Ako ženy rozmýšľajú
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako ženy rozmýšľajú
Meridian má pravdu, to že drvivá väčšina žije ináč ako on, alebo ja, neznamená že žijú správne. To je taký dosť biedny argument. Ako príklad uvediem ficovládu na Slovensku a Európsku Úniu, aj tam musela zasiahnuť väčšina - tupcov. Fakt je taký, že gro ľudí na zemi sú jednoduchší ako ten napdriemer, ktorý sa odlišuje rôzne a ten nadpriemer trpí. To je ako keby bol jeden človek s dvomi očami medzi jednookými a slepými. Pokiaľ by to bol štandart - mať jedno, alebo žiadne oko, tak by bol ten dvojoký divný, nik by sa s ním nebavil a považovali by ho za čudného. To že dvojoký vidí trojrozmerne a jednookí vidia len dvojrozmerne, na to by tá väčšina nikdy neprišla, lebo by im to prišlo absurdné z princípu.
A preto jednoduchým ľuďom [vo veciach života, nie jadrová fyzika a somariny, ktoré sa naučí aj inteligentnejšia opica, bavíme sa o "common sense", teda zdravom rozume], ktorých vychovali rovnako jednoduchí ľudia, nemajú moc veľké šance vymaniť sa z más. A tak isto aj keď má človek predpoklad byť iný, zo základnej potreby byť včlenený do spoločnosti sa človek radšej prispôsobí a žije tak ako väčšina, len aby mal pokoj a časom sa to naučí mať rád.
Presne ako ten vtip s tou pirulou na zníženie iQ.
No a potom sú výnimky, ktoré sa neboja povedať to ako vnímajú svet a konflikt je na svete. Výnimky uvedú racionálne a rozumné dôvody a dôkazy prečo je svet nezmyselný, ľudia zlí a teda kontinualita ľudskej rasy škodná a jednoduchí ľudia sa začnú vyhovárať na to že daný človek bol týraný, mal zlé detstvo a podobné bs. Realita je taká, že danú pravdu nemajú ako spracovať, lebo boli vychovaní v inom duchu, ako ten odlišný. A to že ten odlišný vidí 3D a oni len 2D, to oni nikdy nebudú tušiť. Ryba tak isto netuší že existuje nejaká púšť a škorpión nemá ani páru že je nejaké more. A potom máme čajku, ktorá vie aj o púšti, aj o mori.
Čiže to že väčšina ľudí žije so ženou, má rodinu a pod. cliché, to mi je jasné, lebo nič iné buď nevedia, alebo sa na nič iné ani neodvážia. A keď im niekto povie že existuje aj iná cesta, tak sa zapancierujú a povedia že to je nezmysel a že iná cesta je pre choré hlavy.
To je realita, ako ju vnímate Vy vo Vašom obmedzenom svete, kde je zmyslom života sex a kontinualita tejto patetickej ľudskej rasy, to je len na Vás. Ja Vám Váš život neberiem, ani ho nepopieram, nepopierajte teda ani Vy ten môj, či meridianov vyhláseniami že sme magori, blázni, cvoci, chorí, a iné. Ja nazývam primitívom len toho, kto je obmedzený a ukázal v tejto téme svoju nevraživosť voči mne, Terepinovi a meridianovi ako primárny agresor, pri vyjadrení názoru že môže byť aj iná cesta.
Tí ostatní sú pre mňa jednoducho väčšinoví ľudia, ktorí neradi riešia hlbší zmysel a podstatu existencie a idú životom na slepo a užívajú si keď sa dá.
A preto jednoduchým ľuďom [vo veciach života, nie jadrová fyzika a somariny, ktoré sa naučí aj inteligentnejšia opica, bavíme sa o "common sense", teda zdravom rozume], ktorých vychovali rovnako jednoduchí ľudia, nemajú moc veľké šance vymaniť sa z más. A tak isto aj keď má človek predpoklad byť iný, zo základnej potreby byť včlenený do spoločnosti sa človek radšej prispôsobí a žije tak ako väčšina, len aby mal pokoj a časom sa to naučí mať rád.
Presne ako ten vtip s tou pirulou na zníženie iQ.
