Ako ženy rozmýšľajú
Re: Ako ženy rozmýšľajú
Cca v 16tich. Nebolo to básnenie o tom, ako budem šťastný. Len v dôsledku životných skúseností som v mnohých smeroch predbehol svoj fyzický vek. A to o dosť. Moje životné priority a túžby boli na strednej tam, kde by za normálnych okolností mali byť PO výške. Žiaľ, rodina namiesto akceptácie mi vyhadzovala na oči, že na takéto myšlienky nemám v tom veku právo mať a mám sa správať adekvátne svojmu veku. Nič, čo by som od nich nezažíval roky predtým. Nanešťastie v tom pokračovali i nasledujúcich 10 rokov, až ma to prestalo baviť. A tak som túto tému pochoval zo slovami: gratulujem, vyhrali ste. Týmto to pre mňa prestalo byť akokoľvek relevantné.
Ľudia mi v jednom kuse ubližovali. Veci (a zvieratá) nie. Tak som utiekol k nim.Yogi120 napísal:Ale bavi ma tvoj nazor porovnavat hodnoty ludi a veci
Pristup rodiny k dietatu sa nazyva vychova. Ta ma podstatny vplyv na (nie vzdy spravny) nazor dietata na zivot.
Samozrejme, ze je pochopitelne ze si tak urobil. Nie kazdy ma silu celit dnesnemu svetu resp. ludom. Tak isto tiez chapem ze vidis vsetkych resp. vacsinu ludi ako zlych.. ale nie je tomu tak. Clovek ktory nie je poznaceny tolkymi zlymi skusenostami s ludmi vidi a vnima ludi kus inak . Do velkej miery zalezi aj od okolia v akom zijes .Terepin napísal: Ľudia mi v jednom kuse ubližovali. Veci (a zvieratá) nie. Tak som utiekol k nim.
to uvidíš až to prídeTerepin napísal:
Zamilovať sa?
NIKDY.
VIAC.
V.
ŽIVOTE.
To je však len hypotetická úvaha. V konečnom dôsledku totiž sa nie je do koho zamilovať a to isté platí aj v opačnom garde; ja nemám záujem o dievčatá a tie nemajú záujem o mňa. A takto mi to aj vyhovuje. Žiadne stresy, žiadne očakávania, žiadne sklamania. Len ja sám, môj život a moje pravidlá. Predstava byť uväzneným v pravidlách a obmedzeniach vzťahu ma úprimne desí.
LOL. Tento názor mám už pekných pár rokov a dopracoval som sa k nemu úplne sám, ujo link mi k tomu fakt nepomohol.
keď ťa nejaká baba tak "osvieti", že bude pre teba ten linkov "high-end" hneď zmeníš názor
Chcem sa spytat, sleduje tu niekto blog Michala kopeckeho? akozbalit.sk, co si o tom myslite?
Ja ho sledujem. Myslím si že to nie je na zahodenie. Okrem iného máš tam rady čo a ako, a niekomu to môže naozaj pomôcť.
Jeho postoj vychadza zo zatrpknutosti, lebo ma pocit, ze ziadna o neho nema zaujem, ale raz ho klapne nejaka dominantna mrcha, ktora ho bude tlacit do vztahu a ani si to neuvedomi. Jediny spravny postoj je nevyhybat sa zenam ani vztahom s nimi, ale drzat si v kazdom pripade nadhlad, ale to je nemozne, lebo nikto nema srdce z kamena a kazdeho chlapa raz nejaka zenska obmakci, staci aby bol trochu nadrzanejsi, zenska trochu povolnejsia a je to tam. Je to prirodzene, mozeme tu trepat o citoch, ale podstatna je fyzicka pritazlivost a city sa dostavia az postupne, to prvotne je len poblaznenie, ale skutocne puto sa buduje, preto su rozchody tazsie ako balenie, pretoze pri rozchode rozhoduju city a pri baleni fyzicka pritazlivost. Takze aj preto podla mna nie je mozne, aby odolaval donekonecna kazdej jednej.Blur napísal: to uvidíš až to príde
keď ťa nejaká baba tak "osvieti", že bude pre teba ten linkov "high-end" hneď zmeníš názor
A stale ma siroku zakladnu muzov keby nieco.
