Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ziegel
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa ziegel »

Forks Over Knives
Dost zaujimavy a znepokojujuci dokument. Nejdem hodnotit, lebo si prezentovane udaje a informacie neviem overit, ale dokument spracovany velmi dobre. Stoji za pozretie (ak sa nebojite)
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Na odporucanie anonyma( :plus: karmistu) som si pozrel Chinatown, predchadzalo tomu pozretie L.A utajene skutočnosti... Atmosfera bola dokonala, dej super... no proste vsetko take ako od podobneho filmu cakam. Skoda, ze dnes sa uz take veci netocia (najviac mi tento styl pripomina Zodiac). Za totalny classy zazitok, fantastickeho Nicholsona a nadhernu Faye Dunaway davam 10/10.

//

:plus: 12 angry men som videl uz davno, je to pre mna jeden z najlepsich filmov ake som videl. Po kazdej stranke :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Evil Dead
no ty kokos, ja ako človek čo dobrovolne horory nepozerám a som zásadne sa im vyhýbam, som si neviem z akého dôvodu tento film stiahol. Anal mam scucnutý este teraz, ako vidim cakaju ma dlhe 'bezweckové' noci. Fuj, proste psycho .. a to som ten film ani nedopozeral ani nikdy nedopozeram. Netrufam si to ciselne hodnotit ..
Shorty35
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Shorty35 »

Z poslednych filmov ktore som videl mozem doporucit Mesto bohov. Je to sice starsi film (2002) ale musim povedat ze je to jeden z najlepsich (ak nie najlepsi) ake som kedy videl :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ta posledna smrtonostna pasca je taky odpad, ze sa vobec cudujem ze som to pozrel cele.
Davam tomu tak 3/10 a tie 3body davam za aspon aku taku zapletku a predvidatelny zvrat. Inak uplny humus -_-
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Veru ani mne sa to nepacilo. V poslednom case zistujem ze celkovo tieto pokracovania kultovych filmov su o nicom ako aj filmy s top hviezdami ako stalone, willis, schwarzenegger. Viac ma zaujmu filmy inej produkcie kde nie su tak zname tvare. Napr. odporucam francuzku zalezitost Nedotknutelni

: opravil som to na (i) bolo to v mnoznom cisle co som si nepamätal uz. Niekto tu uz za to sachuje s mojou karmou :-D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Scary Movie 5, ani sa mi nechce linkovať. Moja obľúbená séria (áno, tomuto humoru holdujem) ma sklamala. Až na pár scén strašná nuda. Škoda.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

The Call 8/10 dlho som nevidel tak dobre napinavo spraveny film, vrelo odporucam
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Olympus Has Fallen

celkom v pohode film, vela akcie, ale vysledny efekt je priemerny. Niektore sceny boli viac nez predpokladatelne, a az smiesne.

5/10
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Trance

Urcite stoji za pozretie, momentalne ale neviem presne napisat co si myslim :D Kazdopadne nebolo to zle a pozrel som to na jeden krat, co je takto v lete uspech - 7/10
lekoklatik
VIP
VIP

42 - http://www.csfd.cz/film/311865-42/

Mam velmi rad filmy podla skutocnej udalosti. Toto je jeden z tych lepsich avsak kvoli nekvalitnemu strihu je z tohto filmu taky nerozbiehajuci sa vlak. Len tak fuci ale hybe sa slabo.
Avsak velmi dobra kamera (zabery), herecke obsadenie (i ked miestami mi prisli niektore vykoy prehnane az smiesne) a celkovo cely pribeh a tak.
Odomna 8/10, skoda tej kamery.
Mimochodom ani som si neuvedomil ze ma tento film 2hodiny.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Olympus Has Fallen. Minuly rok som za bulshit roku povazoval Iron Sky, ale toto je rovnaka kravina. Ocakaval som, ze cele to bude neskutocne zle, ale az takto? Krk z hlavy vyleti par sekund pred vystrelom, evil boss dostane ranu nozom do cela, no na hlave nema skrabancek, zachranca sveta ovladne siet Bieleho domu, ale nevie napisat hash tag... jediny dobry dialog je na konci: "Sorry for the House, sir" "Hope is insured". za to jediny bod - 1/10
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

http://www.csfd.cz/film/234454-svetova-valka-z/ - určite poznáte tú náladu na film, keď si chcete pozrieť niečo napínavé, akčné a konkrétne ja som mal chuť na niečo apokalyptické, keďže sa nemôžem už dočkať na Pacific Rim. Najskôr som sa stránil tomuto filmu, hlavná rola Brad Pitt, to ma veľmi nelákalo. Po prečítaní stručného obsahu na CSFD som investoval svoj čas do tohto filmu a musím napísať, že oplatilo sa. Brad Pitt mi vôbec nevadil ako hlavný hrdina, akcie bolo dosť, efekty super, dejová línia mala rýchly spád, takže som sa vôbec nenudil počas filmu a celý som ho zhltol naraz. Pre mňa super "podívaná" aj keď už zombieee filmov je pomerne hojne a téma je otrepaná, ale aj tak si myslím, že World War Z vyťažil maximum z daného scenára. Pre mňa jednoznačne 8/10
DEVZYO1G
Addict
Addict

