Chemtrails - áno alebo nie ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Chemtrails....

Su to obycajne kondenzacne stopy
58
47%
Su to chemicke latky zamerne vypustane
37
30%
Neviem / je mi to jedno
29
23%

Celkom hlasov: 124

Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chemtrails - áno alebo nie ?

Príspevok od používateľa Nadeo »

Vsak ja ti rozumiem. Ja len vravim, ze konkretne chemtrails je fakt nezmysel.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Andi_Cibula - ako vidíš, nie je neefektívne. Gro populácie si myslí že je to nezmysel a tým to hasne. Problem solved, issue is non-existent.

Určite poznáš zo školy že pod lampou je najväčšia tma. Opisovanie v prednej lavici bola tutovka, lebo učiteľku by ani nenapadlo že by mal na to niekto cojones, obvykle sondovali stredné a zadné rady.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

A keď ti poviem že myšlienky sa dajú takpovediac čítať (odhadnúť z nameraného spektra) pomocou mikrovĺn a stačí pár giga, inak povedané obyč. wifi, tak ma budeš mať za blázna ?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

A ty sa radis k elite, ktora vie, ze je to pravda? Si sa definoval prave riadne :D

Conspiracy Theorist: Paranoid, angry, or attention seeking wannabe college dropouts who think that by looking at shoddy footage of controversial events and mincing the words of eye witnesses they can piece together their own, delusional version of "The truth"
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nadeo - pokojne si ži v tomto svete, plnom chorôb, ovládania, manipulácie, nedobrovolen zadĺžených ľudí a iného svinstva, a pokojne to ignoruj, fakty, prejavy a ovocie systému v ktorom sme. Avšak robiť si posmech z ľudí čo majú oči a vidia a majú uši a počujú je trochu primitívne, nemyslíš?

Ergo. Ty si presvedčený o tom že tie firmy čo produkujú lieky ich produkú preto, aby si bol zdravý? Alebo že potraviny ktoré ješ, sú úplne nezávadné? Vlastne máš pravdu, aj emulgátory sú prírodné, nekarcinogénne a cukor čo sa pridáva do každej potraviny je vlastne logickým doplnkom. Nič z toho neslúži na to aby si z toho ochorel.

Ako som napísal, svet je kompletne bezpečný, každý Ťa má rád a všetci Ti chcú dobre a pomáhať si navzájom. Preto tu nemáme žiadne vojny, ani hľad, ani choroby, ani súženie, ani politické faux-pas, nepotrebujeme lieky ani nič podobné, lebo sme všetci zdraví a absolútne nechytáme nejaké civilizačné ochorenia, ktoré prišli od nikadiaľ.

Ja som tu ten hlupák, ospravedlňujem sa, prajem pekný deň :smt006
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nezvastaj okolo a vyjadri sa priamo k chemtrails
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Beardie - vidím jedno, ráno sa zobudím, predpoveď počasia - jasná obloha na celý deň. Kuknem od nevidím do nevidím, dokonale čistá obloha. Preletí si tak 20-30 lietadiel a poobede máme búrku. Čistá príroda, ja som to vždy vravel ;)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

uplink( a ostatni co tomu veria) bol by som rad ak by ste mi odpovedali na otazku, ktoru som polozil v poslednom prispevku.
beardie
Redeemer
Redeemer

hej, tych 20-30 lietadiel vytvori burkove oblaky, ano...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

uplink napísal:Máte všetci pravdu, chemikálie lietadla nepostrekujú,...
Postrekujú. Proti komárom, požiaru, prípadne hnoja. V dovolenkových Boeingoch ale kanistre s bordelom určite nevylievajú...
uplink napísal:lieky čo vyrábajú megakorporácie nemajú žiadne vedľajšie účinky
Majú. Väčšinou sú napísané na príbalovom letáku v odstavci "Vedľajšie účinky".
uplink napísal:strava ktorú jete je úplne nezávadná
Argument ako poľská soľ, ale OK. Každý žerie čo chce. 90% z toho sú nezdravé veci. Čo to má spoločné so zlými lietadlami?
uplink napísal:počasie sa správa úplne prirodzene, najmä keď ide vlhký a teplý front od mora a potom sa "zrazu" zastaví na pobreží a jediná reakcia meteorológa je: ":|"
Áno. Pozri sa okolo seba. Továrne. Bordel. Výpary. Kopu z toho spôsobujeme my sami, aj ty. Zase, čo to má s lietadlami?