Osobne sa mi páčia Terepinove príspevky a rád ich čítam... toľko emócii v každom príspevku... Nevravím, že má správny názor - v každom prípade má na 90% pravdu. Všímam, že tu na hojku je asi smotánka všetkých ľudí, ktorí zarábajú veľa euráče, mali ženy na každý prst 10 a nakoniec si našli tú pravú jedinečnú ženu, ktorá ich nestojí vôbec peniaze a ktorá je tak dokonalá, že ich nikdy nenechá
(A ptm., že prečo tu toľko mužov zakladá témy so zlomeným srdcom...)
Nechcem byť plesnivý syr v chladničke vášho šťastia, ale vzhľadom na štatistiky pochybujem, že vy všetci z tade budete tvoriť šťastné páry do smrti. Terepin vraví vo všeobecnosti ako to väčšinou dopadá... To, že ste tak ešte vy nedopadli, neznamená, že to tak nie je...
A aby som sa držal témy, tak ženy podľa mňa rozmýšľajú viac citovo. Preto sa nám zdá, že nerozmýšľajú. Teória, že ženy sú nám seberovné je somarina. Oni sú ako názov vraví "SEBE rovné" nie mužom rovné. Tým nechcem vravieť, že sú niečo menej to vôbec nie... Ale logicky sú muži fyzicky zdatnejší a rozumovo úplne inde (tiež nevravím, že ženy sú hlúpe) len rozmýšľajú inak. Preto ich nemôžme pochopiť oni sú úplne iné ako muži a snažiť sa to pochopiť je zbytočné, aj keď všetci sme ľudia - smrdíme a prdíme rovnako... Stačí sa spýtať ženy ako rozmýšľajú muži a sme pri tom istom...
Uplink - Takéto názory vznikajú z veľkého sklamania, väčšinou to človek zažil v detstve. A pokiaľ sa s tým prve sám nevyrovná tak si nemôže nájsť partnera / partnerku. Pretože sám si ich odbíja a ženy to vycítia... Nemôže ťa mať niekto rád, ak sa v prvom rade nemáš rád sám (to platí vo všeobecnosti na každého)
Nechcem byť plesnivý syr v chladničke vášho šťastia, ale vzhľadom na štatistiky pochybujem, že vy všetci z tade budete tvoriť šťastné páry do smrti. Terepin vraví vo všeobecnosti ako to väčšinou dopadá... To, že ste tak ešte vy nedopadli, neznamená, že to tak nie je...
A aby som sa držal témy, tak ženy podľa mňa rozmýšľajú viac citovo. Preto sa nám zdá, že nerozmýšľajú. Teória, že ženy sú nám seberovné je somarina. Oni sú ako názov vraví "SEBE rovné" nie mužom rovné. Tým nechcem vravieť, že sú niečo menej to vôbec nie... Ale logicky sú muži fyzicky zdatnejší a rozumovo úplne inde (tiež nevravím, že ženy sú hlúpe) len rozmýšľajú inak. Preto ich nemôžme pochopiť oni sú úplne iné ako muži a snažiť sa to pochopiť je zbytočné, aj keď všetci sme ľudia - smrdíme a prdíme rovnako... Stačí sa spýtať ženy ako rozmýšľajú muži a sme pri tom istom...
Uplink - Takéto názory vznikajú z veľkého sklamania, väčšinou to človek zažil v detstve. A pokiaľ sa s tým prve sám nevyrovná tak si nemôže nájsť partnera / partnerku. Pretože sám si ich odbíja a ženy to vycítia... Nemôže ťa mať niekto rád, ak sa v prvom rade nemáš rád sám (to platí vo všeobecnosti na každého)
Uplink alebo niekto iny v tejto teme poznamenal, ze si vsimol,ze podla neho muzi s nadpriemernym fyzickym zjavom /sportuju,zdravo stravuju,staraju o seba,vzdelaní/ mavaju velmi casto partnerky ktore az take velke krasavice nie su.Trochu som nad tym rozmyslal preco to tak je,pretoze som si nieco podobne viac-menej vsimol aj ja a dovod je asi tento: previs ponuky muzov nad zenami na Slovensku. Vysvetlim. Slovenske dievcata dobre vedia ze slovanske typy zien vo svete jednoducho letia a su u muzov v zapadnej Europe a Usa velmi ziadane.
