Ale keby si bol na takom feste, tak pochopis, ze 50% ludi ak nie viac tam prave chodi preto, lebo tam stretnu kamosov/znamych, ktorych nevideli rok ci viac a idu sa tam s nimi tak isto ako ty na lavicku, porozpravat. Jediny rozdiel je, ze tam ma clovek este aj hudbu, ktora sa obom stranam paci a moze sa zaroven s danou osobou ist zabavit, zaspievat si a podobne.
Nebyt festov ci koncertov, tak asi ma vystrie. Stretol som tam takych ludi, za ktorych by som dal ruku do ohna a isto to niesu primitivni ludia
Ja nechapem ako niekto moze pocuvat slovenske radia, ci pozerat tv a aj tak ich automaticky neodsudim.
Sudis cloveka podla obalu. Typicka stranka cloveka posobiaceho dlho v BA (ak nie aj narodeneho). Pozrem na cloveka ako je obleceny a uz je premna v dakej kolonke. Pritom ten clovek povacsine skryje takych ako ty nazormi a spol do vrecka. Som rad, ze mna tato choroba nepostihla.
Ale k hlavnej veci. Ano v meste toho byva vela, ale to uz je problem mestskych casti, ktore to toleruju. Bohuzial za tym budu ako vzdy len a len prachy.