Webhosting zo zahranicia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
noob
Zablokovaný
Zablokovaný

Webhosting zo zahranicia

Príspevok od používateľa noob »

Ake mate skusenosti napriklad s godaddy.com? Je to lacnejšie použiť zahraničny webhosting?

Je to vobec možne? Je to rovnako rychle ako websupport.sk?

mam v plane kupiť si domenu ale zda sa mi že zahranične hostingy su lacnejšie. Poradte.

:plus: :plus:
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Webhosting zo zahranicia

Príspevok od používateľa uplink »

Websupport je pre malé a stredné projekty najlepšia voľba na slovenskom trhu. Zo zahraničia by som zobral media temple.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

miesto websupportu radsej wedos
noob
Zablokovaný
Zablokovaný

a čo godaddy? Mate niekto skusenosti? oplati sa to oproti websupport cenovo? Je tu niekto kto to použiva/val?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hellboy248 napísal:miesto websupportu radsej wedos
s hostingom wedos mám nulové skúsenosti, ale ak je ich home page toto:

http://hosting.wedos.com/

tak ten web už druhý krát ani nenavštívim. Mi pripomína ich web hostingové projekty, ktoré založí Ferko a Anička, kde Anička je support pre ich 5tich klientov a Ferko spravuje tie dva PC, a nazýva ich servre. Solídne hostingové spoločnosti by mali primárne zainvestovať do identity, aby nepôsobili ako béčkové firmy.

Aj slabší hosting platon.sk má aspoň premakaný systém a design, aj keď je to len jeden človek, čo je hosťovaný pod inými prijektmi. Na tom wedose Ti zdvihnú mobil aspoň, alebo linku?

noob - v godaddy som mal tonu klientov [len domény], práve pre ich super ceny, ale podpora je na bode mrazu. V podstate call podpora skoro žiadna [majú tam zamestnaný verbež z tretieho sveta, ktorej nerozumieš ani slovo]. Websupport je v podstate monopol, len to ešte ostatní nevedia. A dobré je že sú monopol, kde sú pohodové ceny a fantastická podpora.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink: podla toho kolko ludi u nich ma hosting / domeny tak ta Anicka nie je support pre 5tich klientov a Ferko nespravuje tie dva pc :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hellboy248 - v tom prípade by nemuseli mať design a kvalitu webu ako z roku 1995, že áno. Jediné čo tam chýba sú animované gify. A ak majú toľko klientov, nemajú pár eur na profesionálny design?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink: to uz je vec vkusu. mne ten design neprekaza, vyhovuje mi. mozno ale maju na ko*ote profi design od umelca ako si ty a radsej daju do kvality sluzieb :)[/quote]
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Ak by to bolo nejake kadernictvo na rohu Bohvieakej, kde je podstata stranky informovat o case prevazdky a kontaktoch, tak ok - "radsej daju do kvality sluzieb". Lenze tu sa jedna o stranku ponukajucu WEBhosting, cize 99% ich zakaznikov nepride osobne, ale vsetko vybavi cez web, preto je prezentacia v tomto smere alfa a omega.
V tom kadernictve tiez nie je opadana omietka a sedacky z minulej ery.

PS: zlte podfarbenie sa mi na tom paci najviac :D
MeanSeriously
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa MeanSeriously »

@uplink - len tak BTW na margo designu: všimni si že ten tvoj platón tiež nie je nič moc. Nezastávam sa WEDOS-u, na to, že má ambície sa stať TOP v Česku je ten design starý a slabý, ale ten platón vyzerá rovnako hnusne.
Veľké vyfarbené plochy síce nie vždy sú na škodu, ale tu je ich príliš veľa. Kontrast písma skoro nulový pri niektorých prípadoch, a to pohyblivé menu, ktoré slúži ani neviem na čo - či na prezentáciu projektov, alebo odkazov na spriatelené stránky... A na čo 3x sociálne siete? A to telefónne číslo? Osobne mi design WEDOS-u príde aspoň trocha logicky usporiadanejší, aj keď je tiež dosť neprehľadný a je aj dosť robustný (asi je to vec vkusu :))

@noob - WEDOS mi príde dostatočný a aj príjemne lacný (porovnajte si cenu neobmedzeného webhostingu ročne u WEDOSu a vo WEBSUPPORTe. See the difference?)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

čo sa týka toho designu, uplink, klikni si na wedos disk, tam ako by si bol zrazu na inej stránke...a vyzerá to celkom obstojne a keď preklikávaš medzi podmenu tak je to lepšie ako tá ich úvodná, ono tú stránku robí asi viac ľudí a nejako sa nevedia dohodnúť alebo ktovie prečo to je tak dementne spravené...

