Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Salamka
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Salamka »

Warm Bodies http://www.csfd.cz/film/307569-mrtvi-a-neklidni/ : Začala som to pozerať s pocitom "wtf? to bude blbosť" a skončila som s pocitom "wau, super film! :D ".. nechápem ako je to možné, ale celý tento film bol proste milý, s originálnou zápletkou - príbeh o R-ovi a Júlii v zombie apokalypse. John Malkovich k skvelému dojmu len pridal a Nicholas Hoult sa pomaly dostáva medzi mojich obľúbených hercov. 9/10

Man of Steel http://www.csfd.cz/film/225387-muz-z-oceli/ : Keď ste to tu tak chválili, tak som si to pozrela.. Ale neviem no, ja z toho nadšená nejak extra nie som.. niektoré boje sa mi zdali zdĺhavé, dúfala som, že tam bude viac flashbackov a všeobecne som od toho čakala viac. Ale ako film dobrý, príbeh tiež, len mi tam niečo chýbalo 7/10

karmisti, nezabudnite mi dať k- za to, že mám iný názor ako vy :p
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Včera som pozeral L.A confidential http://www.csfd.cz/film/4123-l-a-prisne-tajne/ po prvy krat. Krasna atmosfera 50-60.tych rokov (podobne ako v Zodiac), naozaj gentlemensky film, trosku old-school a paradne vykony hercov. Scenar tiez velmi dobry, jedine co mi vadilo bolo prilis povrchne vykreslenie postavy Buda (Russle Crowe). Tam mohli ist autori trochu hlbsie, kedze bol v celom filme clovek, ktory mal najviac osobnych problemov...
9,5/10
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Spring Breakers Perfektná hovadina, film na ktorý som sa celkom tešil ma sklamal na celej čiare, pointa žiadna, stupídne dialógy a nezachránily to ani polonahé ženské. Malé plus pre Vanessu (vždy mi bola sympatická :oops:) ale to je tak všetko...
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Atlas mrakov 10/10 - Podla mna perfektne podanie celeho pribehu. Zo zaciatku sa moze zdat ze to je chaoticke no neskor to dava zmysel :)
Divoky django 10/10 - Dokonala Westernovka v perfektnom podani. Splnilo to to co som ocakaval :)
(zda sa mi ze som to tu uz pisal na obe filmy no nenasiel som)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Spring breakers: Túto abnormálne stupídnu sračku o ničom som nedokázal dopozerať. Ani neviem, kedy naposledy sa mi to stalo. Stále som čakal, že sa to nejak rozbehne z toho delíria a nič..fakt zabitý čas. Nepozerať!

-1/10
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Podfukári - Now You See Me - http://www.csfd.cz/film/292555-podfukari/ - perfektne obsadenie, super soundtrack, neuveritelne efekty, skvele dialogy, na tento film som sa tesil od prveho traileru a hned som vedel ze to bude bomba, film nesklamal, dostal som co som ocakaval, super zapletka, prekvapive finale...na thriller som sa aj celkom dobre zasmial :) 8.5/10
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Man of Steel 6/10- obrovske sklamanie, mozno som mal prehnane ocakavania alebo neviem kde sa stala chyba... Mozno po epickom Iron manovi 3 , neviem.. film som pozrel ale znova odpozerat asi nie, pritom superman ako taky je oblubena tema
//pre mna bol .. efekty akcia humor... to chybalo MoS...
a podpis sa hrdina .. 100 ludi 100 chuti treba karmovat za to .. lol
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

World War Z - 5/5
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

:minus: Olympus has fallen
http://www.csfd.cz/film/318722-pad-bileho-domu/
5/10

watafak no brain akcia, ani ma moc nebavila, a pri zapnuti mozgu zistite ze vsetky detaily co robia tento film su uplne odveci a hlupe.