Vedia si velmi dobre spocitat aka je priemerna zivotna uroven na Svk a aka vo vyspelom svete a moznostiach ako takych ani nehovoriac. Preto mnohe odchadzaju docasne v ramci studia alebo prace do zahranicia s vyhliadkou na pripadny sobas.Tie co maju stastie sa tam vydaju tie menej aspon nechaju urobit dieta a poberaju vzhladom k nasim pomerom dzaujimave vyzivne. Aby ste si nemysleli ze som si tuto teoriu vycucal z prsta, tak je podlozena spocitanim vsetkych osobnych pripadov z rodiny a znamych,spoluziakov,kolegyne. Vychadza mi z toho ze minimalne 1/4 vsetkych dievcat sa v zahranici vydalo o chalanovi viem iba jednom aj to ma manzelku ktoru by som opisal asi tak, ze nie je uplne moj typ. A to hovorim o ludoch ktori vyrastali v Ba co je najbohatsia cast Svk, takze ten pomer niekde v oblastiach s vyssou nezamestnanostou je pravdepodobne este vyssi-osobne udaje ale k tomu nemam. Dokonca mi tuto teoriu potvrdilo niekolko tychto zien uplne samo a narovinu. Jedna mi doslova povedala , zije v Taliansku,ze tam v pripade rozvodu sud zvykne muza uplne osklbat,realne to dopada tak ze musi skoro vsetko zanechat zene a detom a platit obrovske vyzivne a ze tym padom sa toho velmi boja a doma posluchaju.Ze preco by zili tu kde su nizke platy a skoro nijake socialne zabezpecenie mladych rodin kde inde vo svete je to ovela vyhodnejsie.A maju pravdu,pretoze nech sa nam to paci alebo nie, tak pravda je taka ze v zivote su peniaze jedna z najdolezitejsich veci. Aky je zaujem o nase zeny je vidiet napriklad na nedavnom priklade jednej mojej dobrej zname, ktorej ked pri nehode zomrel manzel,tak odisla do GB a o rok uz bola dobre vydata.A to ma uz 36 rokov.
Vedia si velmi dobre spocitat aka je priemerna zivotna uroven na Svk a aka vo vyspelom svete a moznostiach ako takych ani nehovoriac. Preto mnohe odchadzaju docasne v ramci studia alebo prace do zahranicia s vyhliadkou na pripadny sobas.Tie co maju stastie sa tam vydaju tie menej aspon nechaju urobit dieta a poberaju vzhladom k nasim pomerom dzaujimave vyzivne. Aby ste si nemysleli ze som si tuto teoriu vycucal z prsta, tak je podlozena spocitanim vsetkych osobnych pripadov z rodiny a znamych,spoluziakov,kolegyne. Vychadza mi z toho ze minimalne 1/4 vsetkych dievcat sa v zahranici vydalo o chalanovi viem iba jednom aj to ma manzelku ktoru by som opisal asi tak, ze nie je uplne moj typ. A to hovorim o ludoch ktori vyrastali v Ba co je najbohatsia cast Svk, takze ten pomer niekde v oblastiach s vyssou nezamestnanostou je pravdepodobne este vyssi-osobne udaje ale k tomu nemam. Dokonca mi tuto teoriu potvrdilo niekolko tychto zien uplne samo a narovinu. Jedna mi doslova povedala , zije v Taliansku,ze tam v pripade rozvodu sud zvykne muza uplne osklbat,realne to dopada tak ze musi skoro vsetko zanechat zene a detom a platit obrovske vyzivne a ze tym padom sa toho velmi boja a doma posluchaju.Ze preco by zili tu kde su nizke platy a skoro nijake socialne zabezpecenie mladych rodin kde inde vo svete je to ovela vyhodnejsie.A maju pravdu,pretoze nech sa nam to paci alebo nie, tak pravda je taka ze v zivote su peniaze jedna z najdolezitejsich veci. Aky je zaujem o nase zeny je vidiet napriklad na nedavnom priklade jednej mojej dobrej zname, ktorej ked pri nehode zomrel manzel,tak odisla do GB a o rok uz bola dobre vydata.A to ma uz 36 rokov.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
NHISPVM - čo sa týka mňa, tak úplne vedľa, prepáč.