Škodlivejšie sú "oficiálne" výpary z leteckej dopravy, a nie tento akože bordel.
A nakoniec. Musím dodať, že ja sa v konšpiračných teóriách vyžívam. Doslova ich vyhľadávam a na všetko mám vlastný názor. Ale "chemtrails" je iba koníček ľudí, ktorí nemajú nič na práci, a tak fotia čiary na oblohe, ktoré tu boli vždy. Každý, kto absolvoval stredoškolskú fyziku a má trošku rozumu vie, že argumenty v PROSPECH chemtrails v tejto téme boli absolútne iracionálne a hlúpe.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A všetci do mňa, darmo no, toto je presne to čo tento systém potrebuje, hlúpe ovce, čo si myslia že je všetko v poriadku. A tými ste, spokojní a šťastní. Prajem Vám to, ja to šťastie ignorácie okolia nemám.

Kapt. Michal - neviem akú chceš odpoveď, sorry. Niečo si tam splietal s octom a typmi oblakov, tldr.

P.S.: Ešte mi vysvetlite prosím Vás ako sa mi dostalo bárium do kostnej drene a už nemám viac otázok. Dal mi ho tam tiež kliešť, alebo keď som bol v pieskovisku ako malé dieťa, tak som sa porezal na skle, ktoré obsahovalo bárium? Zbytočné ďalej argumentovať Vám ľuďom.

Narozdiel od Vás som vy*ebal stovky, ak nie tisíce eur na drahé vyšetrenia ako na slovensku, tak v zahraničí [je ťažké ich zohnať, biopsiu tkaniva Vám na slovensku nespravia len tak za pár eur a pre dobré slovo], len aby som si potvrdil či je na tých konšpiračných teóriach niečo pravdy. Výsledok, som zhrozený. Ako píšem, žite šťastne až kým nepomriete...Boh s Vami.
beardie
Redeemer
Redeemer

zase uplne od veci, v tejto teme riesime chemtrails, na ktore nie si schopny racionalne odpovedat
konspiracne teorie su v sekcii Politika
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal: Ergo. Ty si presvedčený o tom že tie firmy čo produkujú lieky ich produkú preto, aby si bol zdravý? Alebo že potraviny ktoré ješ, sú úplne nezávadné? Vlastne máš pravdu, aj emulgátory sú prírodné, nekarcinogénne a cukor čo sa pridáva do každej potraviny je vlastne logickým doplnkom. Nič z toho neslúži na to aby si z toho ochorel.

Ako som napísal, svet je kompletne bezpečný, každý Ťa má rád a všetci Ti chcú dobre a pomáhať si navzájom. Preto tu nemáme žiadne vojny, ani hľad, ani choroby, ani súženie, ani politické faux-pas, nepotrebujeme lieky ani nič podobné, lebo sme všetci zdraví a absolútne nechytáme nejaké civilizačné ochorenia, ktoré prišli od nikadiaľ.
Trollujes ma? Kde som to toto napisal? KDE? Ja pisem cisto o chemtrails a ty tu tahas farmaceuticke spolocnosti, ze vsetci sme zdravi a podobne zvasty ktore si si vytiahol asi z rukava(v kazdom tvojom prispevku v tejto teme..)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

uplink, miešaš tu jablká s čerešňami a čučoriedkami. Chemtrails je nezmysel. Nijako si ty ani nikto iný tu nedokázal oponovať na faktické argumenty od nás "ovcí."

Vieš čo si myslím ja? Že práve ľudia ako ty, Korag a pod. typy ešte viac napomáhajú k legitimácii súčasného stavu, ako nejaká reálna "ovca." Vy máte totiž tendenciu zožrať každý nezmysel, ktorý je "protisystémový", len preto, lebo taký je. Tým sa vytvára ohromný balast nezmyslov a vyslovených kktín, ktoré informačne zahlcujú priestor a pritom jednoduchý fakt s potenciálom na mobilizáciu a zmenu, že ľudia sú dennodenne vykorisťovaní v práci, kde ani zďaleka nevládne žiadna demokracia, uniká v tomto priestore. To len na príklad.

