GTX 780 | Nvidia

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
xH4wK

Re: GTX 780 | Nvidia

Príspevok od používateľa xH4wK »

Pockaj myslim, ze debata nebola o tom, ci je obraz plynuly na 30 fps alebo nie , debata bola ci oko dokaze vnimat viac ako 30 fps a ano dokaze.
Mimochodom vysvetli mi, preco kazdy progamer, ci uz na LCS alebo aj inych hernych podujatiach ma 120Hz monitor, ak to nic neznamena ? :)
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

xHawK - rozdiel v paušálnej plynulosti nie je, rozdiel v rýchlosti áno, obrovský. To píšem od začiatku.

Lebo gro "odborníkov" nosí dvoje slúchadlá, lebo to majú gameri [pritom nikomu nedopína že na jedných je ambient a na druhých teamspeak, alebo iný soft na komunikáciu s teamom a myslia si že je to preto, lebo na jedných je lepší mikrák a pod. sprostosti] a je to in. Vysvetli mi prečo si skoro všetci moji klienti vymenili iP4S za iP5? No lebo medveď, lebo je to in.

A ak si naozaj pro gamer a zarábaš tým, tak je lepšie keď máš 120 fps pre rýchlosť a reakcie, ako 30 fps, kde Ti to pokrýva základné potreby. Problém je že pro gamer musí zarábať a vyžiť z tých prachov a prepáč, ale takých tu ja nevidím.

P.S.: To máš to isté ako môj raid0. Múdre tlčhuby mi povedia že nie je rozdiel medzi Single SSD a raid0 SSD. No holý bačov k*kot nie je. Robím v PS, Illu, Corely a iných softoch náročných na scratch disky a rozdiel tam je kure*ský. Problém je že tie tlčhuby na tých diskoch nepracujú, ale robia vo Worde, Xcely a sú na nete + hrajú hry. A tak isto je ten rozdiel medzi casual gamermi [ja/MichalkoOo] a skutočnými pro gamermi, ale nie týmito atrapami čo si tu chcú kúpiť gamerskú myš za 5 eur s DPH. ProGamer ani nerieši takéto témy, je ako ja. Má úplný vrchol, super LCD, najlepšiu myš na trhu a naj podložku a ani ho nenapadne reagovať v takejto téme. To je to isté ako keď vidím ako sa niekto handrkuje v technickej grafike. Jednoducho viem svoje a do témy nešťuchám, lebo viem že to nemá zmysel.
xH4wK

Takze v zasade sa zhodneme ze viac FPS + viac Hz je pre hranie hier lepsie.
O to mi slo, dakujem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pre mňa nie, pre borca čo dá 2500 eur/mesiac z hrania definitívne. Ináč je to asi taký luxus ako moje raidové pole pre casual hráča.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

vy sa tu naťahujete o tom kto z vás má viac nahratých hodín v počítačových hrách ? ......................................................................... utópia...............

toto je choré :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naozaj :lol: :lol: akoby vám ten váš 120/140Hz monitor pomohol k životu....len sprosté hry a hry a hry...za také peniaze si kúpte novú grafiku alebo dokúpte do SLi...to vám dá viac ako monitor...toto je už ako rozdiel medzi podložkou pod myš s hrúbkou 4mm a 5mm...ako maslo s 14% obsahom tuku a 14,2% obsahom tuku....ako...ako...neviem už

takže poprosím...stop a prečítajte si názov témy a vráťme sa k nej a nie tu toto rozoberať
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

No vidíš, a ja sa rovnako dobre bavím na ľuďoch čo zabíjajú čas v krčmách, podnikoch, bytoch či chatách. Mnohí jedinci majú problém si uvedomiť že dôležitosť jednotlivých udalostí v živote určujú oni sami, nie knihy, systém, ani okolie. Vec ktorej človek nepridelí zmysel, zmysel nemá, vec ktorej venuje pozornosť ho nadobúda.
T0M0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa T0M0 »

