negeneralizuj, to co tu poniektori vypisuju za bludy si myslia oni, nie vsetci muzi na svetekafiatko napísal:Z môjho pohľadu je to zaujímavé čítanie čo tu píšete, aspoň je dobré vedieť čo si vy muži o nás ženách myslíte, aj keď dovolím si nesúhlasiť, nie každá žena je lenivá, nie každá zlatokopka... Možno ste len príliš dlho na jednom mieste , možno keby zmeníte miesto našli by ste niečo iné...
Ako ženy rozmýšľajú
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako ženy rozmýšľajú
-
Scorpion90
King
Co som to tu tak narychlo prebehol, tak poniektori tu vypisuju riadne bludy. Ale nasledovna cast jedneho prispevku sa mi paci a stotoznujem sa s nou
Ak by som to mal cele zhrnut, tak mi nevychadza z toho nic ine, len ze zeny a muzi sa vzajomne doplnaju. Tam kde je zena prilis emocionalna, ju muz chrani svojou racionalnou podstatou, tam kde je muz prilis obmedzeny ho zena robi viac spontannym. To ze sa vzajomne zranuju vychadza prave z rozdielnosti podstat ich osobnosti, pretoze zenu zranuje, ze ju muz malo chape v jej emociach a muza zranuje ista iracionalnost konania zeny vyplyvajuca z jej emocii...
Darmo sa nehovori, ze zeny su z venuse a muzi z marsu nieco na tom bude
-
uplink
VIP
kayko - však na tom že ľudia stoja prachy nie je nič zlé. Je jedno do čoho vrazíš peniaze, sú to len peniaze. Ale je blbosť vraziť prachy do niečoho, čo Ti ublíži, namiesto niečoho, čo Ti zaručene spraví radosť. Drvivá väčšina chlapov, vlastne nie len chlapov ale aj žien je svojím spôsobom závislá na sexe. Čiže keď sa navzájom finančne aj fyzicky žerú ľudia, ktorým ide hlavne o sex, nie je o čom. Je to tá najlepšia investícia. Avšak keď v procese spoznávania ľudí spaľuješ prachy rýchlejšie ako ich zarábaš len na to aby si zistil že dotyčný/dotyčná sú po nejakých reálnych hodnotách úplne jalový, len preto že vyzerajú lepšie ako priemer, je to dosť zabité.
In general ak sa má chlapec a dievča radi, nech si kúpia dom, auto, bazén a majú dieťa a aj sa zoderú zaživa v práci, aby to všetko potiahli. Keď im to vyhovuje, nie je o čom. Problém, aspoň v mojom okolí je nasledovný. Chlap má ženu, ona vymyslí hypotéku a leasing na auto, s tým že chlapovi nasľubuje hory-doly, potom ho odkopne a chlap má do*ebaný život, lebo ostane sám na splátky, lebo jej veril a podobné blbosti a je to. Vybavené. A ona si ide ďalej, nemá páru čo je to tiaž pár desať tisíc eur na chrbáte do konca života a je spokojná. A to isté sa stáva aj u žien s chlapmi. O tom ja píšem, že je lepšie sústrediť svoje financie do vecí, ktoré Ťa urobia dlhodobejšie šťastným, ako riskovať niečo, čo je v oblakoch...
In general ak sa má chlapec a dievča radi, nech si kúpia dom, auto, bazén a majú dieťa a aj sa zoderú zaživa v práci, aby to všetko potiahli. Keď im to vyhovuje, nie je o čom. Problém, aspoň v mojom okolí je nasledovný. Chlap má ženu, ona vymyslí hypotéku a leasing na auto, s tým že chlapovi nasľubuje hory-doly, potom ho odkopne a chlap má do*ebaný život, lebo ostane sám na splátky, lebo jej veril a podobné blbosti a je to. Vybavené. A ona si ide ďalej, nemá páru čo je to tiaž pár desať tisíc eur na chrbáte do konca života a je spokojná. A to isté sa stáva aj u žien s chlapmi. O tom ja píšem, že je lepšie sústrediť svoje financie do vecí, ktoré Ťa urobia dlhodobejšie šťastným, ako riskovať niečo, čo je v oblakoch...
