je o 360, 720 alebo 1440 a viac stupnov otoceny a odlisny.
Ked porovnam ex-ky medzi sebou, tak kazda ma uplne ine charakterove crty, vzvyky, posobenie, zazemie, vzdelanie...
Nechapem ako mozete na 7 stran rozoberat detail niecoho tak vseobecneho.
To rovno napiste ze vsetky zeny su tucne, alebo ze vsetky maju 4ky kozy, popr. kazda jedna je blondyna...
Nie, kazda zena ma ine kozy, inu postavu a ine vlasy !!! Mam pocit ze ste niekedy nad nejakou slintali ktora vam dala kosom a teraz si to tu kompenzujete a ju pouzivate ako exemplarnu zenu.
Jedine co sa tu da povazovat za relevantne su uplinkove opisy zeny ako takej, ktore ajtak skorej vychadzaju z porovnania k muzskemu pokoleniu a takisto, nie vsetko sa da pripisat ku kazdej jednej, vsak nadpolovicne to povedzme plati.
Niektore zvasty mi hned evokuju maleho chlapceka ktoremu mamicka neutrela poriadne prdelku tak teraz nenavidi cely svet.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hegy napísal:Hoši, time tu man up?
Riesite nesmrtelnost chrusta a snazite sa rozoberat vseobecne nieco co sa jednoducho globalizovat neda a pripad od pripadu je o 360, 720 alebo 1440 a viac stupnov otoceny a odlisny... bla bla bla ....
čiže všetky sú rovnaké
Prílohy
math-fail-ad.jpg
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

To čo som si tu prečítala vo mne zanechalo zvláštne pocity... Nebudem nikoho odcudzovať za taký názor aký má, ale zvláštne čítanie...
Snažila som sa pochopiť každého, kto tu prispel... Už tomu aj pomaly začínam rozumieť, ale myslím že ak je niekto presvedčený o svojej pravde, ťažko si dá povedať niečo iné...
ale aby som netrepala - k veci :

Už ste sa zamysleli nad pozitívnym myslením ?
neraz sa mi potvrdilo , že to čo vyžaruješ aj priťahuješ... tak je jasné že ak sa bojím , že moja budúca partnerka náhodou nebude lenivá, zlatokopka a neviem čo ešte, tak just ňou aj bude...

k Uplinkovi - písal si tu že najprv treba pochopiť sám seba a vypestovať si lásku k sebe samému, až potom môže byť človek šťastný... Toto si veľmi pekne napísal, pretože ak človek nemá rád sám seba a zhnusuje sa samému sebe, ako potom chce aby sa páčil niekomu inému...
ľudia sú rozdielny... aj výškovo aj váhovo, preto najskôr musím byť so sebou spokojný, mať rád sám seba aby potom vzťah ako taký mohol fungovať...

Poznám prípad kedy pekná žena nemohla nájsť dlho priateľa a žiaľ ani do teraz ho nemôže nájsť... prečo ? nakoniec vyšlo najavo, že pred každým hovorí , že prečo vlastne je s ňou, keď ona keby bola muž by sama so sebou nechodila... BUM! a tu je kameň úrazu, ako ťa mám mať rád, kedy ty sama sa nemáš rada? ..

Z môjho pohľadu je to zaujímavé čítanie čo tu píšete, aspoň je dobré vedieť čo si vy muži o nás ženách myslíte, aj keď dovolím si nesúhlasiť, nie každá žena je lenivá, nie každá zlatokopka... Možno ste len príliš dlho na jednom mieste , možno keby zmeníte miesto našli by ste niečo iné...

a ešte k tej láske k sebe samému, priznám sa že som mávala veľké skoro až depresie z mojich rúk, žiaľ nebolo mi nadelené mať krásne ženské malé rúčky, skôr opak :? riešila som také stupidity, čo s tým, ako to prerobiť... Nakoniec som si uvedomila, že tie ruky ma budú živiť, živia ma, začala som ich brať také aké sú a konečne to začalo byť v pohode ...
Každý sme iný... v tom je tá krása :)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Berte to tak, ze do auta tiez len cpete cashe od zaciatku, az vam jedneho dna zhrdzavie, alebo vam ho niekto ukradne ci nabura... Nic nie je vecne, keby som sa mal riadit tym, ze do zenskej sa neoplati vrazat peniaze, tak to by som musel kazdeho cloveka, ktory ma stoji cas energiu a peniaze zamestnat vo svojej firme a nech mi teda zaraba a ja mu budem platit v naturaliach :D

Ale zase, ked uz mam zensku a chcem nove lyze, bicykel, alebo auto, tak si to radsej rychlo kupim a ked ona bude chciet neviem aku dovcu, tak jej poviem, ze nemam peniaze :lol:

Ja to beriem tak, ze kazda zenska stoji cas aj peniaze, chtiac ci nechtiac mas o jedny narodky, meniny, vianoce, valentina, vyrocie v roku viac, ale ked uz teda zarabam peniaze, tak si ich radsej s niekym uzijem, ako by som mal ficovi platit dovolenku na bali a nove volvo :smt006
Napísať odpoveď