BattleField 3
Re: BattleField 3
CCleaner je nahodou velmi dobry program len treba vediet co treba zaskrtnut
DeeKaa ak ti to nepomoze, este pridam:
7. nainstaluj najnovsie ovladace (catalyst)
8. pozri si teploty
9. reinstall systemu
10. zvaz upgrade PC (alebo aspon dokupenie RAM)
DeeKaa ak ti to nepomoze, este pridam:
7. nainstaluj najnovsie ovladace (catalyst)
8. pozri si teploty
9. reinstall systemu
10. zvaz upgrade PC (alebo aspon dokupenie RAM)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
veľmi dobrý program? Čo je na ňom dobré? Mazanie %temp%, vyprázdnenie koša alebo zmazanie logov? 
tak vies nie kazdy ma 1TB disk a nejaky ten gigabajt naviac mi pride vhod + precistim system od zbytocnisti
a to si nevies spravit rucne alebo za pomoci systemovych nastrojov?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je smiešne ked dnes niekto nemá dostatočnú veľkosť disku.. Dnes stoji 1TB 50€ a 2TB kúpiš za 80€
Problém to môže byť len pri predavačoch v Kauflande a stredoškolákoch
- systemove nastroje toho vela nevedia a cistit registre uz vobec
- na notebooku mam len 640GB HDD (mame aj externy ale tam si toho vela ukladat nemozem lebo sa sharuje)
- sme OT
- na notebooku mam len 640GB HDD (mame aj externy ale tam si toho vela ukladat nemozem lebo sa sharuje)
- sme OT
-
MichalkoOo
Zablokovaný
a aký máš dôvod čistiť registre?
napriklad odstranit bordel po odinstalovanych programoch
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1. dá sa to spraviť aj manuálne a veľmi ľahko
2. je to zbytočné
2. je to zbytočné
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zbytocne su akurat vase posty. Ked si chlapec mysli ze mu to pomaha tak ho nechajte. 
Zdravim, mam procak amd fx6100(nepretaktovany, viem ze to nieje ziadna slava) dostaavm fps dropy z 55-60 na 10-20 kazdych 30-60 sekund proste to je nehratelne.CPU usage mam od 5-20 percenty pri multiplayeri. Mal by som nieco zapnut alebo vypnut v biose? Inak mam HD 7770 ghz ediciu. Skusal som 720 alebo 1080, low alebo ultra nastavenia a nic sa nezmenilo.
Zaujimave je ze ked som zapol multiplayer ultra settings tak som mal cca 50fps stale a dokonca aj CPU usage bolo 40-60 percent... ten bf3 mp ma zacina pekne srat... aj crysis 3 mi ide uplne vpohode.
Zaujimave je ze ked som zapol multiplayer ultra settings tak som mal cca 50fps stale a dokonca aj CPU usage bolo 40-60 percent... ten bf3 mp ma zacina pekne srat... aj crysis 3 mi ide uplne vpohode.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
teploty? zasraný systém? ovládače?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kento a co keby si ho predal a kupil amd X4 965???
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Čo mu to pomôže? Vykon v bf bude rovnaký/vyšší s FX
takze zakladnu dosku mam m5a97 LE R2 a z recenzii na nete som pozeral ze hlavne kvoli tejto doske je pretaktovanie dost nestabilne, (ked som daval procak na 4ghz tak to bezalo na 50 fps stabilne)
tak mam taku otazku ci mam kupit radsej novu zakladnu dosku napr. m5a97 EVO(na ktoru som videl dobre recenzie pri pretaktovani) alebo ci pomoze kupit pasivny chladic na maticnu dosku (http://postimg.org/image/58wepz4c1/) lebo ked som pozeral na to chladenie na doskach tak vpodstate rozdiel medzi tou LE a EVO bol vtom ze na LE je 1 pasivne chladenie a na EVO 2
Dakujem vopred a ak som napisal nieco nespravne rad sa poucim
inak MichalkoOo ak si uz spomenul tie ovladace tak okrem GK ake ovladace este mozem preinstalovat resp. stiahnut novsiu verziu? bios mam updatnuty na najnovsiu aj ked to stym asi nic spolocne nema
( len nerozumiem tomu ze vsetky hry mi idu dobre aj pri MP az na bf3 MP)
tak mam taku otazku ci mam kupit radsej novu zakladnu dosku napr. m5a97 EVO(na ktoru som videl dobre recenzie pri pretaktovani) alebo ci pomoze kupit pasivny chladic na maticnu dosku (http://postimg.org/image/58wepz4c1/) lebo ked som pozeral na to chladenie na doskach tak vpodstate rozdiel medzi tou LE a EVO bol vtom ze na LE je 1 pasivne chladenie a na EVO 2
Dakujem vopred a ak som napisal nieco nespravne rad sa poucim
inak MichalkoOo ak si uz spomenul tie ovladace tak okrem GK ake ovladace este mozem preinstalovat resp. stiahnut novsiu verziu? bios mam updatnuty na najnovsiu aj ked to stym asi nic spolocne nema
-
MichalkoOo
Zablokovaný
odinštalovať, reštart, prečistiť cez driver fusion/driver sweeper, reštart a nainštalovať najnovšie zo stránky AMD.
Na OC by sa hodila nová doska, ASUS M5A99X EVO R2.0 bude najlepšia. http://www.alza.sk/asus-m5a99x-evo-r2-0-d355445.htm Tiež môžeš zobrať M5A97 PRO, M5A97 EVO a M5A99X EVO
Na OC by sa hodila nová doska, ASUS M5A99X EVO R2.0 bude najlepšia. http://www.alza.sk/asus-m5a99x-evo-r2-0-d355445.htm Tiež môžeš zobrať M5A97 PRO, M5A97 EVO a M5A99X EVO
-
Royalflush
Guru wannabe
Viete poradiť nejaké dobré serveri? 
Rad hravam Rush na [MM] METRO MANIACS * 3000 TICKETS * 64 SLOT ADAPT * ... odporucam sa ale pridat na stranu Ninja modov prip. aspon defense a vyhnes sa frustracii, kedze server je casto plny dementov. Kazdopadne na zabavu s reconom alebo levelovanie zbrani je to parada. Inak zvyknem hravat na CSBF serveroch kvoli dobrym pingom a CZ/SK komunite. Pripadne nejaky nosehair canals napr. Play4Fun | S2 | Noshahr Canals | TDM | No C4/Crane, ked si chcem len zastrielat a moc neuvazovat.
Zvysok casu len nahodne vyberam, podla toho na co mam prave chut.
Zvysok casu len nahodne vyberam, podla toho na co mam prave chut.
taká otázka, čo hovoríte po dvoch rokoch od vydania na grafiku hry?
Tak graficky je ta hra dost dobra ..myslim ze aj dnes maju maloktore hry taku grafiku ako BF3