práve si chcel po rybe aby dýchala na suchu a prežila na Sahare...t0m4s3 napísal:negeneralizuj, to co tu poniektori vypisuju za bludy si myslia oni, nie vsetci muzi na svete
Ja by som vam odporucil menej analyzovat, studovat a pozorovat zenske myslenie ale radil konat! Treba ukazat kto je tu panom! ano muzi rozmyslaju racionalne a zeny citovo a preto sa sa nam zdaju niekedy zeny blbe ako poleno lenze ich casto zradzaju tie ich city a muzi su tu na to aby im dali facku a prebrali ich z toho bluznenia to je na tom to krasne ako sa muzi a zeny doplnaju 
-
uplink
VIP
Famine - mňa moje racionálne uvažovanie vyslobodilo zo spárov prvej lásky, vytvoril som si pomocou neho dosť kvalitnú imunitu voči "motýlikovej" láske, vďaka nemu mám job aký mám s ktorým som nadmieru spokojný a denno denne zaň ďakujem Bohu, poznám ľudí čo poznám a tých zvyšných som cancelol a žijem ako žijem, aj keď mám sakra zdravotné problémy, dokážem fungovať skoro ako človek.
Konanie bez myslenia mi prineslo sr*nie krvi, dusenie, triašky, dezorientáciu, pár rán ako fyzických, tak duševných, do teraz mám v sebe vo svojom vnútri "vrytú" jednu slečnu, pri ktorej som "konal" a nemyslel najprv, je to už druhý rok a mám pokúpených pár vecí, ktoré mi netreba, a tie peniaze by sa mi zišli na niečo iné.
Čo Tebe prinieslo konanie bez myslenia? Ak niečo užitočné, tak sa podeľ, rád si to prečítam.
Konanie bez myslenia mi prineslo sr*nie krvi, dusenie, triašky, dezorientáciu, pár rán ako fyzických, tak duševných, do teraz mám v sebe vo svojom vnútri "vrytú" jednu slečnu, pri ktorej som "konal" a nemyslel najprv, je to už druhý rok a mám pokúpených pár vecí, ktoré mi netreba, a tie peniaze by sa mi zišli na niečo iné.
Čo Tebe prinieslo konanie bez myslenia? Ak niečo užitočné, tak sa podeľ, rád si to prečítam.
Syfilis na mozgu...uplink napísal:Čo Tebe prinieslo konanie bez myslenia?
Ja nemozem za to ze ked si balil babu ktora ma frajera tak ta zmlatil za to ze balis jeho frajerku tym ze si mi dal
si nepomozes,... Da sa zo vsetkeho vykluckovat bez vacsich poraneni alebo aj s vacsimi... Nabuduce ked sa bude schylovat k bitke tak musis byt ty ten prvy ktory mu vrazi!! Uz len za to ze sa skaredo pozera! Tak!
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 22:08)
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2013, 22:08)
aspon nevyplakavam na diskusnom fore preco ma zeny nechcuTerepin napísal: Syfilis na mozgu...
http://9gag.com/gag/ajrrNbQ
A prvý komentár k tomu:
if any girl, cute or not, smiles at me or gave compliment, I'd immediately think of;
a) I look stupid/ugly/funny enough to make her smile.
b) There is something wrong with my hair or face.
c) She is planning something sinister and she picked me as target.
d) There is something wrong with her
Približne takto nejako to funguje.
A prvý komentár k tomu:
if any girl, cute or not, smiles at me or gave compliment, I'd immediately think of;
a) I look stupid/ugly/funny enough to make her smile.
b) There is something wrong with my hair or face.
c) She is planning something sinister and she picked me as target.
d) There is something wrong with her
Približne takto nejako to funguje.
uplink vsak ja som pisal, ze ked si chcem kupit "bicykel", alebo inu vec, tak si to kupim bez ohladu na to, co na to povie priatelka. Ak si to kupim za peniaze, ktore som sam krvopotne zarobil, tak neni o com. A ak zenska vymysli nejaku blbinu, tak vacsinou si to premyslim zdravym rozumom a nebudem jej robit po voli, len aby mi vecer dala... Ver mi, ze kvoli svojim zasadam a hodnotam som sa uz s nejednou zenskou pochytil a s nejakou aj rozisiel, zial vela zien postrada logiku a ked nieco naozaj chcu, tak su schopne na tom aj postavit alebo rozbit vztah... A ak niekto tvrdi, ze je to blud, tak to ako keby tvrdil, ze vlci nehryzu, alebo ze tiger sa da skrotit. Kazda skupina ma iste crty a to ako fyzicke, tak aj povahove. A aj ked sa od nich da do istej miery odklonit cvicenim a vychovou, ten zaklad sa nikdy nezmeni...
ja neviem čo ste mali za priateľky, ale ako si ženu naučíš , tak ju máš..
Ak z nej spravíš zlatokopku, tak aj bude...
Žena spraví len to čo jej dovolíš...
Ak z nej spravíš zlatokopku, tak aj bude...