Táto doba konšpiračných teórií, slobody šíriť akékoľvek nezmysly iba nahráva do karát vládnucim triedam, ktoré inak nie sú vôbec opradené až takým rúškom tajomstva. Je to v podstate veľmi jednoduchý vzťah - my a oni. :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

beardie - chemtrails obsahujú bárium. A jedno mi vysvetli. Keď preletia dva rovnaké typy lietadla, tretí ktorý nie je na radare na flightradar24 a ich letová výška by mala byť circa rovnaká, ako to že tie dve lietadlá zanechávajú pekné biele a krátkodobé kondenzačné stopy a to tretie lietadlo ktoré nie je na flightradary zanecháva žlto-zelené "kondenzačné" stopy, ktoré ostávajú ešte dobrú hodinu vo forme rozsypaných oblakov po oblohe? Či aj to má niečo s tým octom čo spomenul kapitán obvious? [michal].
Hensym
VIP
VIP

Ty to nečítaš alebo si ideš svoje donekonečna? Vyššie si spomenul príklad piatich vecí, ktoré nie sú v poriadku. Jednu (chemtrails) som poprel, s ostatnými plne súhlasím. Spolu to ale nijak nesúvisí. Nazývať ovcami niekoho, kto zmýšľa racionálne je fakt na hlavu, a o takom človekovi si spravím horší obraz ako o spomínanej "ovci". Ja ovca určite nie som, čo by si mohol tušiť z môjho posledného príspevku.

K tej kostnej dreni. Nie som doktor, tak to zhrniem. Áno, mohol to byť kliešť, komár, rana, hocičo. Odpoviem ti ale otázkou. Si z Bratislavy, že? Žije tam koľko ľudí? Pol milióna? Nebudem sa báť tvrdiť, že kopa z nich je možno viac do turistiky ako ty, a kopa z nich je zase slabšia čo sa imunity týka. Teraz otázka - koľko ľudí má boreliózu v kostnej dreni okrem teba? Nemali by ju mať všetci, alebo aspoň polovica?

A teraz pozor, nepopieram, že sa ti tam dostala nejakým bordelom, ktorý tu nemá čo robiť. Ale z lietadiel to nebolo, a na to dám krk. Som laik, ale vedel by som ti vymenovať 154 ďalších zdrojov (áno, kopa z nich nie je v súlade s prírodou a človekom, ale čo už. Dnešný svet.)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hensym - áno, bárium je bežne rozsypané po prírode, moja chyba, ja končím chlapci, žite si šťastne.
Hensym
VIP
VIP

K tomu radaru. To si ako určil z webstránky, ktoré lietadlo nad tvojim barákou nemá byť?

K tvojmu poslednému: Zase, ty to po mne nečítaš? Tak znova, a v úvodzovkách:
"Som laik, ale vedel by som ti vymenovať 154 ďalších zdrojov (áno, kopa z nich nie je v súlade s prírodou a človekom, ale čo už. Dnešný svet.)"

A polopatisticky: potrava, lieky, pozemné plyny/výpary, nič?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nemáš ty tuším aj biolampu za 5000€ ? Nespomínam si teraz. Tá kktina sa dá postaviť za pár € pomocou LED a výhrevných odporov, mechanika podľa vkusu a šikovnosti staviteľa.
Tie vyšetrenia sú vyhodené prachy.

A kde sa v tebe vzalo bárium ? Neviem. Domnievam sa že aj vo mne by sa našlo. Bárium, stroncium, amerícium, ortuť, olovo. Narobil som sa s tým dosť pri mojich pokusoch so starou elektronikou. Toho olova ale asi fakt bude poviacej, totiž olovnatý cín chytám občas do papule keď mám plné ruky práce pri letovaní. :nono:
uplink napísal:áno, bárium je bežne rozsypané po prírode, moja chyba, ja končím chlapci, žite si šťastne.
Presne tak, v každom objeme prostredia nájdeš všetky prvky, závisí iba od koncentrácie.
beardie
Redeemer
Redeemer

uplink napísal:beardie - chemtrails obsahujú bárium.
relevantna vedecka studia? alebo si si bol sam toho plynu nabrat a zistil si si zlozenie?

na fr24 vsetky lietadla nie su
Napísať odpoveď