urcite to nepojde pouzit plnohodnotne v uplne vsetkych temach, ale viem si to predstavit napr. pri vybere hardveru, pri diskusiach v sekcii politika, kde nebyvaju tie uvahy iba na niekolko prispevkov a podobne, v pripade ziadosti o radu v sekcii laska, vztahy, priatelstvo, proste taky rychly verejny prehlad vacsinoveho hodnotenia kvality toho prispevku...
so spominanym pripadom "suhlasim, ale...", resp. "nesuhlasim, ale..." by tiez nemal byt problem... oznacim si ano/nie, zvysok nazoru vyjadrim do fora... tym zostane aj v povodnom prispevku prehladne zhrnute hodnotenie, a pripadne aj dalej v diskusii rozobrany suhlas ci nesuhlas alebo nejake doplnenia pre tych, ktori sa o to zaujimaju viac...
ked apelujes priamo na tie cisto "pritakavacie" prispevky, resp. temy na "ano/nie", tak by sa to dalo pouzit napriklad aj v temach podobnej tejto, kedze vela tem je tu stavanych podobnym sposobom: http://www.hojko.com/listky-s-nulovou-h ... 80335.html (neuvadzam to ako "jeden priklad za vsetky", iba mi to dnes tak padlo do oka) ... tu poziadavku som si nevsimol, resp. som na nu zabudol, ospravedlnujem sa... toto vsak nie je jedinym aspektom... kopu ludi sa napriklad aj dost nerado zbytocne rozpisuje, toto by malo vyznam akehosi "potvrdenia"... a konieckoncov aj na tento prispevok by sa dalo dat plus alebo minus
tento navrh tu nechcem nejako nasilu presadzovat, v podstate mi to nejako nechyba, ale ak by som mal moznost volby, urcite by som bol za... v niektorych oblastiach by mi to pomohlo, snad aj inym...