Ako ženy rozmýšľajú

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Re: Ako ženy rozmýšľajú

Príspevok od používateľa tarakan »

VSETKY TIE ZENY SU TAK STRASNE TUPE TUPANE PRIDRBANE. TO UVAZUJE CITOVOU pi***** ALEBO NEVIEM CIM...VSETKY...MOJA MATKA,BABKA....VSETKYM IM je*e.

Ale vazne...

Stretli ste sa uz so zenou ktora rozmysla racionalne ? Uvedies argument a zena ho vyvrati nejakou kolosalnou mega pi*ov***, ktora sa ani neda opisat. Na kolosalny problem na pracovisku s kolegami vam poradi "staci sa usmievat" alebo inu stupidu ko*ot.

Normalne dnes ma vsetky vytocili do takej nepricetnosti ze si asi odrezem penis a nastahujem sa do roboty....oh vlastne nie...tam uz su zeny na NEJAKEJ TOTALNE prije*** POZICII len na obsadenie miesta (vsak coby nie...keby nieco aj aktualne vedeli tak to nemozu byt zeny) a beru peniaze za nic a este maju tu prije*** drzost otravovat ostatnych ludi stupidnymi pripomienkami a mailami o ko*ot treningoch a empatii a neviem akych pi*ov***.

Je toto pre krista ziveho mozne ? Ony su asi vsetky prepojene p2p a seeduju si navzajom tie UBER ko*ot...alebo nechapem ako to robia. ZENA VAM AJ MATEMATICKY PRIKLAD VYVRATI NEJAKOU STORY z EVA.SK alebo noveho casu pre zeny s moralnym poucenim ze vy ste ten ko*ot a nechapave individum.

je* SEM je* TAM na toto nemam nervy a kazda zena by mala byt premiestnena do nejakej bio farmy kde do nej budu je*at hormony a spermie a umelo ich vyzivovat pri spanku a deti budu oddelovat....

kur*a ja tak dufam v pokrocilu vedu a techniku a roboty ktore budeme moct je*at a nebudeme musiet pocuvat tie zvasty !!!
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a nejaký konkrétny príbeh nechceš napísať?...
meridan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa meridan »

Nazov tejto temy je sam o sebe fakt dobry vtip. Ze vraj zeny rozmyslaju? :hehe:

tarakan: pekny prispevok!

Hlavne:

beru peniaze za nic a este maju tu prije*** drzost otravovat ostatnych ludi stupidnymi pripomienkami a mailami o ko*ot treningoch a empatii a neviem akych pi*ov***.

Mas odo mna :plus:
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ja som mu dal K+ za to " ZENA VAM AJ MATEMATICKY PRIKLAD VYVRATI NEJAKOU STORY z EVA.SK alebo noveho casu pre zeny s moralnym poucenim ze vy ste ten ko*ot a nechapave individum." :D
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

kafiatko napísal: Z môjho pohľadu je to zaujímavé čítanie čo tu píšete, aspoň je dobré vedieť čo si vy muži o nás ženách myslíte (...)
no robit si zavery z toho, co si myslia ludia na nete je uplne mimo realitu
ved na nete sedi 10% najneuspesnejsich ludi (ved preco sedia na nete)
no a na hojku su najneuspesnejsi aj z tych najneuspesnejsich

suma sumarum: na hojku je 1% najneuspesnejsich muzov

ono aj noviny si daju anketu na web a potom maju vysledky, je to lacne
nie chodit po celom Slovensku a pytat sa realnych ludi, to je nakladne

nerobil by som zavery z 1% najneuspesnejsich ludi a'la qwerty a ostatni na hojku :lol: :lol: :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

curta - nehnevaj sa, ale si neskonalý primitív, fakt ťažkého zrna. Úspech je relatívny pojem. A Ty si oproti ľuďom z nášho fóra len veľké kravské ho*no, keď odsudzuješ ľudí či sú, alebo nie sú úspešní. Nie sú tu žiadne percentá neúspešných, či úspešných ľudí, je to výmysel Tvojej chorej hlavy. Úspešný nie je k*kot čo je v kancelárii celý deň a zarába 5000 eur mesačne. Je to chudák, kancelárska krysa.

Úspešný je človek ako ja, čo celý deň nič nerobí, zarába slušne aby si mohol kúpiť drahšie veci a je slobodný ako od systému, tak od žien. To je úspešný človek, v globále. A nie jelito čo dokáže súložiť s peknými ženami, alebo somár čo robí 340 dní v roku a má 15 dní megaluxusnej dovolenky.

Tu máš denný plán úspešného človeka [mňa konkrétne]:

:arrow: Vstávam medzi 8-10tou
:arrow: pracujem 2-4 reálne hodiny denne, ak nie sú nejaké náročné projekty [čo sú tak 10 dní do mesiaca, niekedy 5, tam sa nabalím dostatočne na celý mesiac]
:arrow: 6/7 dní mám čas hodinu denne cvičiť
:arrow: každý Boží deň som 2-4 hodiny na bicykli
:arrow: nechýba mi žena, ani sex, som šťastný lebo ich nepotrebujem
:arrow: hrám 1-2 hodiny hry na PC
:arrow: pozriem si dva seriály, alebo jeden film za deň
:arrow: pohodovým tempom si upratujem a zveľaďujem byt
:arrow: môžem ísť na rande s babou od rána od 7mej, do pol noci kedy chcem, lebo ma neobmedzuje pravidená pracovná doba
:arrow: mám dosť peňazí na ťahanie bezlepkovej/bezlaktózovej stravy [600-800 eur/mesiac]
:arrow: mám dosť peňazí na bylinky a alt. lieky [~300 eur/mesiac]
:arrow: mám dosť peňazí na bývanie, internet, a ostatné poplatky [~400 eur/mesiac]
:arrow: + si viem ušetriť na drahú grafiku, bike, cpu, handry, etc.
:arrow: mám každý deň voľno keď chcem, aj týždeň, aj mesiac

