Ako ženy rozmýšľajú
Re: Ako ženy rozmýšľajú
ze kazdy partnersky vztah zo zenou nieco chlapa stoji je urcite pravda.Ale je to iba problem nas muzov, pretoze my dobrovolne im davame darceky a materialne vyhody. My sami sme si ich tak vychovali z nasho egoizmu, pretoze kazdy sa snazi ulovit pre seba tu najvacsiu samicu a ty padom jej ponuknut viacej ako nukaju ini muzi. Niekto tu pisal ze frajerka ho stala 3000€ mesacne- to sa mi zda uz naozaj ze prestrelena suma.Poznam osobne niekolko velmi dobre zabezpecenych muzov,da sa povedat ze skoro bohacov a pochybujem ze niekto z nich az tolko investuje do svojich mileniek a frajeriek.
Naopak, poznam kopec obycajnych muzov co maju pekne zeny a vobec nie su nejako zvlast prachaty.
Ano, peniaze robia muzov v ociach zien atraktivnejsimi,je to pravda, ale neplati to pre vsetky zeny.
A hlavne treba si uvedomit, ci taka superkrasavica za to vsetko vlastne stoji.Vzajomna pritazlivost urcite musi byt, ale casom sa vsetko okuka, aj ta najvecsia kost sa po par rokoch stane iba obycajnou babou,stereotypu clovek uplne nezabrani.
Naopak, poznam kopec obycajnych muzov co maju pekne zeny a vobec nie su nejako zvlast prachaty.
Ano, peniaze robia muzov v ociach zien atraktivnejsimi,je to pravda, ale neplati to pre vsetky zeny.
A hlavne treba si uvedomit, ci taka superkrasavica za to vsetko vlastne stoji.Vzajomna pritazlivost urcite musi byt, ale casom sa vsetko okuka, aj ta najvecsia kost sa po par rokoch stane iba obycajnou babou,stereotypu clovek uplne nezabrani.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
gogo956 - ja s tým úplne súhlasím, čo si napísal. Problém je že rozmery v ktorých sú ženy vychovávané smerom ku peniazom a využívaniu "výhod" mužov - pokladničiek, sa dajú merať pomaly na genetickej úrovni. A tým pádom ak proste chceš peknú babu, peniazom sa skoro nikdy nevyhneš, to je fakt. A aj to čo si napísal je pravda, že žena sa časom okuká. Avšak ja hľadím na druhé baby aj ako na potenciálny genetický materiál môjho potomstva [aj keď som momentálne asexuál a nemám nejaký aktívny záujem o potomstvo] a teda aj výzor je pre mňa dôležitý. Nepotrebujem nejakú šlapandu, ale tak aby vyzerala k svet, aby potenciálne deti vyzerali pekne a neboli chúďatká odsúdené na okraj spoločnosti len preto, lebo ich sprostý tatino nabúchal prvú špatu s hnilým úsmevom a vypadanými vlasmi.
To je možno fakt v tvojom okolí. Ok, sú baby, ktoré idú po peniazoch. Ale určite to neplatí tak, ako si to napísal. Ja som mal v živote niekoľko pekných báb a a ani jedna nebola na peniaze. XY ďalších poznám a tiež viem, že nie sú na peniaze. Poznám aj zlatokopky, ale tých je určtie ďaleko menej. Ty sa zrejme obklopuješ nesprávnymi ľuďmi a potom to generalizuješ na celú planétu. Inak toto presne robí aj gwerty.uplink napísal:gogo956 - ja s tým úplne súhlasím, čo si napísal. Problém je že rozmery v ktorých sú ženy vychovávané smerom ku peniazom a využívaniu "výhod" mužov - pokladničiek, sa dajú merať pomaly na genetickej úrovni. A tým pádom ak proste chceš peknú babu, peniazom sa skoro nikdy nevyhneš, to je fakt.
-
uplink
VIP
pinco - dovolím si tvrdiť že buď až buď až také pekné neboli, alebo boli mladé a neskúsené. Keď je baba mladá, dá Ti aj "zadarmo", lebo je ešte naivná a myslí si že život je o užívaní, zábave a nie využívaní svojho potneciálu. Tento stav trvá niekedy až do 25 a niekedy aj viac rokov, takže je ťažké povedať že tá baba je pekná a nie je na peniaze. V podstate je len otázkou času kedy si uvedomí svoje kvality, prestanú ju baviť síce pekní, ale chudáci a zistí že ak sa pok*rví rok/dva, môže mať to čo Ty ako normálny chlap nedosiahneš za celý život. Eventuélne to bude robiť až kým nezostárne, 30-35 rokov, a potom sa usadí a má pokoj. Bohu žiaľ, krutá analógia a zmýšlanie mnohých.
