Open Air Festivaly | koncerty | bordel v meste do rána

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Open Air Festivaly | koncerty | bordel v meste do rána

Príspevok od používateľa Soviet »

Uplink premna taketo hadzanie ludi do jedneho vreca a odsudzovanie festivalov, ci koncertov na zaklade par individui je primitivne. Bol si na dakom feste rockovom, ci koncerte? Nemyslim diskoteke ci dakej trace party. Mal by si obcas ist aj za hranice BA, kde ti vsetko vadi a navstivit akciu, tam, kde su hlavne ludia, ktory tam idu kvoli tej hudbe, ludom a zabave. Bol som na festoch 50tis+ ludi aj 500ludi+ a na oboch som sa zabavil rovnako. Ano boli tam aj opiti ludia, ale nechodia tam istotne sa zdrogovavat a podobne (to skor na disko). Rozumny clovek si isto v teplote 30 stupnov nebude davat do seba nieco, ved by ho tam vystrelo.
Ale keby si bol na takom feste, tak pochopis, ze 50% ludi ak nie viac tam prave chodi preto, lebo tam stretnu kamosov/znamych, ktorych nevideli rok ci viac a idu sa tam s nimi tak isto ako ty na lavicku, porozpravat. Jediny rozdiel je, ze tam ma clovek este aj hudbu, ktora sa obom stranam paci a moze sa zaroven s danou osobou ist zabavit, zaspievat si a podobne.
Nebyt festov ci koncertov, tak asi ma vystrie. Stretol som tam takych ludi, za ktorych by som dal ruku do ohna a isto to niesu primitivni ludia :)
Ja nechapem ako niekto moze pocuvat slovenske radia, ci pozerat tv a aj tak ich automaticky neodsudim.
Sudis cloveka podla obalu. Typicka stranka cloveka posobiaceho dlho v BA (ak nie aj narodeneho). Pozrem na cloveka ako je obleceny a uz je premna v dakej kolonke. Pritom ten clovek povacsine skryje takych ako ty nazormi a spol do vrecka. Som rad, ze mna tato choroba nepostihla.

Ale k hlavnej veci. Ano v meste toho byva vela, ale to uz je problem mestskych casti, ktore to toleruju. Bohuzial za tym budu ako vzdy len a len prachy.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

WTF u gotta be kidding me s tym bratislavcanom.
Zaujimavy je fakt ze najviac sa tu rozkrikuju vychodniari + ostatni priselci. Ako sorry pozrem na cloveka a mam ho hned v kolonke tak to je cisty fakt...ako sa ty pozries na cloveka a zistis ze je z Ba a mas ho vo svojej kolonke. Okrem toho clovek co je obleceny tak alebo onak presne tym vyjadruje v akej kolonke chce byt...co si mam mysliet o cloveku co po ulici chodi s metalovymi trickami, bomberou a farebnymi ko*ot na hlave ? Pre mna za mna to moze byt aj anjel z neba ale svojim zovnajskom sa reprezentuje a nemoze teda ocakavat, ze sa k nemu budu ludia chovat ako keby bol "normalny"

Ja ked som bol v zahranici v Berline / v Londyne tak som si ani za toho boha nedovolil rozkrikovat sa ake je nieco drahe, na pi*u alebo nebodaj robit si srandu z domorodcov a aj tak ma zaradili do skupinky tych co berie pracu a je z lacnej vychodoeuropy. Zlepsilo sa to ale tych ludi uplne chapem.

To ze na koncerty chodia ludia z 99% sa naje*at a zarevat si je cisty fakt. Ci si snad videl nejake kde ludai sedia v pokoji na stolicke a uzivaju si hudbu a potom si po sebe aj upracu ? Ja nie..teda aspon nie v "europe" ale tak maximalne v Azii.

Proste nejde o to ci si tam ides len zaspievat a zabavit sa ale ked je to raz v meste a ublizuje to ostatnym ludom co byvaju v okoli tak je to presne to iste ako ked sa snazi 3000 ludi nastupit do jedneho autobusu aj ked vidia ze uz je plny ...za 10 minut ide dalsi ale ani jedneho z tych primitivov nenapadne pockat atd atd...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@tarakan
- nechodim na festaky cielene ozierat sa a kricat
- na Pohoda festivale presne tak ako pises v klude sedim na trave/na lavicke v hladisku a pocuvam. S tym upratovanim to bude ale ine :roll:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Na upratovanie sú tam ale iní ľudia nie? To nieje môj problém ak je tam smetiak preplnený tak, že z neho všetko vypadáva ..

