Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
10.9. bude tomu venovana tlacovka, takze sa vsetci pekne spolu dozvieme
tak moj typ je retina display, lepsi procesor (A6?A7?) a baterka s viac mAh. mozno este pridaju nieco, pocom nam padne sanka vsetkym, mozno ani to, co som spomenul. to nikto nevie a ako povedal kolega nadomnou, 10.9 budeme mudrejsi 
Apple uz dlho nepredstavil nic z coho by padla sanka ... Ale ipsd mini 2 ma mat retinu az zaciatkom 2014 udajne .
Myslim ze 10. septembra pride skor k predstaveniu iPhonu 5S a 5C .... Na nove iPady si pockame do oktobra 
IIRC, tak sa na septembrovom evente predstavuje vsetko co bude uzivatelom dostupne v priebehu dalsieho mesiaca...Citizen68 napísal:Myslim ze 10. septembra pride skor k predstaveniu iPhonu 5S a 5C .... Na nove iPady si pockame do oktobra
Ahojte,
Chcem si kupit ipad 3rd wifi+4G na ebay z usa. Bude mi GSM fungovat u nas?
Diky
Chcem si kupit ipad 3rd wifi+4G na ebay z usa. Bude mi GSM fungovat u nas?
Diky
-
MichalkoOo
Zablokovaný
wau, iPhone 5S ma vážne prekvapil 
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To snimanie odtlacku prstu je brutalne. Ak to daju aj do SDK, tak budu vznikat brutalne appky, ktore ludom usetria kopu casu. Mne sa napriklad absolutne nechce vypisovat hesla a ani ich nechcem mat nikde ulozene. Bum, odtlacok prsta a som prihlaseny.
//
Samozrejme iPhone 5C je nechutny grc...
//
Samozrejme iPhone 5C je nechutny grc...
-
guess.whoo
Redeemer
neverim, ze napr. aplikacie pre banky budu na tomto sposobe prihlasovania fungovat...predsa len ziskat odtlacok cloveka je ovela lahsie ako uhadnut 10 miestne heslo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Všetkým čo predstavili.WiZard napísal:cim??
offtopic k bezpecnosti bankovych aplikacii : najnovsia aktualizacia aplikacie IB od TB prave dnes prisla so zmenou sposobu prihlasenia, heslo vymenili za 4 miestny PIN
-
TommyHot
Addict
guess.whoo nevidel by som to tak negativne, kedze na platenie na iTunes bude tiez stacit uz len odtlacok. Kazdopadne prihlasovat do IB sa asi nebude tymto sposobom, ale viem si predstavit, ze potvrdzovanie platieb prstom, namiesto SMS/GRID je velmi realne.
OT: sundevil v sporke mame 4 miestny PIN uz od doby kedy sme ako prvi prisli na slovensky trh s bankovymi mobilnymi appkami
OT: sundevil v sporke mame 4 miestny PIN uz od doby kedy sme ako prvi prisli na slovensky trh s bankovymi mobilnymi appkami
Tiež sa do aplikácie SLSP na Androide prihlasujem 4-miestnym PIN-om. Heslo som vpisoval iba po inštalácií.
K novým iPhonom.
iPhone 5€ (áno, € je zámerne) - cenovo dostupnú verziu som čakal, že bude cenovo dostupná. Ak je 600 dolárov cena za budget-model, tak zvraciam. Navyše, toto je cena v Nemeckom AppStore, čiže u nás tipujem, že cifra ostane, ale dolár sa vymení za euro. K tomuto modelu sa nevyjadrujem. Samotnými parametrami ma mobil nezaujal. Cena prepísknutá. V podstate sa jedná o iPhone 5, ale z plastu, a drahý ako krava.
iPhone 5s - toto je o inom. I keď si myslím, že opäť dosť drahota, vzhľadom na porovnanie s predošlým modelom, no cenu dajme bokom. Predsa len, dalo sa to očakávať. 64-bitový procesor, ako laik do týchto technológií neviem, aké benefity prinesie, no verím, že je to krok vpred. Takéto srandy by som skôr uvítal na Androide, verím, že to čoskoro príde aj na nejaké iné hi-Endy, a možno sa dočkáme prepleteniu platforiem PC/smartfón. Druhá vec - snímač otlačkov pod Home Buttonom - BRAVO APPLE! O tom snímači sa síce špekulovalo, ale netušil som, že to vyriešia takto parádne. Naozaj je to vec, ktorú by mal mať každý lepší smartfón, a tiež si to viem predstaviť ako prihlasovanie do každej appky a odomykanie telefónu. Samozrejme, banky radšej nie. Verím, že to takto bude aj na iných mobiloch, keďže iOS nepreferujem, no bojím sa, že si to Apple klasicky patentoval. Tretia vec, 120 FPS video v 720p rozlíšení, ďalšia sranda, ktorá by ma nútila kúpiť to. Boli by s tým parádne zábery, a nechápem, prečo takýto vysoký framerate nezvládajú aktuálne hi-endy, keď na to hw jednoznačne majú. Niektoré mobily zvládajú 60, ak sa nemýlim. Čo sa týka interface-u nového iOS, vôbec sa mi nepáčia ikony, pripomína mi to Symbian Anna/Belle. Samotný systém uvidím, keď ho ošmátlam.