Samozrejme potom je to o cti výnimkám, ale ako som napísal, tie som nespoznal. Jednoducho pekná baba [som vždy otvorený, nebaví ma čakať a naťahovať ju ak je na peniaze] ak zistí že nemám vl. auto a na účte aspoň 100k eur a cez týždeň nechodím v kravate a nemám potenciálne zabezpečenie, pakuje kufre. A ako som aj skôr napísal, nezazlievam im to, koniec koncov, keby som bol zdravý a vyšportovaný, tiež fotím so svojím pritepleným ksichtom a zarábam tak. Je to prirordzené že človek využíva svoju krásu vo svoj prospech, len je to niekedy škoda až do akej miery, avšak nie je to nič nelogické v konečnom dôsledku. Len niekedy smutné.
Samozrejme potom je to o cti výnimkám, ale ako som napísal, tie som nespoznal. Jednoducho pekná baba [som vždy otvorený, nebaví ma čakať a naťahovať ju ak je na peniaze] ak zistí že nemám vl. auto a na účte aspoň 100k eur a cez týždeň nechodím v kravate a nemám potenciálne zabezpečenie, pakuje kufre. A ako som aj skôr napísal, nezazlievam im to, koniec koncov, keby som bol zdravý a vyšportovaný, tiež fotím so svojím pritepleným ksichtom a zarábam tak. Je to prirordzené že človek využíva svoju krásu vo svoj prospech, len je to niekedy škoda až do akej miery, avšak nie je to nič nelogické v konečnom dôsledku. Len niekedy smutné.
Byť pekný je relatívny pojem. Jasné, že boli mladé a vychádzame normálne spolu doteraz a viem, že sa nezmenili, aj keď už majú po 25. Žiadne zlatokopky, normálne ženské s normálnymi chlapmi. Jedna už aj vydatá.
Toto všetko čo ty píšeš sa mi hodí ako model viac na väčšie mestá, kde je sústredenie zlatokopiek a mladých zbohatlíkov v oveľa väčšom množstve. No nie všetko sa točí len okolo väčších miest.
Poznám jednu, ktorá odišla práve do BA, lebo tu ju už veľa ľudí považovalo za ku*vu. Teraz sa nechá vydržiavať od bohatého chlapa a strašne nad tým "plače", aká je ona chudina a nikto jej nerozumie. To je však jeden prípad z tisíca.
Toto všetko čo ty píšeš sa mi hodí ako model viac na väčšie mestá, kde je sústredenie zlatokopiek a mladých zbohatlíkov v oveľa väčšom množstve. No nie všetko sa točí len okolo väčších miest.
Poznám jednu, ktorá odišla práve do BA, lebo tu ju už veľa ľudí považovalo za ku*vu. Teraz sa nechá vydržiavať od bohatého chlapa a strašne nad tým "plače", aká je ona chudina a nikto jej nerozumie. To je však jeden prípad z tisíca.
Ono je to tak: kazda zena sa chce co najlepsie vydat-to je ciel celeho snazenia.Kazda chce partnera ktory jej bude nielen vyhovovat povahovo a vyzorovo /samozrejme v ramci moznosti/ ale bude aj do
buducna perspektivnym manzelom a otcom jej deti. Dievcata vedia ze je nekonecny rozdiel medzi chlapom ktori ma plus minus priemerny plat a cely zivot budu splacat hypoteku na byt a setrit na kazdu trochu drahsiu vec a medzi clovek s balikom ktori moze dovolit ovela viac, od opatrovatelky deti az po upratovacku ich rodinneho sidla,auta, cokolvek. Poznam taketo rodiny a tie zeny maju ovela menej zakladnych starosti robia iba co ich bavi, nemusia sa strachovat o financie iba si uzivaju zivot..
buducna perspektivnym manzelom a otcom jej deti. Dievcata vedia ze je nekonecny rozdiel medzi chlapom ktori ma plus minus priemerny plat a cely zivot budu splacat hypoteku na byt a setrit na kazdu trochu drahsiu vec a medzi clovek s balikom ktori moze dovolit ovela viac, od opatrovatelky deti az po upratovacku ich rodinneho sidla,auta, cokolvek. Poznam taketo rodiny a tie zeny maju ovela menej zakladnych starosti robia iba co ich bavi, nemusia sa strachovat o financie iba si uzivaju zivot..
a tak to ma byt. co priroda nerovnomerne nadelila (krasu, postavu atd..), je moze vykompenzovat vo forme finacnii.. a tak si zabezpecit atraktivu je*acku v akomkolvek veku.
.
.
