SAMSUNG Galaxy S II
Re: SAMSUNG Galaxy S II
Ahojte, ako ste na tom s intenzitou GPS signálu v S2-ke? Ja som bežal už na troch rôznych romkách, aj najnovších oficiálnych, aj CM10.1, a taktiež na viacerých verziách Sygic, vrátane najnovšej, no ten mobil sa skoro nikdy skôr ako za ~5 minút nepripojí, niekedy ani to nie. Ten signál je strašne slabý. Kamarát, ktorý mobily strieda ako ponožky (najmä na kšeft (nadšenec)), mal už nespočetne S2-ek, a tvrdil, že toto si nepamätá. Posledne sme spolu boli, mal S3, a pripojilo sa mu to do 2 sekúnd. Tvrdil, že tak sa to musí aj mne. Neviete ako toto riešiť? Je to hw problém?
mas zapnute a-gps?
Do velkej miery to zalezi od sw modemu.. je to nieco ako druha mala romka ktora ma na starosti ovladanie signalu gsm aj gps. Ja som v mojom predchadzajucom sgs mal problem fixnut satelity aj za 5 min. .. po preflashnuti toho modemu mi tel. fixol do 10 sekund 8 satelitov a to v byte
.. mrkni na sgalaxy.cz forum tak Ti chlapci urcite poradia
http://sgalaxy.cz/forum/sgs-firmware/(m ... e-jpy-jpg/
http://sgalaxy.cz/forum/sgs-firmware/(m ... e-jpy-jpg/
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mojmu SGS2 trva tiez par minut, kym chyti satelity. Myslim, ze je to tym, ze nepouzivam internet v mobile, a tak nemoze vyuzit A-GPS.
Internet s tym nic nema.
Ja som si pri mojej Xperii X8 všimol že ak GPS dlhšie nepoužívam tak tiež dlho trvá dokým mi fixne pozíciu (10+min), ale keď mi ho fixne tak potom ďalší krát už to ide rýchlo (max 15 sec). Internet v mobile nepoužívam.
Pri A-GPS treba mať aj dobre nakonfigurovaný súbor /system/etc/gps.conf . Pre každý región je tam nastavenie iné takže aj keď si odskúšal 3 custom ROM, tak pravdepodobne aj gps.conf bol nakonfigurovaný pre región autora custom ROMu.
Sú 2 možnosti ako to spraviť, buď si stiahneš aplikáciu FasterGPS a cez GUI si to celé nastavíš, alebo si nájdeš nejaký návod ako to spraviť manualne. Mne sa osvedčila tá aplikácia.
Pri A-GPS treba mať aj dobre nakonfigurovaný súbor /system/etc/gps.conf . Pre každý región je tam nastavenie iné takže aj keď si odskúšal 3 custom ROM, tak pravdepodobne aj gps.conf bol nakonfigurovaný pre región autora custom ROMu.
Sú 2 možnosti ako to spraviť, buď si stiahneš aplikáciu FasterGPS a cez GUI si to celé nastavíš, alebo si nájdeš nejaký návod ako to spraviť manualne. Mne sa osvedčila tá aplikácia.
FasterGPS nepomohol absolútne. 
Prosím pomôžte. Otec si kúpil SGS2 spod ruky bez krabice, pravdepodobne telefón je z Česka, alebo Poľska. Všetko fungovalo, aj ICS update sme spravili cez KIES, no v poslednej dobe začal blbnúť, samovoľne sa reštartoval a vypínal. No a včera sa hral na ňom brat nejaké hry a vypol sa mu. Zapol ho naspäť a píše "Zadajte ovládacie tlačidlo uzamknutia siete". Z google som prišiel nato, že telefón sa zablokoval. Chcem sa spýtať, či sa nedá doma odblokovať nejakou ľahšou cestou, alebo to vyrieši jedine servis a odblokovanie za asi 15€.