Všeobecne som ale čakal trošku väčšie zmeny, vzhľadom na cenu duplom. Viem, že Apple nie je veľmi do zväčšovania displeja, no myslím si, že by to mohli zväčšiť bez zvýšení rozmerov - miesto na displej tam určite je. 100 ľudí, 100 chutí, no 4" sú u mňa málo.
K novým iPhonom.
iPhone 5€ (áno, € je zámerne) - cenovo dostupnú verziu som čakal, že bude cenovo dostupná. Ak je 600 dolárov cena za budget-model, tak zvraciam. Navyše, toto je cena v Nemeckom AppStore, čiže u nás tipujem, že cifra ostane, ale dolár sa vymení za euro. K tomuto modelu sa nevyjadrujem. Samotnými parametrami ma mobil nezaujal. Cena prepísknutá. V podstate sa jedná o iPhone 5, ale z plastu, a drahý ako krava.
iPhone 5s - toto je o inom. I keď si myslím, že opäť dosť drahota, vzhľadom na porovnanie s predošlým modelom, no cenu dajme bokom. Predsa len, dalo sa to očakávať. 64-bitový procesor, ako laik do týchto technológií neviem, aké benefity prinesie, no verím, že je to krok vpred. Takéto srandy by som skôr uvítal na Androide, verím, že to čoskoro príde aj na nejaké iné hi-Endy, a možno sa dočkáme prepleteniu platforiem PC/smartfón. Druhá vec - snímač otlačkov pod Home Buttonom - BRAVO APPLE! O tom snímači sa síce špekulovalo, ale netušil som, že to vyriešia takto parádne. Naozaj je to vec, ktorú by mal mať každý lepší smartfón, a tiež si to viem predstaviť ako prihlasovanie do každej appky a odomykanie telefónu. Samozrejme, banky radšej nie. Verím, že to takto bude aj na iných mobiloch, keďže iOS nepreferujem, no bojím sa, že si to Apple klasicky patentoval. Tretia vec, 120 FPS video v 720p rozlíšení, ďalšia sranda, ktorá by ma nútila kúpiť to. Boli by s tým parádne zábery, a nechápem, prečo takýto vysoký framerate nezvládajú aktuálne hi-endy, keď na to hw jednoznačne majú. Niektoré mobily zvládajú 60, ak sa nemýlim. Čo sa týka interface-u nového iOS, vôbec sa mi nepáčia ikony, pripomína mi to Symbian Anna/Belle. Samotný systém uvidím, keď ho ošmátlam.
Všeobecne som ale čakal trošku väčšie zmeny, vzhľadom na cenu duplom. Viem, že Apple nie je veľmi do zväčšovania displeja, no myslím si, že by to mohli zväčšiť bez zvýšení rozmerov - miesto na displej tam určite je. 100 ľudí, 100 chutí, no 4" sú u mňa málo.
-
TommyHot
Addict
Hensym k tym 120FPS. Galaxy S4 to ma
Soráč, vždy som bol v tom, že iba 60.
60 má teda Note 2, alebo?
pri pohlade na 5C sa snad Stevo v hrobe obracia...
mna vcera najviac sklamalo to, ze sa "zabudlo" na OSX a Macbooky.
ako sa tu pisalo po predstaveni iOS7 - nepaci sa mi, je na mna prilis svetly, preto budem cakat na JB aby som si ho prisposobil
mna vcera najviac sklamalo to, ze sa "zabudlo" na OSX a Macbooky.
ako sa tu pisalo po predstaveni iOS7 - nepaci sa mi, je na mna prilis svetly, preto budem cakat na JB aby som si ho prisposobil
5S beriem, ale 5C je fail, toto nie je cenovo dostupne nikde na svete a konkurovat lacnym androidom to nebude ani nahodou
-
TommyHot
Addict
Netusim, o tieto lopaty sa moc nezaujimam, len som kdesi na nete zachytil reklamu na S4, kde to prezentovali.Hensym napísal:Soráč, vždy som bol v tom, že iba 60.60 má teda Note 2, alebo?
A hej iOS7 sa sice prijemne ovlada, ale vyzera hrozne. Kazdopadne na iPad si ho asi nahodim a mozno si nan tak zvyknem, ze ho hodim aj na iPhone... Kazdopadne zatial u mna vedie 6.1.2 + Jailbreak.
naco?Druhá vec - snímač otlačkov pod Home Buttonom - BRAVO APPLE! (...) Naozaj je to vec, ktorú by mal mať každý lepší smartfón, a tiež si to viem predstaviť ako prihlasovanie do každej appky a odomykanie telefónu.
do kazdej appky? nestaci ti raz odblokovat telefon a potom v nom uz robit vsetko bez prihlasenia? aj ked samozrejme, toto prihlasovanie by bolo seamless, kedze ten prst tam len prilozis, ale naozaj nevidim dovod robit to pokazde, a to nehovoriac o ziskavani biometrickych dat
fingerprint snimac mam aj na svojom notase, aj na firemnom, je to zbytocnost, nevyuzil som to ani raz
zase, naco?Tretia vec, 120 FPS video v 720p rozlíšení, ďalšia sranda, ktorá by ma nútila kúpiť to. Boli by s tým parádne zábery
kvalita zavisi od optiky, nie od rozlisenia a frameratu, to moze len pomoct
uz fakt nevedia, co nove vymysliet, tak tam davaju doslova zbytocnosti bez realneho vyuzitia
celkovo som sklamany, samsung nema co zaujimave okopirovat, kedze nic zaujimave neuviedli