-
Grim
Darca
...ale tak to nemá byť...podstata partnerstva nie je vo vyberaní čo najlepšie zabezpečeného kusu...partnerstvo nie je biznis, aspoň v dnešnej civilizovanej dobe by nemal byť...to v Indii vyberali nevestám ženíchov podľa toho, akí boli zabezpečení, rodičia...takto by t vyzerať nemalo a je zdeformované myslieť si opak...
si maly, tucny, plesaty (pripadne ti chyba nejaka ta koncatina)... mas si hladat seberovnu, ked mas chut na supermodelku? peniaze ti davaju moznost tvoj handicap odstranit. je to vzajomne prospesne.
.
.
-
uplink
VIP
lumir - avšak kúpená ku*va nechutí tak dobre, ako baba čo Ťa ľúbi preto ako vyzeráš a eventuélne aký si.
....ale stale chuti dost dobre...
.
snad sa tu teraz nebudeme hrat na to, ze zensku ziskas len na zmysel pre humor a slno v dusi
.
snad sa tu teraz nebudeme hrat na to, ze zensku ziskas len na zmysel pre humor a slno v dusi
-
Grim
Darca
...samozrejme, ženu môžeš získať aj na to, čo máš v nohaviciach...ale na takú udicu ulovíš iba kur*y...a keď si na háčik zavesíš bankovku, tak na také ti zase budú brať len zlatokopky...ale keď budeš loviť na úprimnosť atp...tak ulovíš tú pravú ženu na celý život...nemusí to byť na prvý krát, ani keď ideš na ryby tak nechytíš na prvý krát takú veľkú rybu, aby si si ju mohol vziať domov...
...ale tu krásne vidíme analógiu toho, ako rozmýšľajú muži...mať čo najdlhšieho, alebo čo najviac na účte...
...ale tu krásne vidíme analógiu toho, ako rozmýšľajú muži...mať čo najdlhšieho, alebo čo najviac na účte...
..a to je motorom pokroku..
.
rychlejsie, vyssie, dalej, viac (pripadne aj dlhsie - ak ti to urobi radost:)
.
.
Tie prave sa nizkymi pohnutkami, ako su finance vyhody, predsa zlakat nedaju. Takze vlastne mozete byt radi, ze nemoralni muzi precistili trh od vypocitavych zien. Je to v podstate win-win situacia. Ti, co hladaju zlatokopky, ich aj dostanu (onu nepisanu dohodu: sex = peniaze si uvedomuju).. a ti, co hladaju nehynucu lasku, ju dostanu tiez.... mozno..
.
rychlejsie, vyssie, dalej, viac (pripadne aj dlhsie - ak ti to urobi radost:)
.
.
Tie prave sa nizkymi pohnutkami, ako su finance vyhody, predsa zlakat nedaju. Takze vlastne mozete byt radi, ze nemoralni muzi precistili trh od vypocitavych zien. Je to v podstate win-win situacia. Ti, co hladaju zlatokopky, ich aj dostanu (onu nepisanu dohodu: sex = peniaze si uvedomuju).. a ti, co hladaju nehynucu lasku, ju dostanu tiez.... mozno..
ona byvala finalistka miss on vyrazne starsi bohaty podnikatel-vila v najdrahsej Ba lokalite,kazdy rok aspon 2mesiace dovolenka v Karibiku,znamosti v najvyssich kruhoch atd. A klape im to uz dlho, ona je spokojna ze ona a jej deti su na vecne cas zabezpecene a on ze ma reprezentativnu manzelku.
Nie.lumir napísal:mozno
No dobre, tak všetci okrem Terepina 
V princípe nemám s jeho pohľadom problém. Problém vidím v jeho prezentácií; on prirovnáva nájdenie sto eurovej bankovky ku každodennej radovánke. By som chcel vidieť názory tých, ktorým sa to podarilo, či to skutočne je také prosté, ako to popisuje.
Keby idu zenske po peňazoch jak hovorite tak polka fora by si tu neliečila zranene srdiečka
podla toho ako tu poniektori pisu aki su pocitacovi majstri tak by mali relativne dobre zarabat
lenze zivot sa neodohrava len pri pocitaci a ludia sa nezoznamuju na internetovych zoznamkach,.. Treba sa ostrihat oholit bradu pouzit deodoranty a byt otvoreny nie ustrasen,y koktajuci a nekomunikativny potom sa necudujte preco nevedia ocenit vasu genialitu ked nevydate pred zenou pol slova
-
Grim
Darca
...ty si klenot, s tebou sa stretnúť, tak to by bol kolosálny zážitok...
-
Andi_Cibula
Addict
Ahá, tak to kvôli tomu že mám na xichte chlpy jak z potkanej riti som taký neúspešný, to rapídne mení pohľad na vec, díkes Famine.