Uplink, ako si spokojný s grafikou ? Keby si ju teraz kupoval, aký model od akého výrobcu by si zobral (GTX780) ?
Pokukujem po SC ACX alebo ak by vyšlo HOF od Galaxy/KFA2...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja som megaspokojný, ale tak je to otázkou os. preferencií. Podľa mňa s ničím nespraví človek chybu, ak nemá smolu na zlý kus, osobne preferujem ASUSy. Grafika je je super, nesťažujem si.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Ja by som to riešil najlacnejšou referenčnou verziou a accelerom. Hlučnosť bude niekde inde oproti ACX alebo gigabytu
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo - ako chceš riešiť hlučnosť, alebo efektivitu oproti dokonalému? :hmm:
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

neviem čo je pre teba dokonalé ale ACX je stále jedno z tých hlučnejších chladení :D . Nový directCU alebo arctic sú na tom lepšie
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Áha, tak potom mi rád vysvetlíš ten ACX čo mám doma, však? :) ktorý je tichší ako DirectCU na mojej 680ke bývalej, resp. ekvivalentný. Alebo máš aj Ty ACX doma?
T0M0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa T0M0 »

No ak by som predsa šiel do 780tky tak u mňa to vyhráva KFA2 s verziou HOF :smt007

Nakoniec som dnes natrafil na inzerát kde chlapec predával ASUS HD 7970 DC2T, takže po pár rokoch som opäť u červených.
CUDA mi je momentálne na dve veci a potrebujem hlavne výkon v OpenGL... kbay GTX 580 :smt006

btw ---> MSI GTX780 Lightning
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

uplink napísal:Áha, tak potom mi rád vysvetlíš ten ACX čo mám doma, však? :) ktorý je tichší ako DirectCU na mojej 680ke bývalej, resp. ekvivalentný. Alebo máš aj Ty ACX doma?
Hovorím nový DirectCU, na 680ke je ten z 580ky :wink: . Nový ma 780ka a jeho pidi verziu 760ka
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Neviem no, ja môj ACX nepočujem, v burne ofuk, jemný veľmi. Čiže ak nie je DirectCU na novej počuť vôbec v burne, tak respect, avšak príde mi to zbytočné. Viac ako môj PC počujem teraz cvrčky cez okno, alebo notebook čo mi tu vedľa sviští...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

to sa dá čakať od najlepšieho chladenia od EVGA-y vo fractale ale zďaleka to nieje najlepšie chladenie
xH4wK

Taaakze, dosla mi moja 780 od evga superclock edicia a hned som sa pustil do overclocku
Zatial ani vo furmarku som nemal viac stupnov na grafike ako 70 a v idle mam kludne 27-29 bez zapnutej klimatizacie
Prilozeny je screen jak to mam teraz, v hrach to boostne core na 1228MHz takze som spokojny, bez zvysovania voltaze
Stabilitu som testoval cez ten evga scanner
Kazdopadne vela ludi pise ze dava 7 GHz na memory, mne nejde viac ako nejakych 6500 bez artefaktov (ktore reportuje EVGA Scanner) tak neviem..
Prílohy
2013-08-27 18_44_31-EVGA Precision.png
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

GTX780 Lightning :)

Najnovší chladič od MSI, 3x fan a kvalitný pasív
GPU Reactor
Dual BIOS
Signálové LEDky
20 fáz
Military Class 4 súčiastky
vysoké základné OC
3x overvoltage
meracie body
:)
xH4wK

MichalkoOo napísal:neviem čo je pre teba dokonalé ale ACX je stále jedno z tých hlučnejších chladení :D . Nový directCU alebo arctic sú na tom lepšie
Really ?

ASUS GTX 780 DirectCU II OC 3 GB -> Idle 28 dbA, Load 36dbA
EVGA GTX 780 Superclocked ACX 3 GB -> Idle 27dbA, Load 36dbA

DirectCU potom znizili hlucnost novym biosom .. predpokladam, ze to moze spravit aj evga, kedze moja karta po OC nedosahuje viac ako 70 stupnov v benchmark zatazi a ~62 v hrach ako nove metro pripadne splinter :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

no nový bios do dosky a grafiky je pre mňa samozrejmosť... DirectCU aj EVGA-u som počul naživo a DirectCU je o dosť tichšie chladenie :)
Napísať odpoveď