Žena spraví len to čo jej dovolíš...
-
uplink
VIP
kafiatko - tým chceš povedať že ku žene sa mám správať ako ku svojmu petovi a vychovávať ju? Hmm, ja som do dnes veril v rovnoprávnosť a rovnocennosť, nemyslel som si že ja musím byť ten čo vzťah povedie, ale že na to budeme dvaja...
Myslela som to skôr tak, že ak v niečom prestrelí, alebo bude chcieť od Teba aby si jej niečo kúpil tak proste sa to odkomunikuje, že toto sa mi nepáči, alebo toto ma zraňuje, neželám si aby si to robila a myslím že každý normálny človek ak mu niekto povie že niečo nemá robiť alebo jeho činy, slová ho zraňujú, tak si to vezme k srdcu...
Lebo tu bolo spomínané , že partnerky Vás zraňovali, nesmiete to dovoliť...
to aj ľudia vo všeobecnosti robia, každý skúška kto má aké hranice, a zájde tam pokiaľ mu dovolíš...
Lebo tu bolo spomínané , že partnerky Vás zraňovali, nesmiete to dovoliť...
to aj ľudia vo všeobecnosti robia, každý skúška kto má aké hranice, a zájde tam pokiaľ mu dovolíš...
kafiatko nie kazda zena sa da vychovat a to iste plati o muzoch. Ale clovek by mal mat urcity standard, ktoreho sa drzi a ku ktoremu nepotrebuje zistne dovody... Myslim, ze ludia su dost vyspele tvory na to, aby sa chovali priparne pudovo.
Zeny pouzivaju skor pamatove centrum mozgu, muzi viac centrum rozhodovania... Ked zenu sklames (a pritom si to ani nemusis ty sam uvedomit a pamatat), aj ked to je vseobecne prkotina, tak ona je schopna si to pamatat aj polku zivotu a na tom stavat svoje dalsie konanie, ale muzi skor premyslaju a na tom stavaju aj svoje konanie... prikladom moze byt aj tato diskusia.
V podstate suhlasim, ze zenu treba vychovat, ale sposobom, ze ju treba nechat padnut na hubu a potom zdvihnut, aby si to zapamatala, lebo inak si to nezapamata a o 2 ci 3 roky si bude pamatat iba to, ze si ju vtedy nenechal padnut a teda ju musis zachranit aj dnes a to nie je vychova, ale zavislost
Zeny pouzivaju skor pamatove centrum mozgu, muzi viac centrum rozhodovania... Ked zenu sklames (a pritom si to ani nemusis ty sam uvedomit a pamatat), aj ked to je vseobecne prkotina, tak ona je schopna si to pamatat aj polku zivotu a na tom stavat svoje dalsie konanie, ale muzi skor premyslaju a na tom stavaju aj svoje konanie... prikladom moze byt aj tato diskusia.
V podstate suhlasim, ze zenu treba vychovat, ale sposobom, ze ju treba nechat padnut na hubu a potom zdvihnut, aby si to zapamatala, lebo inak si to nezapamata a o 2 ci 3 roky si bude pamatat iba to, ze si ju vtedy nenechal padnut a teda ju musis zachranit aj dnes a to nie je vychova, ale zavislost
-
uplink
VIP
kayko - sranda, ja som tento [asi] fakt odpozoroval vo svojej 8 ročnej štúdii, ak to tak môžem nazvať a pomenoval ako: "Žene poviete 10 vecí, z toho 9 sú komplimenty/pochvaly/pozitívne postrehy charakteristíky jej osobnosti, etc. a 1 je náznak návrhu na zlepšenie nejakej jej vlastnosti, alebo čohokoľvek čo sa týka priamo jej rozhodnutí. Žena z týchto 10 vecí 9 komplimentov/pochváľ/pozitívnych postrehov charakteristíky jej osobnosti, etc. v tom momente "zabudne" [stanú sa doslova neexistujúcimi, akoby nikdy neboli vyslovené] a z toho náznaku návrhu na vylepšenie nejakej jej vlastnosti, alebo čohokoľvek spraví kritiku a útok na jej osobu."