-
kukiak
Addict
Tento problem som mal aj na s3, bol na to program, co to vedel odblokovat zadarmo.. galaxsim unlock.. skus pogooglit ci to nefunguje aj na s2
Ževraj funguje aj na SGS2, ale musím rootnuť telefón. Skúsim, každopádne diky
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2013, 16:04)
Kde nájdem položku neznáme zdroje v menu prosím vás. Už mám vážne nervy, lebo sa serkám už len s rootom...
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2013, 16:09)
Takže položku som našiel, ale rootnuť to ajtak nejde...
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2013, 17:35)
Takže po skoro 4 hodinách trápenia sa, som "opravil" telefón. Ak niekto bude chcieť ako som to spravil, tak SS.
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2013, 16:04)
Kde nájdem položku neznáme zdroje v menu prosím vás. Už mám vážne nervy, lebo sa serkám už len s rootom...
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2013, 16:09)
Takže položku som našiel, ale rootnuť to ajtak nejde...
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2013, 17:35)
Takže po skoro 4 hodinách trápenia sa, som "opravil" telefón. Ak niekto bude chcieť ako som to spravil, tak SS.
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
zacalo mi robit volake flaky na fotkach pri foteni a zistil som, ze na sosovke je bud smuh alebo skrabanec. Nie je to ale z vonkajsej casti, ale z vnutornej. Ako to ocistit? Pojde to, ked odsrobujem ten vnutorny kryt? Nie je tam nejaka plomba?
Dik
zacalo mi robit volake flaky na fotkach pri foteni a zistil som, ze na sosovke je bud smuh alebo skrabanec. Nie je to ale z vonkajsej casti, ale z vnutornej. Ako to ocistit? Pojde to, ked odsrobujem ten vnutorny kryt? Nie je tam nejaka plomba?
Dik
Samozrejme, stačí odkrútiť šrouby, a si pri foťáku.
(prakticky začiatok)
(prakticky začiatok)
-
krankenwagen
Professional
Hm, zaujimave. Urobil som to, co na videu, skvrnu som odstranil, vsetko je uplne ciste, no smuha pri foteni ostala
neviem uz.
-
Arkaz
Addict
Tak uz jedine vymenit fotak. asi bude spinka niekde v cocke. z ciny vyjde cca na 18€. skus pozriet bazos z nejakeho na diely. viac ako 10€ by som nedal 
-
krankenwagen
Professional
Prave som zistil, ze prva fotka v galerii, kde smuha je, je cca zo dna, ked som daval Jelly bean. Moze to byt tym? Na 4.0.4 mi to teda nerobilo.
//do prcic, tak pri tom rozoberani som nejako posahal vibracny strojcek, niekto, kto by to vedel opravit? Odmena ista..
//tak nic, spravil som si to
//do prcic, tak pri tom rozoberani som nejako posahal vibracny strojcek, niekto, kto by to vedel opravit? Odmena ista..
//tak nic, spravil som si to
kranken, tak skús downgrade na ICS. Aj keď silne pochybujem, že to s tým súvisí.
Mám ďaľší problém, keď batéria dosiahne pri vybíjaní úroveň okolo 50%, tak sa sám vypne a keď ho zapnem, tak ukazuje, že takmer vybitá batéria
skus vymazat udaje baterky - recovery/advanced/battery stats reset (alebo tak nejak) a potom este vyber na 160 sekund baterku a vloz znova (niekde pisu ze to je potrebne)deszka3 napísal:Mám ďaľší problém, keď batéria dosiahne pri vybíjaní úroveň okolo 50%, tak sa sám vypne a keď ho zapnem, tak ukazuje, že takmer vybitá batéria
Na 99% je to vadná baterka. Vymeniť, za originál. Stojí asi 9€.
viete mi poradit ako vymazat hudba google plus?
na hudbu pouzivam klasicky prehravac a henta somarina je nonstop zapnuta
v ponuke na odinstalovanie ju nemam tusim to prislo s 4.2.2kou
na hudbu pouzivam klasicky prehravac a henta somarina je nonstop zapnuta
v ponuke na odinstalovanie ju nemam tusim to prislo s 4.2.2kou