Assault On Wall Street
:minus: 1/10 , strašná blbosť, od začiatku nudné, ani som to nedopozeral. Chlapík je v zlej finančnej situácií a tak vystriela ludi ktorí za to vraj môžu .. wtf.
lekoklatik
VIP
VIP

Seven Psychopaths
Zaujimavy film. Smial som sa dost a celkovo napady velmi dobre. I ked mi tam nieco chybalo, ale neviem presne ze co.
Taka pohodova vec na jedno zasmiatie a pozretie, fajn herecke vykony na moj vkus ^_^
pre mna tak 7,5/10
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Ralph
velmi dobre, kruto milé, zasmiali sme sa na tom, odporucam :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

DEVZYO1G napísal:Evil Dead
no ty kokos, ja ako človek čo dobrovolne horory nepozerám a som zásadne sa im vyhýbam, som si neviem z akého dôvodu tento film stiahol. Anal mam scucnutý este teraz, ako vidim cakaju ma dlhe 'bezweckové' noci. Fuj, proste psycho .. a to som ten film ani nedopozeral ani nikdy nedopozeram. Netrufam si to ciselne hodnotit ..
wut?

horory milujem, milujem ten pocit ked ti ide vybuchnut hlava a zlaknes sa kazdeho prasknutia v izbe a srdce ti bije ako na poplach.

ale toto?
Spoiler
na zaciatku chytia prevtelene "zlo"
a ti to naznaci o com bude cely film... a coho sa bat? sceny su robene tak ze vies kedy pridu "lakacie sceny", ktore ale ani niesu lakacie, lebo je tam moc akcie... zvukova kulisa tiez kriva pretoze zvyknem sa zlaknut aspon zvuku... problem je ze je to moc krvave a nie hororove.

absolutne sa nevies vzit do postav, su bezcharakterne a odveci...
bola tam chyba ?
Spoiler
Mia sa pod vplyvom ducha oje*** vriacou vodou - neskor uz nema ziadne znamky popalenin ?
pre mna to bolo dost cudne... postavene hned na nerealnosti a mozog nemal velmi nad cim premyslat a hlavne vobec nie generovat pocit strachu, bolo to krvave ale to je vsetko, skoda tesil som sa.

:minus: Evil Dead
http://www.csfd.cz/film/267976-lesni-duch
5.5/10 - za par dobrych, ale nie hororovych scen.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Vcera to okolnosti zariadili tak, ze som pozeral Twilight (ten co siel na Markize, neviem ktora to bola cast)... s kludnym svedomim mozem prehlasit, ze je to ta najdementnejsia vec, aka kedy opustila Hollywood a pravdepodone aj hocijake ine filmove studio. Ocakaval som zle, ale toto.. hroza, des, katastrofa... budem to este dlho rozdychavat.

/uplink: tak ja ludom neberiem ich nazory, nech sa im paci co chce, kto chce, ale tak toto bol vrchol debility.. pre ten film snad este nevymysleli slovo, ktorym by som ho dokazal popisat. Ako toto mohlo ist do kin? Ako toto mohlo zarobit take peniaze? Ako toto niekto moze povazovat za vrchol romantiky? A to som si myslel, ze horsie dialogy ako Kraus nepise nikto... och, ako velmi som sa mylil. Ja z toho este dlho budem mat nocne mory :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

theBliZZard - toto vidí len človek, čo má zdravý rozum. 80% mojich klientov a najmä klientiek považujú Twilight sériu za vrchol romantiky :D...smrteľne vážne.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Forsaken napísal:
wut?

horory milujem, milujem ten pocit ked ti ide vybuchnut hlava a zlaknes sa kazdeho prasknutia v izbe a srdce ti bije ako na poplach.

ale toto?
Spoiler
na zaciatku chytia prevtelene "zlo"
a ti to naznaci o com bude cely film... a coho sa bat? sceny su robene tak ze vies kedy pridu "lakacie sceny", ktore ale ani niesu lakacie, lebo je tam moc akcie... zvukova kulisa tiez kriva pretoze zvyknem sa zlaknut aspon zvuku... problem je ze je to moc krvave a nie hororove.

absolutne sa nevies vzit do postav, su bezcharakterne a odveci...
bola tam chyba ?
Spoiler
Mia sa pod vplyvom ducha oje*** vriacou vodou - neskor uz nema ziadne znamky popalenin ?
pre mna to bolo dost cudne... postavene hned na nerealnosti a mozog nemal velmi nad cim premyslat a hlavne vobec nie generovat pocit strachu, bolo to krvave ale to je vsetko, skoda tesil som sa.

:minus: Evil Dead
http://www.csfd.cz/film/267976-lesni-duch
5.5/10 - za par dobrych, ale nie hororovych scen.
Ako som povedal, ja proste niesom typ človeka čo sa rad boji, a už vôbec nepozeram horory dobrovoľne. Toto bola výnimka, je to možno tak druhý alebo tretí horor čo som videl.

//autoeditácia príspevku (11 Júl 2013, 20:51)
The Prestige
Asi najlepší film čo som doteraz videl (áno, tento film som teraz videl prvý krát, shame on me). Niečo neskutočné, a ten koniec :O
Pokojne dám 10/10
Napísať odpoveď