Treba si uvedomiť jednu vec a to že pre jedno kvíti slunce nesvíti...na svete je milion zien a ked Ta jedna nechce id dalej
Na svete je pár miliárd žien
z toho roznych vekových kategorii.Ale predpokladám ze on si svoju lásku nebude hladať niekde v Mozambiku,len aby ju mal.Treba hladať ženskú z jeho okolia najlepšie. No v triede nech to už neskúša,možno nech skúsi z mesta,alebo z okolitej dediny,nejakú dievčinu.Musí skúšať, zoznamovať sa s inými babami a oni budu mat určite dost kamošiek.A možno príde situácia, ze sa onho bude byt aj niekolko báb naraz 
-
uplink
VIP
Blastbit - žien je dosť, o to pokoj, nie len v Mozambiku
ide skôr o nároky jednotlivca. In general, pokiaľ chce človek babu len na sex, výhodná je "kamarátka s výhodami", nejaká pekná a z času na čas jej šlahneš nejaký ten darček/peniaze. Blbá realita, ale je to tak nejak. Ak chceš babu na vzťah a niekoho pre potenciálne súžitie na dlhšie, tu nastáva true challenge. Môžeš obetovať maximum z fyzickej krásy a tam je veľmi vysoká šanca že chytíš fakt povahovo skvelú babu, potom môžeš tvrdšie hľadať a skúšať nájsť kompromis a teda ani nie škaredá, ani nie pekná, ani nie ideálna povahovo, ale ani nie totálna tupaňa. A nakoniec máš extrém a to hyper sexy mrdačka s obrovským iQ, avšak v 99,99% sú tieto baby prístupné len za veľký poplatok, ako finančný, tak materiálny a tak psychický...
...no a možno je niekde stratená pekná baba, čo športuje, je rozumná, skromná, proste "plyšová" a tá je zadaná, vždy zadaná
...no a možno je niekde stratená pekná baba, čo športuje, je rozumná, skromná, proste "plyšová" a tá je zadaná, vždy zadaná
Uplink- no hej, len priorita je hladat zenu na Slovensku.V jeho, v tvojom, v mojom okolí
.Vztahy na dialku väčšinou nefungujú si myslím,ale čo človek to iná skúsenosť
. Sak poznáš to, ze o moc sexy zeny je vzdy najväčší záujem. Ale sú prípady, ked si taká baba nevie nájsť chlapa,lebo kazdý chlap si myslí ze je zadaná, alebo je nejaká štetka,zlatokopka.Najlepšie priemerná ženská a priemerný chalan si najdu svoje polovičky
...ja som tiez priemer,mal som dočinenia s priemernými babami co mali chyby, ale aj tak ma niečim priťahovali a rajcovali
. Neviem aký je autor témy vzhladom a chovaním a aká bola vzhladom a chovaním tá baba.Ale aj tak stretnem na ulici dajme tomu pritazliveho muža a šerednú ženskú,peknu holku a skaredeho chlapa...je to rôznorodé
-
uplink
VIP
Blastbit - je to tak, vzťahy na diaľku sú mýtom mladých, tak ako aj randenie bez peňazí. Randiť bez peňazí sa dá v rozsahu od 13-20 rokov, ale potom ak nemá človek auto, taxík je nutnosť. Tak isto pozvať babu na prvé rande je povinnosť, nechať ju zaplatiť je imho chrapúnstvo. A kopa drobných detailov.
A čo sa týka krásy, osobne mám kriticky určujúcu hranicu v tvári. Mňa najviac zo všetkého mnou menovaného priťahuje tvár a samozrejme nesmie mať 100 kG [resp 70+ podľa výšky]. Tým že mám v podvedomí celý kompletný dynamický morfologický vývoj archetypov ženskej tváre, tak z tváre veľa "vyzvediem" a o to mi ide. A tie s peknou tváričkou + peknou minulosťou, pfú...veru no, skoro neexistujúci druh...
A čo sa týka krásy, osobne mám kriticky určujúcu hranicu v tvári. Mňa najviac zo všetkého mnou menovaného priťahuje tvár a samozrejme nesmie mať 100 kG [resp 70+ podľa výšky]. Tým že mám v podvedomí celý kompletný dynamický morfologický vývoj archetypov ženskej tváre, tak z tváre veľa "vyzvediem" a o to mi ide. A tie s peknou tváričkou + peknou minulosťou, pfú...veru no, skoro neexistujúci druh...
Uplink-veru tvár je asi najdolezitejsia cast, ktorá uputa muža na žene...prsia niesu niako poctatné, len aby bolo začo chytiť.Niekomu sa velké zadky páčia,niekomu menšie...vlasy- su pre niekoho dolezité...premna viacmenej ukradnuté...nohy-nech sú štíhle od kolien po chodidlá aspon u mna...hmotnost a výška zeny...trošku nadváha nevadí ale nechcem zenu co má 20 a viac kg nadváhy a nech je nižšia odomna. A povaha to je niečo ktorý kazdý jedinec má osobitné...len nech neni uplne vytretá