eBay.com
Re: eBay.com
ide o to, že predávam v USD a ak mi chodia USD na PayPal tak si to prepočíta na € ale z tým ich kurzom, takže prídem o paru €
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Aj paypal musí z niečoho žiť
Zo skúseností to neije veľa, ale furt lepšie ako keď som šiel napríklad do banky, že potreubjem na školu poslať 16€za prihlášku, do česka,... srandisti, pýtali si 20e za prevod z eura na czk
Som sa na päte otočil a uhradil to cez internet 
ako super, len to chcem dať na €
a ak som a spýtal na Ebay ako to ovplyvní limit na účet ... tak mi poslali toLko textu, že až sa mi neche veriť, že pochopili čo chcem
https://arbd.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll? ... cy&guest=1
no nejde to
a ak som a spýtal na Ebay ako to ovplyvní limit na účet ... tak mi poslali toLko textu, že až sa mi neche veriť, že pochopili čo chcem
https://arbd.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll? ... cy&guest=1
no nejde to
chcem sa spytat ako mam predavat tovar. som registrovany na ebay.at ( rakusky ) a chcel by som nieco predat. Teraz neviem ci to mam vyplnat tie formulare v nemeckom alebo slovenskom jazyku a tiez si neviem rady co a ako s prepravou... Odkial a ako zistim ako prepravit a za kolko dany tovar spotrebitelovi.... Som v tom lajk 
-
guess.whoo
Redeemer
na stranke posty velmi rychlo a lahko zistis kolko bude stat zaslanie
super dik, tak zasielku by som mal vybavenu... este by ma zaujimalo ci mam inzerat pisat v nemeckom alebo anglickom ci slovenskom jazyku ?
Viete mi poradit, kde by som takyto model zohnal? Najlepsie zo slovenska, nech to postovne je lacnejsie. Alebo ak viete, kde sa da kupit daky plagat/obraz, ci velke pazzle. Chevrolet Camaro SS 2010 (btw model z filmu transformers)
http://www.ebay.com/itm/JADA-2010-10-CH ... 5d407641b2
http://www.ebay.com/itm/JADA-2010-10-CH ... 5d407641b2
-
guess.whoo
Redeemer
Gheaton - urcite v AJ
guess.whoo http://www.ebay.de/itm/2010-Chevrolet-C ... 5d401a958a ...sice mensie ale je .... a tie modely su vsade drahe ... a hladaj obchod kde maju modeyl aut Bburago , Maisto ....predajne stanky byvaju aj na roznych autosalonoch , tuning show
-
Gyrxiur
Expert
Neviem, či sa to prepočítavanie dá vypnúť pri prijímaní peňazí, ale pri platení sa dá, možno to zmení aj pre príjem. Je fakt, že paypal má blbé kurzy a to nastavenie je tam dobre zakopané, ale oplatí sa to prepnúť, ušetríte prašulky.kamo_444 napísal:ide o to, že predávam v USD a ak mi chodia USD na PayPal tak si to prepočíta na € ale z tým ich kurzom, takže prídem o paru €
Nuž, ako na to?
1. Choďte na paypal.com, prihláste sa
2. Kliknite na profile - nie na niečo z jeho podponuky, ktorá sa objaví, ale rovno na profile
3. Zvoľte My money
4. Pri My preapproved payments dajte Update
5. Následne dajte Set Available Funding Sources
6. Pri platobnej karte dajte Conversion Options
7. Prepnite na Bill me in the currency listed on the seller's invoice a dajte Submit
8. Odhláste sa, hotovo, šetríte prašule
Prvy krat som objednaval z Nemecka, kolko dni ocakavat kym mi to pride? Standardna zasielka bez sledovacieho cisla..
mne raz z Nemecka prišiel balíček za 3 dni ale najdlhšie som čakal asi 7
-
guess.whoo
Redeemer
veru tak, z nemecka niekedy pride rychlejsie ako klasicka posta slovensko - slovensko
Uau, som milo prekvapeny
utorok odoslane, dnes dorucene
rychlejsie ako na slovensku druhou triedou
Nie je tu niekto, kto objednával na adresu do USA, odkiaľ mu potom známi tovar poslali alebo priniesli? Ide mi o to, že (síce z amazonu) by som si chcel objednať nejakú elektroniku a poslať na americkú pobočku našej firmy, odkiaľ by mi to mohli kolegovia priniesť. Je potrebné vybavovať nejaké špeciálne splnomocnenie, aby mohli prevziať objednávku na moje meno?
Preco to teda nedas na ich meno? Neviem si predstavit vybavit take splnomocnenie, ale mozno staci iba nieco vypisat v anglictine, overit tvoj podpis na matrike a poslat do USA nech si to aj on podpise..
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak, radsej sa spytaj, ci to moze prist na ich meno. ak sa poznate tak by to nemal byt problem nie?
Ľudia ako to funguje z poštovným ? Celkom lacno som tam našiel produkt čo chcem kúpiť, ale shipping mi tam ukazuje okolo 68 dollarov... wtf ?
"Shipping:
$68.32 International Priority Shipping to Slovakia"
A celkom vysoké shipping mi ukazuje pri vačšine produktov čo chcem kúpiť takže neviem ako to funguje a čo to znamená ..
"Shipping:
$68.32 International Priority Shipping to Slovakia"
A celkom vysoké shipping mi ukazuje pri vačšine produktov čo chcem kúpiť takže neviem ako to funguje a čo to znamená ..
nie je na tom nic zvlastne, ked ti pise shipping to slovakia 68 dolarov tak to znamena, ze postovne stoji 68 dolarov, tu sumu si pripocitaj k cene za tovar a mas vyslednu cenu, ktoru zaplatis 
Tak to radšej bazoš
..