ak mas 3GS tak sa rozluc s myslienkou, ze ho budes puzivathitman957 napísal:Neviete kedy sa bude dať update na iOS 7????
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Hellboy: iNoki (ale myslim, ze ti to neprenesie do nativnej applikacie ale iba ako pdf/txt subor
lidičky.... mám problém s rýchlym vybíjaním baterky (nič nerobím a beterka klesá...). Problém je tom, že som mimo môjho notebooku a teda - nemám tu iTunes. A aj keby som si stiahol iTunes tak mi to nepomôže, lebo tu nemám moju hudbu aplikácie atď. Nemám tu ani wifi - takže obnova z iCloud tiež nepripadá do úvahy.
Tušíte niekto ako to vyriešiť?
Tušíte niekto ako to vyriešiť?
Mne pomohol restart a pozatvarat vsetky aplikacie
to som skúšal ako prvé 
-
WiZard
Star
Shwollo, mne to zo dva krat spravil 3GS (iOS 5.x tusim...) v statistikach bolo napr. pohotovostny rezim 8:35 a cas pouzivania tiez 8:35 ...aj na baterke bolo citit, ze je tepla... bol som v zahranici, nemal som ani wifi ani itunes, restart ani zatvaranie aplikacii nepomohlo...ked som sa vracal domov, prestalo to samo pocas cesty
...a co si pamatam druhy krat, pripojenie k itunes mi nepomohlo... ale tiez to potom prestalo samo, restore som tusim nerobil...
heh
ja som tiež v zahraničí... mal si tam zahraničnú sim?
Nemam 3gs-ko ale 4ku....... Inac co si myslite o tom videu iphone 6?? Co sa rozlozi na projektor a naprojektuje virtualnu klavesnicu? Ja si myslim ze je to poriadny oblbovak
-
WiZard
Star
Nie, mal som tam slovenskú, myslím, že o2... Ale nemyslím si, že by to malo vplyv...
Hitman, to je stare ako Praha
uz o 4S kolovali take famy 
-
WiZard
Star
mozno sa stanu skutocnostou pri 10S 
niečo podobne ako "Tattoo You" ?? ...niečo lepšie..alebo kde je viac možnosti...?? ...alebo ešte "Wireless Drive" ...lebo na tom wireless drive neviem ako a či vobec sa da share-ovať z iOS do počitača....
-
dair
Guru wannabe
akurat updatujem na beta3 iOS 7 a aj ked to ma vypadky, celkovo hodnotim velmi pozitivne a zatial ma nic takpovediac nedonutilo resp nechybalo alebo bolo nefunkcne na tolko, aby som downgradoval na iOS 6. 
(btw pred updatom som sa obaval ze sa to zobrazi asi najhorsie ohladom vydrze baterie a musim povedat ze aj ked mozno subjektivne ale mam fakt pocit ze mi iphone vydrzi ovela dlhsie ako pred ios7)
(btw pred updatom som sa obaval ze sa to zobrazi asi najhorsie ohladom vydrze baterie a musim povedat ze aj ked mozno subjektivne ale mam fakt pocit ze mi iphone vydrzi ovela dlhsie ako pred ios7)
-
TommyHot
Addict
Btw aj vam tak vyziera iTunes Match baterku? Ak ho zapnem, tak do 10 hodin je po baterke /iPhone 5/ aj ked nic nerobim s telefonom. Inak ficim aj 2 dni.
ahojte... ak si kúpim ipad v kamennom obchode... m:zone... tak viem, že jailbreak mi tam spravia... ale robia oni aj také veci, keď im poviem, aby mi tam dali nejaké platené aplikácie (Pages, nejaké hry a pod.) ktoré im potom preplatím?? Dajú mi ich tam?? ďakujem, k+ 
Naco by si im platil za jailbreak? Na internete najdes kopu navodov aj na tvoj warez.. Su to trivialne veci 
ved ho nechaj, musia ex-vekslaci z niecoho zit
ked som hadal display na 3G tak som nasiel mnoho servisov, ktore maju v cenniku aktualizaciu iOS, ci JB. no a idioti, ktori nevedia trikrat klikut im tie prachy aj nosia. tak preco nie. nie je nic krajsie ako zarabat na demencii ludi. len ma mrzi, ze som na toto konkretne neprisiel ja 
To video existovalo už za čias iPhone 4, a žasol som, koľko ľudí tomu verilo pri 4, koľko pri 4s, koľko pri 5 a koľko teraz pri 5s/6.hitman957 napísal:Nemam 3gs-ko ale 4ku....... Inac co si myslite o tom videu iphone 6?? Co sa rozlozi na projektor a naprojektuje virtualnu klavesnicu? Ja si myslim ze je to poriadny oblbovak
nechápem o čom točíte.. pýtam sa, či mi môžu dať aplikácie už priamo tam... jackb- vieš, nie každý má účet v banke, a keď už aj má, tak nemusí mať dobré skúsenosti s internetovou platbou... a warez ste sem zamotali vy. ja som hovoril, či mi tie aplikácie môžu stiahnuť z appstore, ako si to tí, čo chcú spravia doma...
Na stahovanie aplikacii platobnu kartu mat nemusis