No a potom sú výnimky, ktoré sa neboja povedať to ako vnímajú svet a konflikt je na svete. Výnimky uvedú racionálne a rozumné dôvody a dôkazy prečo je svet nezmyselný, ľudia zlí a teda kontinualita ľudskej rasy škodná a jednoduchí ľudia sa začnú vyhovárať na to že daný človek bol týraný, mal zlé detstvo a podobné bs. Realita je taká, že danú pravdu nemajú ako spracovať, lebo boli vychovaní v inom duchu, ako ten odlišný. A to že ten odlišný vidí 3D a oni len 2D, to oni nikdy nebudú tušiť. Ryba tak isto netuší že existuje nejaká púšť a škorpión nemá ani páru že je nejaké more. A potom máme čajku, ktorá vie aj o púšti, aj o mori.
Čiže to že väčšina ľudí žije so ženou, má rodinu a pod. cliché, to mi je jasné, lebo nič iné buď nevedia, alebo sa na nič iné ani neodvážia. A keď im niekto povie že existuje aj iná cesta, tak sa zapancierujú a povedia že to je nezmysel a že iná cesta je pre choré hlavy.
To je realita, ako ju vnímate Vy vo Vašom obmedzenom svete, kde je zmyslom života sex a kontinualita tejto patetickej ľudskej rasy, to je len na Vás. Ja Vám Váš život neberiem, ani ho nepopieram, nepopierajte teda ani Vy ten môj, či meridianov vyhláseniami že sme magori, blázni, cvoci, chorí, a iné. Ja nazývam primitívom len toho, kto je obmedzený a ukázal v tejto téme svoju nevraživosť voči mne, Terepinovi a meridianovi ako primárny agresor, pri vyjadrení názoru že môže byť aj iná cesta.
Tí ostatní sú pre mňa jednoducho väčšinoví ľudia, ktorí neradi riešia hlbší zmysel a podstatu existencie a idú životom na slepo a užívajú si keď sa dá.
meridan, ty mi však pripadáš, ako človek, ktorého aj uplink opisoval, ktorý sa len tvári, že je šťastný. Podľa mňa by si aj chcel niečo iné, ale nejakým spôsobom nie si schopný to zmeniť. Vôbec mi nepripadáš ako vyrovnaný šťastný človek. Práve naopak.
Len môj pohľad na teba, nemusí sa zhodovať s realitou.
Len môj pohľad na teba, nemusí sa zhodovať s realitou.
-
Andi_Cibula
Addict
^link - kto je to ten Vy ? Resp. My ?
Inak som sa tešil na nejakú odpoveď o tom ako si predstavuješ rodinu alebo alternatívu k nej. Či tie urážky na adresu ľudstva sú odpoveďou ?
Padali tu ešte nejaké reči o hodnote názorov a inteligencie, ale asi ťa sklamem, pokiaľ to chceš merať pomocou hodnoty IQ, mám ho vyššie než ty.
//uplink - Mám už rovnaký názor na teba, u mňa si skončil, mal som ťa za rozumného, ale už nemám.
Inak som sa tešil na nejakú odpoveď o tom ako si predstavuješ rodinu alebo alternatívu k nej. Či tie urážky na adresu ľudstva sú odpoveďou ?
Padali tu ešte nejaké reči o hodnote názorov a inteligencie, ale asi ťa sklamem, pokiaľ to chceš merať pomocou hodnoty IQ, mám ho vyššie než ty.
//uplink - Mám už rovnaký názor na teba, u mňa si skončil, mal som ťa za rozumného, ale už nemám.
Pinco:
Moj ciel v ziovote je aby som vzdy mohol robit co ma bavi (najlepsie by bolo sa tym aj zivit). Na tomto hlavne pracujem. To, ze by som teoreticky mohol mat aj zenu a rodinu by bol pre mna akurat tak bonus navyse, ale nie zmysel zivota. Ale to by museli byt zeny ine nez su, aby som mohol mat aj ten bonus. A musel by som byt dobre zabezpeceny, aby som tomu potomkovy mal co ponuknut. A to vsetko spolu je v tom vasom systeme prakticky nemozne, alebo mozne len pre niektorych vyvolenych. A ty sa na tie svoje rodiny vyfalknu a tr*kaju nejake stetky. Taka je realita!