Chápem, pre niekoho môže byť zábava ísť nejaký raid vo WoWku s 'kamarátmi' a niekto radšej ide na koncert / festival.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Trochu to skúsim usmerniť. Tu nejde o festival/koncert/čokoľvek. Tu ide len o konfiguráciu: nesprávne miesto v nesprávny čas. Konkrétne, v centre/blízko centra mesta, ráno od 00:00 - 05:00. Nezazlievam ľuďom ich "zábavu", nech sa páči. Ako som napísal, ja mám bike, cvičenie, prechádzky, hry, filmy, seriály, rozhovory, keď sa dá tak plávanie, ale nemám peniaze na to vstupné, aby som chodil pravidelne [10 e/2 hodiny, to je dosť]. Či je niekto zašitý doma a hrá WoWko so slúchadlami potichu, alebo ho má pustené na svojich 5.1 repro a robí hurhaj do rána do piatej, je to to isté ako keď je koncert akýkoľvek, deathmetall, punkový, popový, mixed genre, je mi to jedno za mestom, to je ekvivalent borca so slúchadlami, alebo uprostred centra/v jeho blízkosti a robí tam nahlas bordel. Podstata primitivizmu je v netolerancii okolia, a absolútnej ignorácii zdravého rozumu, nie v tom čo robím. No a to že povedzme partička šachu viac rozvíja dušu a myseľ ako deathmetallový koncert, to je fakt, ale za to ja ľudí neodsudzujem. To máte to isté ako drogy, ja by som ich povolil od 18tich rokov, aj ťažké. Nech sa páči, ak rodič nevychoval svoje dieťa dostatočne dobre, tak je odsúdené na to, aby to skúsilo. Krutá realita. A určite by som neliečil alkoholikov, alebo drogovo závislých ľudí v drahých centrách, ktoré platia tí čo tie drogy neberú. Človek by mal byť zodpovedný sám za seba. Nehovorím teraz keď Vám niekto šlahne dávku nedobrovoľne, treba s tým ísť už aj na políciu a dať sa liečiť, ale keď sa má niekto moc dobre a berie drogy, tak nevidím dôvod pre platené liečenie štátom. Ak, tak nech si ho plne uhradí drogovo závislý/jeho rodina. To len ako príklad.
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Uplink: Jednoducho musíš pochopiť že niektorí ludia nemaju hodnoty ako ty a po naročnom tyždni si dopraju zabavu cez vikend. Pre teba je zábava možno kodenie stránok prípade grafika, pre niekoho to može byť tvorenie hudby a preto aj vyhladava podobné spoločenstvo. Poviem ti tak že na tých festivaloch a akciách, diskotékach a neviem čom, zažiješ kopu zábavy len nemožeš byť pokrytec a zarytý do seba s pocitom že "ja som lepší od teba v podstate, pretože sa nechodim baviť na tupu hudbu plnu basov ako ty, ale v konečnom dôsledku je mi to jedno". Kedysi ked som bol mladší som mal tiež podobnu povahu ako ty, nikdy som nevedel pochopiť tých ludí ako možu tak dlho vydržať, ako možu piť, že radšej mohli ten čas využiť rozumenejšie napríklad za pc, sportom...ale časom ked som s kamaratmi začal chodiť na eventy rôzne, tak som spoznaval vela ludí. Samozrejme že tam boli aj fetky a podobné trosky, ale nebudem odsudzovať všetkých kvoli niekolkym individuám. Pokial by som za cely svoj život nenavštívil ani jeden koncert alebo festival (aj zahraničné som pobehal) tak moj najvačší zažítok by bola asi školská príhoda nejaká alebo niečo na pc a to je dosť smutné. Onoi to všetko na seba nadväzuje pokial si nevyberieš tu zlu cestu. Ja som za ludí ktorych som spoznal rád a možem ti povedať že takých kamarátov mi može zavidieť veľa ludí, su to ludia ktorým môžem zavolať kedykolvek a vypočujú si ma (a nebudu mi na druhy den vyčítať že sa nemohol vyspať a podobne veci) ktorý ma vždy podržia a mnoho dalších vecí, a predstav si že títo ludia sa chodia aj zabávať na diskotéky, prípadne iné party alebo nazvi si to ako chceš.

uplink, možno maš už svoj vek, ak nie tak nechápem, ale ak su už naozaj starší mal by si byť aspoň trochu otvorenejší alebo prívetivejší. Každý je raz mladý a to že ty sa nechodíš nikde baviť neznamená že iný ludia tiež nemôžu alebo by nemali pretože to je voči tvojím interným pravidlám. Taktiež nechápem tvoje rozhorčenie kvoli koncertom vo vysoko osídlených častiach mesta. Ano je pravda že každý deň je moc, ale tie koncerty alebo podujatia v centrách môžu byť málokedy viac než do 2hej hodiny v noci tak pokial ti vadí hluk si zavrí okno alebo čo. A k tým nafetovaným tipkom vpredu na koncertoch...sám chodím rád dopredu na akciách a nevidim v tom nič zlé...pridem sa pozreť na dja, prípadne umelca ktorý hrá, podporím ho trochu a ide sa dalej. Predstav si že si nejaký hudobník v nejakej kapele a hráte v kulturáku. Chceš aby sa ludia bavili no jediné čo tam vidiš je par ludi stojacích vzadu. Random sex je tiež pohoda pokial vyslovené niesi slepý alebo si nevieš dať dve a dve dokopy. Kedysi som mal rád romantiku ale par krát okusiš hore uvedené a dostane ta ťo.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

.:M4jco:. - ale tu zbytocne riesis jeho nazor na festaky, je to troska OT
tu sa riesi praveze fakt, ze tie festaky/koncerty sa konaju v BA pod oknami ludi co chcu mat pokoj

pacilo by sa ti keby si mal doma urevane male decko a po par hodinach revu by konecne zaspalo...no a zrazu by sa zas zobudilo kvoli hluku z festu
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

wladas - ďakujem :) že som mu to nemusel opäť opakovať :)
M@thew
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@thew »

Bee Free je katastrofa napr. Uvedomujem si , ze je "zadarmo" , ale vzdy v jeho okoli je smetisko , ktore vzdy muselo mesto vycistit. Milujem podnapitych kret*nov , co vyhrali ego a demoluju vsetko a chcu sa len fyzicky napadat.

Pohoda , Grape a Sziget je ina kava :-) btw. najdu sa vynimky
Napísať odpoveď