Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Si zdravy? - Ano. - 200 korun. 
"Jéé, tá čokoláda je pre mňa? To si nemusel, pozdrav mamu."

-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
- "Akej farby je táto pečiatka?"
- "Červená."
- "A táto?"
- "Zelená."
- "A táto pečiatka?"
- "Žltá."
- "Červená."
- "A táto?"
- "Zelená."
- "A táto pečiatka?"
- "Žltá."
U mňa len farbosleposť skontrolovala a vypýtala 13€, nič iné. 
Takže žiadna krv, moč, spermie? Tak potom je to ok. diky 
do autoskoly? spermie?

Genetické predispozície.
Máš spermie = máš predispozíciu byť dobrý šofér
Nemáš spermie = nemáš ---||---
Ale na tie spermie sa mozes pre istotu spytat ak mas mladu doktorku. Mozno ti zoberie vzorku namieste, rucne.
Že spermie a moč
Neviem kto ti naklamal takúto chu****, ale asi si z teba chcel vystreliť 
BTW vo štvrtok mám skúšky, testy mám viacmenej nabiflené aj cvičisko a nemám problém so šoférovaním (podľa inštruktorov). Už sa teším, ale mám pocit, že v stredu už nebudem môcť spať od stresu
Nejaké rady proti stresu?
BTW vo štvrtok mám skúšky, testy mám viacmenej nabiflené aj cvičisko a nemám problém so šoférovaním (podľa inštruktorov). Už sa teším, ale mám pocit, že v stredu už nebudem môcť spať od stresu
Opi sadeszka3 napísal:Že spermie a moč![]()
![]()
Neviem kto ti naklamal takúto chu****, ale asi si z teba chcel vystreliť
BTW vo štvrtok mám skúšky, testy mám viacmenej nabiflené aj cvičisko a nemám problém so šoférovaním (podľa inštruktorov). Už sa teším, ale mám pocit, že v stredu už nebudem môcť spať od stresuNejaké rady proti stresu?
Radšej nie, keďže tam mám byť na 7:45 a ešte k tomu je to v meste vzdialené 20km a aby nebolo málo, cesta je uzavretá, obchádzka dáva ešte ďaľších 7km do plusu. A šoférovať po opici nejde veľmi do hromady 
-
audiotrack
VIP
ako keby si to niekedy skúšal
Skúšať som to neskúšal, ale stačilo vidieť spolužiaka čo robil za volantom. Vôbec sa nesústredil na riadenie, len v jednom kuse opakoval, že ho bolí hlava a skoro sme skončili v nemocnici (vošli sme do protismeru). Preto som písal, že to nejde do hromady
-
audiotrack
VIP
no tak spolužiak toho asi tiež nemá vela najazdeného, keď ste vo veku kedy si tie vodičáky robíte. Jasné, nejde to dokopy. Ale ani šoférovať v takýchto horúčavach nie je príjemne, ani v snehu, ani v noci a hmle... takých vecí by sa dalo nájsť veľa. Kto má niečo odjazdené, nemôže ho bolesť hlavy rozhodiť natoľko, aby prešiel do protismeru. A ak hej, tak asi ešte mal nejaké promile v sebe
Tento týždeň som mal jazdy o druhej a viem aké nepríjemné je jazdiť v horúčavách a na slnku. Celú ľavú ruku mám opálenú, kým pravú bielu, vyzerám horšie ako traktorista. A viem, že v takomto veku a hlavne keď ani nemáme veľa odjazdeného by sa nemalo sadať za volant, hlavne po opici, alebo s alkoholom v sebe. No bolo to iba raz z nevyhnutnosti a odvtedy si spolužiak dáva veľký pozor aby sa mu už podobné nestalo (už sa nestrieska každú sobotu na mol)
mat vystrcenu ruku z okna je velmi nebezpecne
na pocit je ochladzovana prudom vzduchu ale v skutocnosti ju aj tak bombarduje UV ziarenie zo slnka
na pocit je ochladzovana prudom vzduchu ale v skutocnosti ju aj tak bombarduje UV ziarenie zo slnka
Inac, ked uz sme u toho... Aj k vam sa dostala sprava o prichadzajucom povoleni folii na predne okna?
To bola fáma. Jediné, čo je povolené je ten horný pás.
Som si aj myslel, jedna z mnohych 
To bol žart ktorý, vypustil tuning.sk na 1. apríla. No zjavne to niektorí zobrali vážne a aj ku mne sa nedávno dostala táto informácia, keď mi o tom kamarát začal rozprávať. Jeho nadšenie opadlo, keď som mu ukázal článok a hneď pod nadpisom aj dátum.
http://www.tuning.sk/dokument-folie-pre ... bra-tuning
http://www.tuning.sk/dokument-folie-pre ... bra-tuning