Väcsina obycajnych ludi ktory maju rodiny, musia makat ako otroci, aby ich vobec uzivili a pri tom sa nemozu vobec venovat inym veciam, na nic ine im neostanu peniaze, chodia z prace domov unaveny a nemaju uz energiu ani venovat sa tej rodine. A ked k tomu priratam, ze ta zena ich este podvadza a ze mozno ani to decko nie je ich, tak neviem, kde je potom to stastie?
Uz tomu rozumies?
Moj ciel v ziovote je aby som vzdy mohol robit co ma bavi (najlepsie by bolo sa tym aj zivit). Na tomto hlavne pracujem. To, ze by som teoreticky mohol mat aj zenu a rodinu by bol pre mna akurat tak bonus navyse, ale nie zmysel zivota. Ale to by museli byt zeny ine nez su, aby som mohol mat aj ten bonus. A musel by som byt dobre zabezpeceny, aby som tomu potomkovy mal co ponuknut. A to vsetko spolu je v tom vasom systeme prakticky nemozne, alebo mozne len pre niektorych vyvolenych. A ty sa na tie svoje rodiny vyfalknu a tr*kaju nejake stetky. Taka je realita!
Väcsina obycajnych ludi ktory maju rodiny, musia makat ako otroci, aby ich vobec uzivili a pri tom sa nemozu vobec venovat inym veciam, na nic ine im neostanu peniaze, chodia z prace domov unaveny a nemaju uz energiu ani venovat sa tej rodine. A ked k tomu priratam, ze ta zena ich este podvadza a ze mozno ani to decko nie je ich, tak neviem, kde je potom to stastie?
Uz tomu rozumies?
strasne generalizujes a trepes 
len pre info, kde ze to byvas?
len pre info, kde ze to byvas?
-
uplink
VIP
Andi_Cibula - iQ a EQ sú dva parametre, sami o sebe nič nehovoriace. Schopnosť utilizácie iQ a EQ a ich praktická aplikácia do života v súlade so zdravým rozumom, to je to "o čo tu ide". Nuž a tam podľa toho čo od Teba na fóre čítam, zlyhávaš na plnej čiare.
Opäť aby si tomu pochopil aj Ty, keby som mal teraz procesor Core i7 9990k do patice vymyslím si 1711 so spotrebou 45W 16timi jadrami a 32 threadmi, ale nemal by som ku danému procáku dosku, pamäte a drivery, bol by mi na tri veci.
Tak nejak je to v tomto prípade s Tvojím iQ, iQ vysoké, utilizácia nízka a neefektívna.
P.S.: Mnohí masoví vrahovia, psychopati a šialení vodcovia mali vysoké iQ, to len bokom, že iQ samo o sebe nestačí...
Opäť aby si tomu pochopil aj Ty, keby som mal teraz procesor Core i7 9990k do patice vymyslím si 1711 so spotrebou 45W 16timi jadrami a 32 threadmi, ale nemal by som ku danému procáku dosku, pamäte a drivery, bol by mi na tri veci.
Tak nejak je to v tomto prípade s Tvojím iQ, iQ vysoké, utilizácia nízka a neefektívna.
P.S.: Mnohí masoví vrahovia, psychopati a šialení vodcovia mali vysoké iQ, to len bokom, že iQ samo o sebe nestačí...
-
t0m4s3
Admin
Mohol by si tie plany trosku blizsie nacrtnut? Co je to co ta bavi a ako zit v tomto svete tak, aby si nemusel do prace a mal teda hromadu volneho casu? Celkom ma to zaujima, pretoze so svojim volnym casom mam teraz problemy (s jeho rozlozenim).meridan napísal:Pinco:
Uz tomu rozumies?
-
uplink
VIP
t0m4s3 - môj timeplan si tu videl, nie je meridianov, ale fičím tak už 4tý rok. Ak Ťa zaujíma meridianov timeplan, tak považuj môj post za bezpredmentný a irelevantný. V podstate len rok a pol bez nejakých "hic-upov", ale ide to. Pointa je že sa musí človek uskromniť sám so sebou, v momente ako naberieš do života slečnu + dieťa, neexistuje timeplan. Len v prípade že by si bol zámožný, ináč Ťa vždy prekvapí niečo, s čím nerátaš. To Ťa samozrejme môže prekvapiť aj keď si sám, len matematicky sú tie šance 3x menšie 
-
t0m4s3
Admin
Myslis toto?