realne: 3/10
brainoff, fucked-up: 7/10 (napr. po celedennej priprave asi 3metrakov dreva na zimu, vam to bude akurat film)

hlavne mi vadili "realne" vykreslovane situacie, ked napr. nakladne lietadlo zostreli dve F22 a podobne.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

World war Z 3d 7/10. ... 3d mam rad ale v kine je to otras. Tmave trhane po hodine som chcel odist. Necudujem sa ze 3d upada .. keby to vyzeralo ako u mna doma, tak by to bolo isto inak ...Od dnes len domace kino.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

World War Z - nechapem, preco ma tento film rovnaky nazov, ako kniha (ktora bola vraj nametom). S knihou nesuhlasi uvod, stred a ani zaver.Cele je to totalne povrchne a zaobalene do peknych efektov. K tomu naspeedovani utekajuci zombici. WTF? max 5,5/10.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Olympus Has Fallen
5/10 'MURICA !
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Dnes som bol na World War Z. Film priemerný, v kine sa to dalo pozrieť. Brad Pitt zahral skvele.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak isto World War Z som akurat prisiel z kina.
Uplne uzasne skvely film. Pocul a cital som ze ludia co citali knihu su nespokojni.
Vobec to neresim, film sa mi pacil se vsim vsudy. Jedine co mi to kazilo bolo to sku**** 3D (2D to zial nebolo).
Pre mna 10/10 i ked som film videl o 50% tmavsi ako inak je.
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

Na šrot / 21 & Over - podla mna to bolo doosť v pohode ja som sa pobavil :smt033 ani som nevnímal že by sa mi tam niečo nepačilo :) skor si myslim ze to dostalo slabe hodnotenie zatial a celkom nepochopím tych idiotov ked si čitam komentare na CSFD že ake to bolo moc prehnané a podobne kok*tiny tak sa mi chce plakať ... :)

// Hensym - aha no tak sa pod bavit o tych "idiotoch" ako som ich nazval ale nebolo to myslené na každeho ..ale určite uz len ked sa pozreš na posledny komentár v ktorom vidim akurat velmi velké reči , pospájané nezmyslené vety od nejakeho primitívneho feťáka ktorý chce zaposobit svojim "silným" názorom a chce byť asi top komentátor.
Neviem no ale tak nazvať tych hercov "nesympatických ko*ot , slizkého ťamana " je podla mna pisať zbytočne ked to piše nejaky tard ktory v živote hovno dokázal a podobne.. nech teda on vyskúša natočit niečo s čim by sa chcel presadiť ked už si vybrali herectvo :) možno si to berem až moc k srdcu ale myslim si to tak . MIER 8)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

21 and Over bol strašný, a naozaj zlý film, ktorý som pozeral na dva krát, lebo ma neskutočne nudil. A to musím podotknúť, že filmy, ktoré som pozrel na viac ako jeden krát by som vedel spočítať na jednej ruke, lebo som zásadne proti tejto praktike. Taktiež musím podotknúť, že tento žáner mám rád, a podobné party-filmy ma pobaviť vedia - toto bola ale nuda k zomretiu. Na ČSFD odo mňa dostal jednu hviezdu...

Inak, tí "idioti" z ČSFD nie sú na plakanie. Asi iba majú trošku inú predstavu o "dobrom filme".
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Hensym napísal: Inak, tí "idioti" z ČSFD nie sú na plakanie. Asi iba majú trošku inú predstavu o "dobrom filme".
preto som sa prestal ciselkami riadit :) plot si precitam na wiki a ked ma zaujme tak si pozriem a ohodnotim sam
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

http://www.imdb.com/title/tt2051879/ europa report- 9/10 vyborne scificko. Trosku kratke.Ale super spracovane.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Now You See Me - 6/10 trosku sklamanie.vela hluposti,vela akcnych scen.ale je to pozeratelne.
warm bodies - toto je cele zle.ani stipka humoru len akysi zombie twilight s velmi zlymi hereckymi vykonmi.toto nie je pre mna.
Napísať odpoveď