Toto je úspešný človek a nie:

:arrow: vstávam ráno o 6-8mej
:arrow: musím ísť v obleku do roboty a potiť sa tam celý deň jak taký k*kot
:arrow: keď ma o 16:30 - 17:30 pustia z klietky, prídem uštvaný domov
:arrow: doma stihnem spraviť holý k*kot, lebo musím vstávať o 6-8mej
:arrow: zarábam 5000 eur mesačne netto
:arrow: mám super drahé auto na leasing
:arrow: mám dom/veľký byt ktorý nepotreubjem na hypotéku
:arrow: mám ženu čo je so mnou len pre peniaze
:arrow: ak mám náhodou lepšiu prac. pozíciu, stále sa nervačím pre obrovskú zodpovednosť a gro času aj tak trávim v robote
:arrow: mám tak 20-30 dní skutočného voľna do roka, ak nerátam víkendy a to len niektoré

Megaúspešný človek, akých je 0.001% svetovej populácie:

:arrow: vstávam kedy chcem
:arrow: mám toľko peňazí na účte že do konca života nemusím ani ďobnúť do práce
:arrow: mám kopec áut, domov, bytov, víl a chát
:arrow: mám ktorúkoľvek ženu chcem
:arrow: mám všetko na čo si zmyslím

Tu Ti uznám, že ten človek je oveľa úspešnejší ako ja, problém je že takých nenájdeš ani na fóre, ani v reálnom svete, lebo sú skrytí a zalezení a nikto o nich nič nevie, preto sú tak úspešní, ako sú.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

No mne by teda tvoj denny plan ozaj nevyhovoval, ani ohladom prace, ani ohladom zenskych, ani ohladom volneho casu. Nenazyvam ta preto primitivom. Kazdy clovek ma ine priority. Uvedom sa, ze nie kazdy chce mat taky "uspesny" zivot ako ty...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

beardie - to by si nebol Ty, keby si si nerýpol, že áno. Zober si posolstvo môjho denného plánu, je to len príklad ako vyzerá úspešný človek, pointa je voľný čas, ktorý mám a "úspenšní ľudia" nie. To je všetko.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Aj ja si chcem rypnut, akurat nemam napady akym sposobom a ani nemam teraz moc casu to pisat, takze to ber tak ako keby som si rypol. :)

Anyway, to ako si opisal svoj uspech ja za uspech nepovazujem. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

To nie je rypanie, mojej osobe by skratka tvoj denny plan nevyhovoval, ja skratka nechcem mat tolko volneho casu, potrebujem byt produktivny a napredovat.
Ty si zober pointu z toho mojho - nenazyvat inych primitivmi len preto, ze mas iny pohlad.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Inými slovami potrebuješ byť workoholik.
beardie
Redeemer
Redeemer

To si prosim ta vycital kde? :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

beardie - mena [$] bohatých je voľný čas, to že má niekto syndróm otroka, alebo hyperaktivity je jeho osobná vec. Voľný čas si za málo peňazí nekúpiš, len za veľmi veľa peňazí. A problém peňazí je ten, že ak ich máš veľa, máš ich preto, lebo máš málo voľného čas. Nájsť rovnováhu v pomere voľného času a čase strávenom zarábnaím peňazí je skutočné umenie úspešných ľudí. Vec pohľadu je jedna, fakty sú druhé.
beardie
Redeemer
Redeemer

uplink napísal:beardie - mena [$] bohatých je voľný čas, to že má niekto syndróm otroka, alebo hyperaktivity je jeho osobná vec.
presne tak, kazdy ma ine priority.

Ja som s mojim volnym casom nadmieru spokojny, momentalne ho mam dokonca nadbytok :)

Inak dakujem, ze si sa konecne naucil pisat moj nick
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tak rozmyslam, ci to tu uplink premaze sam alebo zasiahne nejaka vyssia moc..
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

beardie napísal:No mne by teda tvoj denny plan ozaj nevyhovoval, ani ohladom prace, ani ohladom zenskych, ani ohladom volneho casu. Nenazyvam ta preto primitivom. Kazdy clovek ma ine priority. Uvedom sa, ze nie kazdy chce mat taky "uspesny" zivot ako ty...
s tymto sa plne stotoznujem, podla mna je to katastrofalny denny plan. Ale vsak kazdy sme iny, takze ak ti to takto vyhovovuje, tak ok
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

uplink ty si ako knaz ty mas celibat a male deti zneuzivas a si spokojny upesny clovek. Hlavne ze sa vozis taxikom lebo tsky sulin ako ty by ani vodicak nespravil lebo by analyzoval kedy pojde zelena a ci stihne zelene po celej sieti krizovatiek
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

5000 je mzda stredne vyssieho managmentu v zahranicnych firmach. Neviem kolko tychto ludi poznas, ale ver mi, ze toho volneho casu maju dost. To nie oni otrocia od rana do vecera. Mas primitivny(jednoduchy) pohlad na svet. :)
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

a este si si kupil htc one a potom si tu mesiac vyplakaval ze nemas penaze... ale hlavne ze mas htc ako spravny It ckar co kuka do zeme
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Aspoň to bola užitočná investícia, čo sa o nalievaní peňazí do ženskej povedať nedá.
Napísať odpoveď