Mne si pisal v SS
"Veci ktorým sa venuješ podľa FB sú zväčša jednoduché, nevidno za nimi nejaký hlbší cieľ, ako napríklad duševná rovnováha, equilibrium, alebo nejaké hlbšie hladanie zmyslu existencie. Prežívaš zo dňa na ďen a užívaš si život na plno bez hľadanie nejakého hlbšieho odkazu, lebo v žiadny hlbší a mementický odkaz neveríš"
Nejak mi nepride, ze ten tvoj by bol vyrazne iny.
Toto sa nijak vyrazne nelisi od mojho zivota ak nepocitam pracu, pretoze pracujem tak ako vacsina ludi v priemere 8h denne - sam uznas, ze nie kazdy moze robit 2-4hodiny denne. Ak ti toto staci, tak priatelka rozhodne nie je pritaz, naopak s tvojou pracovnou dobou by to bola uplna pohoda.Vstávam medzi 8-10tou
pracujem 2-4 reálne hodiny denne, ak nie sú nejaké náročné projekty [čo sú tak 10 dní do mesiaca, niekedy 5, tam sa nabalím dostatočne na celý mesiac]
6/7 dní mám čas hodinu denne cvičiť
každý Boží deň som 2-4 hodiny na bicykli
nechýba mi žena, ani sex, som šťastný lebo ich nepotrebujem
hrám 1-2 hodiny hry na PC
pozriem si dva seriály, alebo jeden film za deň
pohodovým tempom si upratujem a zveľaďujem byt
môžem ísť na rande s babou od rána od 7mej, do pol noci kedy chcem, lebo ma neobmedzuje pravidená pracovná doba
mám dosť peňazí na ťahanie bezlepkovej/bezlaktózovej stravy [600-800 eur/mesiac]
mám dosť peňazí na bylinky a alt. lieky [~300 eur/mesiac]
mám dosť peňazí na bývanie, internet, a ostatné poplatky [~400 eur/mesiac]
+ si viem ušetriť na drahú grafiku, bike, cpu, handry, etc.
mám každý deň voľno keď chcem, aj týždeň, aj mesiac
Mne si pisal v SS
"Veci ktorým sa venuješ podľa FB sú zväčša jednoduché, nevidno za nimi nejaký hlbší cieľ, ako napríklad duševná rovnováha, equilibrium, alebo nejaké hlbšie hladanie zmyslu existencie. Prežívaš zo dňa na ďen a užívaš si život na plno bez hľadanie nejakého hlbšieho odkazu, lebo v žiadny hlbší a mementický odkaz neveríš"
Nejak mi nepride, ze ten tvoj by bol vyrazne iny.
-
uplink
VIP
Hlbší zmysel existencie spočíva v meditácii a vnímaní sveta na inej úrovni ako len na tej: "what meets the eye" nejedná sa o žiadne cvičenie, ako tai-chi a qi-gong, aj keď ich praktizujem. Alebo nejakú priamu meditáciu. Jednoducho sa zamyslieť nad existenciou ako takou, vnímať realitu takú aká je a neignorovať myšlienky ktoré Ti prídu na um len preto že sú nepohodlné, prekusnúť ich a zistiť čo za nimi je. Ak Ťa takéto myšlienky nenapádajú, si šťastý [jednoduchší] človek. Ak áno, máš dve možnosti, moja cesta, alebo ignorácia a prijať život taký, aký ho momentálne vidíš, bez možnosti nejakej väčšej hĺbky.
beardie:
Byvam v okoli Kosic.
t0m4s3:
Ja zas nejaky fixny plan nemam. Mam pracu z 8 hodinvou pracovnou dobou a spolu z dochadzanim som z domu prec tak okolo 10 hodin, takze mi to rozbabre cely den. Kedze chcem aj kazdy den cvicit, je to niekedy dost fyzicky vycerpavajuce.
