pozitivne myslenie-zakon pritazlivosti

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: pozitivne myslenie-zakon pritazlivosti

Príspevok od používateľa gogo956 »

presne tak, u mnohych ide uz o formu psychickej poruchy.Uz samotna dlhodoba hladovka je najlepsia cesta ako sa dusevne "vysinut" pretoze ak mozog dlhsiu dobu nedostava pozadovane ziviny tak prestava normalne fungovat a taky clovek uz zije v inom svete ako spolocnost okolo neho.
bashnator
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Mal som samozrejme na mysli ludia z historie, ktori boli takto oznacovani. Videli ste kolabovanie obliciek, ja zas clanok, ktory som sem postol, kde lekari jogina sledovali niekolko tyzdnov, jednalo sa o trochu vacsi projekt ziadny underground a bol vo vacsine novinach dokonca aj vo svete, vysledok? Lekari nevedia, netusia ako moze takto zit. Dalsia vec, je uplne normalna vec, ze sa ludia postia, najznamejsi je 21 dnovy post a dodrziavaju ho stovky ludi aj u nas na Slovensku ci Cechach vobec nic nezname, staci si vygooglit nazory ludi co dany post absolvovali. Na druhej strane to nie je pre kazdeho a je tam potrebna urcita priprava. Normalny clovek by mal problem fungovat 21 dni bez jedla a mat energiu, ale ide tam o nastavenie tela pomocou meditacie, kde uplne laicky povedane preprogramujes a pripravis bunky tak aby zacali ziskavat energiu z externych zdrojov priamo, hlavne zo slnka co je jeden obrovsky zdroj energiu pre nase telo dokonca aj pre "netrenovaneho" cloveka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ale k tomu šarlatánovi som sa už vyjadril predsa, máš problém so zrakom? Pôst nie je zlý ako očista organizmu, ale určite nie 21 dní. To by 98% pomrelo. :wink:

Never na duchov.
Napísať odpoveď