seth82 napísal:WTF. Ešte stále nechápeš. Strácam nádej, že to niekedy pochopíš, je relatívne neskoro večer, nechce sa mi tu furt opakovať.
Ja si za zdravie priplácam. Ale nie pitím kávy a lákaním iných na "biznis". Ja nemám mať aké dôkazy - kedy už konečne pochopíš, že bremeno dôkazu je na tebe a teda ty odo mňa žiadne dôkazy žiadať nemôžeš predtým, ako predostrieš tie svoje (ktoré nepredostrieš, lebo ich nemáš a mať nebudeš)? Je ti myšlienka bremena dôkazu tak cudzia? Vygúgli si ju.
Predávanie kávy po podnikoch? Tak to je fakt čisto podobné podomovému predaju. Neverím, že ti je jedno, či sa k tebe niekto pripojí alebo či pod teba niekto pôjde, od toho sa predsa odvíja tvoj zárobok. Spomínal si, že si konštruktér a že máš školu - to máš toľko času na chodnie po podnikoch a predávanie kávy? Naozaj ambiciózna práca...
Mám dostatok času a predovšetkým známosti. Nikoho nelákam a môj zárobok sa neodvíja od toho či niekoho privediem ale či niečo predám. Netvrdím že to je ambiciózna práca, len si chcem privyrobiť niečo navyše.
Skončil som už mi radšej nič nepíš ani nereaguj, zbytočne tu strácam čas.