Rozhodne nechcem takto pracovat cely zivot. Rodicia sice manualne pracovali cely zivot a boli s tym spokojny, ale ja som zas v tom to iny. Mama mala moznosti sa niekam dopracovat, no nechala to prave koli rodine.
Bavi ma praca zo zvukom. Myslim, ze by som sa mohol klasifikovat za audiofila. Momentalne zacinam z tvorbou elektronickej hudby (uplifting trance). No je to este len vo faze skusania softwerov a instrumentov a neviem ci s tym dojdem az tak daleko, aby som sa tym zivil, no venovat sa tomu chcem v kazdom pripade.
Tu na Slovensku take nieco bohuzial nie je velmi uznavane.
Ak sa tym zivit nebudem (z cim pocitam, ze skor asi nie), tak to budem musiet robit len vo volnom case.
V tomto na ho*no systeme, ked sa clovek narodi do obycajnej rodiny, a neuspokoji sa z otrocenim na druhych, ma to dost tazke.
Tvrdit mi, ze to tak nie je budete zbytocne, lebo dobre viem ze je. To ale zas suvisi len z tym, ake je cele ludstvo, pretoze ono ten system vytvorilo a aj ho zivi.
Ako uplink pisal, väcsina ludi sa s tym uspokoji, no najdu sa aj vynimky.
Byvam v okoli Kosic.
t0m4s3:
Ja zas nejaky fixny plan nemam. Mam pracu z 8 hodinvou pracovnou dobou a spolu z dochadzanim som z domu prec tak okolo 10 hodin, takze mi to rozbabre cely den. Kedze chcem aj kazdy den cvicit, je to niekedy dost fyzicky vycerpavajuce.
Rozhodne nechcem takto pracovat cely zivot. Rodicia sice manualne pracovali cely zivot a boli s tym spokojny, ale ja som zas v tom to iny. Mama mala moznosti sa niekam dopracovat, no nechala to prave koli rodine.
Bavi ma praca zo zvukom. Myslim, ze by som sa mohol klasifikovat za audiofila. Momentalne zacinam z tvorbou elektronickej hudby (uplifting trance). No je to este len vo faze skusania softwerov a instrumentov a neviem ci s tym dojdem az tak daleko, aby som sa tym zivil, no venovat sa tomu chcem v kazdom pripade.
Tu na Slovensku take nieco bohuzial nie je velmi uznavane.
Ak sa tym zivit nebudem (z cim pocitam, ze skor asi nie), tak to budem musiet robit len vo volnom case.
V tomto na ho*no systeme, ked sa clovek narodi do obycajnej rodiny, a neuspokoji sa z otrocenim na druhych, ma to dost tazke.
Tvrdit mi, ze to tak nie je budete zbytocne, lebo dobre viem ze je. To ale zas suvisi len z tym, ake je cele ludstvo, pretoze ono ten system vytvorilo a aj ho zivi.
Ako uplink pisal, väcsina ludi sa s tym uspokoji, no najdu sa aj vynimky.
I keď to nie je reakcia na mňa, dovolím si na ňu reagovať:beardie napísal:Pre zaciatok prestan generalizovat, potom sa zacni vyskytovat tam, kde sa tebou ziadane baby daju najst, zohnat 23-rocnu pannu zase az taky velky problem nie je, len musis vediet kde
- S radosťou prestanem generalizovať. Hneď potom, keď stretnem dievčatá, ktoré mi vyvrátia môj názor. Bohužiaľ, zatiaľ som stretával len tie, ktoré mi ho utvrdzovali.
- Odhliadnime teraz od faktu, že predstava hľadania si dievčaťa mi príde asi tak fascinujúca, ako zíranie do steny. Ja som zvláštny človek. A ako taký preto by som hľadal zvláštne dievča. Problém je v tom, že jednak ich bežne na ulici ani v podnikoch nenájdeš a tie si navyše hľadajú totálne normálnych chalanov.
Otázka do pléna: Prečo by som sa mal zahadzovať s dievčaťom, ktoré je priemerné skrz na skrz a o ktoré zakopávam už len keď idem vysypať smeti? Len kvôli princípu, aby som nejakú mal? No možno pre niekoho to predstavuje zábavu, ja by som však v takom pseudo vzťahu umrel od nudy. A moja peňaženka od vyhladovania.