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2013, 18:01)
ale to červenožlté podfarbenie textu .... :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ináč ten "neobmedzený" hosting. To je aký patok. Úplná blbosť. By som chcel vidieť keby ste uploadli 10 TB dát na ten server, do kedy by bol neobmedzený. Tak isto si treba pozrieť traffic, aký ponúkajú. Všetky tieto malé firmičky sa priživujú na tých väčších a majú lepšie ceny, lebo si ukrajujú zo zisku na úkor vlastného vačku a samozrejme kvality služieb.

Osobne poznám tonu hostingových spoločností, ale všetky projekty rvem pod websupport. Jednoduchý dôvod. Každá iná webhostingová spoločnosť mi robí vrásky na čele. Keď sa z nej ide migrovať, hádže polienka pod nohy, prepis domény predstavuje neuveriteľnú tortúru, neochota a zlo v každej jednej a to mám sakra veľa skúseností so slovenskými hostingmi. Websupport je taký, že niečo nejde, zavolám, ide. Napíšem ide. Napíšem, vždy poradia, dokonale a presne.

Tým nevravím že iné hostingy sú zlé, alebo ponúkajú nevýhodnejšie služby, ale žgrliť pár eur len preto, aby som mal "čo najvýhodnejšie" mi príde trochu zcestné. Iné je keď máte ako môj klient desiatky domén, vtedy sa oplatia tieto menšie spoločnosti, lebo sa dá dohodnúť na slušných cenách, napríklad nezaplatíte ročne 5000 eur, ale len 3000 a pod. To tie väčšie moc nepodporujú. Ale tak to sú dve stránky mince.

A čo sa týka toho hostingu hore, proste pôsobí to na mňa ako nedorobok. Ako to pôsobí na Vás je Váš názor, ja som len napísal svoj. Tým že poznám veľa spoločností, tak podľa webu cca vidím asi akú kapacitu ktorá spoločnosť má, a nemýlim sa často.

//Beriem späť a websupport ako web s dobrým designom počnúc dnešným dňom neuvádzam. Je hanba čo spravili so svojím webom. Paškvíl, teenagerský pseudo-promo web, zbúchaný nejakým dementným umelcom v priebehu pár minút. Po dnes som si myslel že vo websupporte je vo vedúcich pozíciach zamestnaná inteligencia. Po dnešku viem že sa jedná o pseudointeligenciu, nejakých sprostých vidlákov, ktorí o marketingu a korporátnej identite vedia veľké ho*no.
noob
Zablokovaný
Zablokovaný

tak co teda radiš?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

jezisi to je jak reklama na orange internety :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

noob napísal:tak co teda radiš?
tak služby im snáď ostali rovnako kvalitné, ale toto bol zlý ťah z ich strany. Zo zahraničných netuším. Mám asi 20 vecí pod MediaTemple, ale oni robia skôr väčšie projekty a serverhousing/virtuálne mašiny.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

uplink: úlohou webhostingovej spoločnosti, aspoň primárnou, je zabezpečiť kvalitné služby

wedos: zastaralý dizajn, vynikajúce služby aj ceny, podpora perfektná

websupport: dobrá podpora, marketingové kecy, kecy o najlepšej podpore a kecy o tom ako sa zlepšia, super administrácia, výpadky, niekedy aj dvakrát do mesiaca

weby mám u oboch, vo wedose neobmedzený (aliasy), vo websupporte multihosting..v každom mi vyhovuje niečo iné..vo wedose hlavne to, že za dva roky čo som tam žiadny výpadok nebol..vo websupporte som jedine kvôli adminu a registrácii .sk domén
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

uplink napísal://Beriem späť a websupport ako web s dobrým designom počnúc dnešným dňom neuvádzam. Je hanba čo spravili so svojím webom. Paškvíl, teenagerský pseudo-promo web, zbúchaný nejakým dementným umelcom v priebehu pár minút. Po dnes som si myslel že vo websupporte je vo vedúcich pozíciach zamestnaná inteligencia. Po dnešku viem že sa jedná o pseudointeligenciu, nejakých sprostých vidlákov, ktorí o marketingu a korporátnej identite vedia veľké ho*no.
Práve som sa pozrel na ten nový "design" a fakt hnus.

Hovoria že mladým sa to vraj páči, ja mám 20 a nepáči sa mi to ani trochu.
Ak ich niekedy napadne zmeniť aj WebAdmin tak s nimi končím.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Podla mna ma WS novy design fajn, je to prehladnejsie.. Urcite lepsie ako wedos alebo daco podobne... websupport all the way :)
kMan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kMan »

Odporúčam wedos, kde inde zoženieš neobmedzený webhosting za 15€ na rok? A je neobmedzený naozaj. Mal som u nich hosting na skúšku do 7 dní mi bez udania dôvodu vrátili peniaze lebo nemám taký veľký projekt takže mi stačí hosting zadarmo od Endori.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ten novy design na WS to je to, co je teraz moderne... t.j. uplink, si uz stary dedo :lol: neviem, co sa na tom moze pacit, okrem toho tie designy su vacsinou pre mobily uplne na oAo
Napísať odpoveď