Psychotesty k PZ
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Psychotesty k PZ
stanka49: Nerobia vyhodnotenie psychotestov v ten den vecer po skonceni alebo na dalsi den??? A psychotesty sa urcite nehodnotia ako otazky z autoskole, ze ta je za bod, ta za dva, henta za tri a posledne nebodaj za styri body a minimum je 50 bodov. Psychotesty su uplne o niecom inom, aby zistili ci si agresivna alebo nie, ci si veci pripustat k srdcu...
Skus si precitat tento clanok: http://primar.sme.sk/c/5574988/co-odhal ... testy.html
Skus si precitat tento clanok: http://primar.sme.sk/c/5574988/co-odhal ... testy.html
-
chronix
VIP
Zdravím,
Neviete náhodou niekto, či môžem robit psychotesty u ZVJS ked som u policii ich nespravil ak neuplynulo viac ako rok ?
Neviete náhodou niekto, či môžem robit psychotesty u ZVJS ked som u policii ich nespravil ak neuplynulo viac ako rok ?
Kde sa dozviem výsledky z fyz. previerok a previerok z ovladania SJ? Diky moc za odpoveď, absolvoval som ich 14-tého mája.
-
Black.Raven
Medium Star
Dozvieš sa len či si spravil alebo nie cca za 7-14dní od fyzických previerok (zavolá ti personalista - aspoň u mňa to tak bolo). Konkrétne výsledky ti nikto nepovie.
Zdravím - prosím vás nemáte náhodou SPARO a SIPO testy ? Chcel by som si ich precvičiť... Alebo rôzne podobné IQ testy atď. (napr. obrácanie kocky v hlave, postupnosti atď. atď. ) Dosť by mi to pomohlo - ďakujem 
najdi si TPS na Masarykovu uni, boli tam kedysi podobne ulohy
-
audiotrack
VIP
tu: http://www.muni.cz/admission/tsp/ (aj s odpoveďami)beardie napísal:najdi si TPS na Masarykovu uni, boli tam kedysi podobne ulohy
-
Hellboy248
Guru wannabe
k psychotestom: mas hrozne vela otazok, ktore sa ti mozu opakovat, no tvoja odpoved pri tej otazke musi byt vzdy rovnaka. pozrem historiu na fb ci mi to tam kamarat pisal alebo mi volal vtedy. jednu otazku co si ale pamatam je strom, musis nakreslit ako prve koren lebo to je najdolezitejsie.
-
audiotrack
VIP
tak to je pekne krepá otázkaHellboy248 napísal:k psychotestom: mas hrozne vela otazok, ktore sa ti mozu opakovat, no tvoja odpoved pri tej otazke musi byt vzdy rovnaka. pozrem historiu na fb ci mi to tam kamarat pisal alebo mi volal vtedy. jednu otazku co si ale pamatam je strom, musis nakreslit ako prve koren lebo to je najdolezitejsie.
ak sú tie otázky takto ako si napísal, tak je to veľmi veľmi subjektívne a možno fakt čakajú či sa niekto dokáže za svoj názor postaviť a obhájiť si ho. Ja som ale počul iné otázky, nie takto stavané. Čo som ja počul, nebolo žiadne kreslenie ale otázky s možnosťami a-d a rôzne forumlované (aj otázky aj odpovede) a sleduje sa či vždy vyberieš rovnakú odpoveď alebo meníš názor v priebehu testu. Alebo sú tam rôzne neštandartné situácie a sleduje sa ako by si sa zachoval a podobne. Ale kresliť stromčeky, to sú asi skúšky do výberovej triedy do prvého ročníka základky
-
Hellboy248
Guru wannabe
treba robit a hovorit presne to co chcu pocut
tych otazok som pocul vela ale vtedy som to neriesil tak si nepamatam.
-
audiotrack
VIP
môžu byť otázky, kde chcú počuť odpoveď. Ale nie preto, lebo je správna, ale preto, lebo sledujú či si ochotný a schopný podriadiť sa a plniť rozkazy. To ale musí byť otázka položená inak, nie že nakresli strom. Ak je zadanie nakresli strom, tak ho nakreslím. Ak vyslovene nepovedia čím mám začať, tak to že ho nakreslím je splnená úloha a nemôžu ma sankciovať strhnutím bodov tým, že som nezačal koreňom. A ešte to oddôvodniť takou hovadinou. Tam už fakt potom asi sledujú či sa ozveš alebo si bezmozogHellboy248 napísal:treba robit a hovorit presne to co chcu pocuttych otazok som pocul vela ale vtedy som to neriesil tak si nepamatam.
Ďakujem vám 
Čo sa týka psychotestov mám s tým už svoje skúsenosti - pretože som ich v marci robil na vojenskú akadémiu - zážitky sú z toho strašné... Psychotesty som spravil, ale pohorel som neskôr na metematike aj to len tesne... Preto by som to chcel o rok skúsiť znova, ale už sa chcem aj na tie psychotesty pripraviť aby to nebolo také hrozné...
Čo sa týka psychotestov mám s tým už svoje skúsenosti - pretože som ich v marci robil na vojenskú akadémiu - zážitky sú z toho strašné... Psychotesty som spravil, ale pohorel som neskôr na metematike aj to len tesne... Preto by som to chcel o rok skúsiť znova, ale už sa chcem aj na tie psychotesty pripraviť aby to nebolo také hrozné...
-
damián.hloška
Novice
Zdravím,chcem sa opýtať ak ma po týždni navštívil policajt u mňa doma kvôli posudku znamená to že som už prijatý? Lebo podľa mojich kamarátov navštevujú len tých čo urobili psychotesty
Prijatý budeš až keď ti to oficiálne oznámia
damián.hloška
strýco ti to este nepovedal?
strýco ti to este nepovedal?
Zdravím.
Viete mi niekto poradiť, čo alebo akú osobnosť PZ v psychotestoch uprednostňujú alebo príjímajú?
Po absolvovaní psychotestov som nepochyboval o tom, že by som na tom mohol pohorieť, no stalo sa.
Na moje dotazovanie sa, v čom som neuspel, som dostal odpoveď "dovidenia o rok".
Ďakujem pekne
Viete mi niekto poradiť, čo alebo akú osobnosť PZ v psychotestoch uprednostňujú alebo príjímajú?
Po absolvovaní psychotestov som nepochyboval o tom, že by som na tom mohol pohorieť, no stalo sa.
Na moje dotazovanie sa, v čom som neuspel, som dostal odpoveď "dovidenia o rok".
Ďakujem pekne