Prečo to bereš tak, že "len aby som nejakú mal"? Hádam nikto nie je so ženskou preto, "len aby nejakú mal". Tak určite sa nájde pár výnimiek, hlavne mladých, ktorí to považujú za "cool", mať babu.
Keď sa ti však nejaká zapáči, zamiluješ sa do nej a nemyslíš si o nej, že je priemerná. Práve naopak. Je pre teba tou najúžasnejšou osobou, akú si kedy stretol. Chápeš to? To je na tom zamilovaní to pekné. Preto nemôžeš generalizovať, že všetky baby sú priemerné skrz na skrz. Raz možno stretneš takú, o ktorej by iní povedali, že je priemerná, ale pre teba bude výnimočná. Ak hľadaš nejaký high-end, ako to uplink postol, tak sa nedočkáš. Pretože žiadny high-end neexistuje. Čo jeden považuje za high-end, tak pre druhého je to priemer. Každý je iný, každý má iné potreby, sny, túžby.
A s tou peňaženkou už prestaň. Vôbec to nie je tak, že ženská ťa stojí kopec peňazí. To tu akurát uplink natáral a teraz sa všetci toho držíte.
Keď sa ti však nejaká zapáči, zamiluješ sa do nej a nemyslíš si o nej, že je priemerná. Práve naopak. Je pre teba tou najúžasnejšou osobou, akú si kedy stretol. Chápeš to? To je na tom zamilovaní to pekné. Preto nemôžeš generalizovať, že všetky baby sú priemerné skrz na skrz. Raz možno stretneš takú, o ktorej by iní povedali, že je priemerná, ale pre teba bude výnimočná. Ak hľadaš nejaký high-end, ako to uplink postol, tak sa nedočkáš. Pretože žiadny high-end neexistuje. Čo jeden považuje za high-end, tak pre druhého je to priemer. Každý je iný, každý má iné potreby, sny, túžby.
A s tou peňaženkou už prestaň. Vôbec to nie je tak, že ženská ťa stojí kopec peňazí. To tu akurát uplink natáral a teraz sa všetci toho držíte.
Nepochopili sme sa. Narážal som na to, že tie dievčatá, ktoré ma dokážu zaujať, je len veľmi ťažké nájsť. Priemerné dievčatá sú oproti tomu ešte aj v psej matere a narážam na ne ako na burinu uprostred poľa. Častokrát som sa stretával s názorom, aj videl to praktizovať druhých, že sa dali dokopy len preto, aby to spolu skúsili. Moja reakcia bola zakaždým "Dafuq?! O_o". A žiaľ veľa ľudí v mojom okolí to považuje za úplne normálne. Mne to len znechucovalo predstavu vzťahu, lebo ak by som ja mal byť taký istý, tak radšej zdochnem sám uprostred púšte.
Zamilovať sa?
NIKDY.
VIAC.
V.
ŽIVOTE.
To je však len hypotetická úvaha. V konečnom dôsledku totiž sa nie je do koho zamilovať a to isté platí aj v opačnom garde; ja nemám záujem o dievčatá a tie nemajú záujem o mňa. A takto mi to aj vyhovuje. Žiadne stresy, žiadne očakávania, žiadne sklamania. Len ja sám, môj život a moje pravidlá. Predstava byť uväzneným v pravidlách a obmedzeniach vzťahu ma úprimne desí.
LOL. Tento názor mám už pekných pár rokov a dopracoval som sa k nemu úplne sám, ujo link mi k tomu fakt nepomohol.
Zamilovať sa?
NIKDY.
VIAC.
V.
ŽIVOTE.
To je však len hypotetická úvaha. V konečnom dôsledku totiž sa nie je do koho zamilovať a to isté platí aj v opačnom garde; ja nemám záujem o dievčatá a tie nemajú záujem o mňa. A takto mi to aj vyhovuje. Žiadne stresy, žiadne očakávania, žiadne sklamania. Len ja sám, môj život a moje pravidlá. Predstava byť uväzneným v pravidlách a obmedzeniach vzťahu ma úprimne desí.
LOL. Tento názor mám už pekných pár rokov a dopracoval som sa k nemu úplne sám, ujo link mi k tomu fakt nepomohol.
Aj tak tato debata nema vyznam. Ako moze niekto sudit alebo sa vyjadrovat na zivot a jeho hodnoty, ked ma ine potreby ci nepotreby a ine veci povazuje za stastie ? Kazdy si voli to co chce . Ked mu to nevyjde je to len jeho neschopnost a stale ma moznost to zmenit k svojej spokojnosti a zapracovat na sebe aby sa stal schopnejsim tak ucinit . Samozrejme pokial nie je nejak zdravotne postihnuty alebo inak obmedzeny . Potom mu zostava sa len zivotu prisposobit vramci moznosti a povazovat za stastie to co ma alebo sa cely zivot lutovat a stazovat, pripadne sam seba klamat ze je stastny a vsetkych o tom presviedcat a argumentovat ze to jeho stastie je to prave a ostatny su len chudaci co nevedia o stasti nic .
Súhlasím. Ja som sa tiež ľutoval, že si neviem nájsť dievča. Potom som sa do jedného zamiloval a to mi ukázalo veci v skutočnom svetle veci. Uvedomil som si, že tadiaľto cesta nevedie, a tak som sa rozhodol si vytvoriť život podľa seba. A začal som tým, že predstavy o dievčati, svadbe a rodine som vyhodil von oknom. Následne som ich nahradil tým, čo mi spôsobovalo radosť už celú dekádu: PC. Žiadne dievča mi nikdy neurobilo tak spokojným človekom, akým som teraz.
Že ma vlastná rodina vysmiala, keď som im povedal, že túžim po vlastnej rodine, už bola len taká čerešňa na veľmi horkej torte.
Že ma vlastná rodina vysmiala, keď som im povedal, že túžim po vlastnej rodine, už bola len taká čerešňa na veľmi horkej torte.
pinco napísal:Prečo to bereš tak, že "len aby som nejakú mal"? Hádam nikto nie je so ženskou preto, "len aby nejakú mal". Tak určite sa nájde pár výnimiek, hlavne mladých, ktorí to považujú za "cool", mať babu.
Uplny suhlas....
K tej penazenke .. aj keby stala. Niektore veci stoja za to... niekto da velke peniaze za znackove veci ci do tuningu auta a podobne. V com je ine vrazit do niekoho alebo niecoho kto (co) nas moze spravit stasnym ?
V tom, že žena ťa jedného krásneho dňa odkopne ako kus lajna, svoje investované peniaze už v živote neuvidíš, zatiaľ čo ona bude medzičasom zazobávaná nejakým novým chu*om.
Pri PC ti toto nehrozí. Pokiaľ nie si analfabet a si ho nezničíš za pár týždňov.
Pri PC ti toto nehrozí. Pokiaľ nie si analfabet a si ho nezničíš za pár týždňov.
Z akeho dovodu Ta v rodina vysmiala? V kolkych rokoch si im to oznamil ?Terepin napísal:Súhlasím. Ja som sa tiež ľutoval, že si neviem nájsť dievča. Potom som sa do jedného zamiloval a to mi ukázalo veci v skutočnom svetle veci. Uvedomil som si, že tadiaľto cesta nevedie, a tak som sa rozhodol si vytvoriť život podľa seba. A začal som tým, že predstavy o dievčati, svadbe a rodine som vyhodil von oknom. Následne som ich nahradil tým, čo mi spôsobovalo radosť už celú dekádu: PC. Žiadne dievča mi nikdy neurobilo tak spokojným človekom, akým som teraz.
Ja si myslim ze dobra baba ma vacsiu zivotnost ako dobry pcTerepin napísal:V tom, že žena ťa jedného krásneho dňa odkopne ako kus lajna, svoje investované peniaze už v živote neuvidíš, zatiaľ čo ona bude medzičasom zazobávaná nejakým novým chu*om.
A bolo by si kus pozistovat aky ma vplyv na cloveka caste vysedavanie pred pc ...
Ale bavi ma tvoj nazor porovnavat hodnoty ludi a veci