gogo - je to tak, súhlasím, avšak nie je to katastrofa?
gogo - je to tak, súhlasím, avšak nie je to katastrofa?
uplink
pre nas to moc prijemne nie je,ale v podstate je to iba zalezitost pomeru ponuky a dopytu- ako nakoniec vo vsetkom. Konanie zien ktore odchadzaju trvalo do zahranicia ma svoje racionalne jadro.Tak isto ako ty konas racionalne ked si sa naucil dobre pracovat s grafikou a teraz Ta to pekne zivi.Takisto ony robia kroky ktore im dopomozu k lepsiemu zivotnemu standardu a tym padom k predpokladom stastnejsieho zivota nielen ich ale hlavne ich deti. A iba o to prirode ide, o nasledujuce generacie, toto su podvedome evolucne programy ktore nas zivotom niekde vedu.
pre nas to moc prijemne nie je,ale v podstate je to iba zalezitost pomeru ponuky a dopytu- ako nakoniec vo vsetkom. Konanie zien ktore odchadzaju trvalo do zahranicia ma svoje racionalne jadro.Tak isto ako ty konas racionalne ked si sa naucil dobre pracovat s grafikou a teraz Ta to pekne zivi.Takisto ony robia kroky ktore im dopomozu k lepsiemu zivotnemu standardu a tym padom k predpokladom stastnejsieho zivota nielen ich ale hlavne ich deti. A iba o to prirode ide, o nasledujuce generacie, toto su podvedome evolucne programy ktore nas zivotom niekde vedu.
-
uplink
VIP
gogo956 - s tým úplne súhlasím. Ale potom by sa konečne ľudia mohli prestať hrať na lásku a nejaké emócie a povedať si do očí: "Som s Tebou kvôli Tvojmu tučnému konte v banke, domu, bazénu, autu, modrým očiam, 25cm penisu a krásnemu sixpacku." a nie mútiť mozgy <>vinami...
ak som to spravne pochopil, ty vlastne poukazujes na to, ze ide od zaciatku o pokrytectvo a pretvarku.A podla mna mas pravdu. Lenze na tejto neuprimnosti je postavena drviva vecsina vztahov od pracovnych az po priatelske,len si to nie kazdy uvedomuje. Je to cele len taka hra akoze na "lasku" ale v skutocnosti kazdy sleduje uplne ine ciele.Je na tom postavene cele to "namotavanie",chodenie,randenie atd. Ty sa snazis ukazat ake to vlastne cele je vo svojej nahej podstate, poodkryvat "matrix".Lenze malokto ti da jednoznacne za pravdu,pretoze vecsine ludi poskytuje tato hra aj urcity stupen uspokojenia, maju tu celu iluziu radi a su na nu uz zvyknuti. Ono je totiz velmi tazke v iluzii nezit, cloveka ten stav poznania skutocnosti moze deprimovat.
Niekedy je proste jednoduchsie a prijemnejsie byt zo zenou ktora sice nie je az taka uzasna akoby sme chceli,ale aspon mame pocit ze si do urcitej miery rozumieme a vzajomne sa v zivote podrzime. Zivot je o kompromisoch, ale najlepsi je asi taky spravny pomer mixu "iluzia vs poznanie"
gogo956:
Ty tu z nich mas asi najvaic rozumu. Ano ludia tak ziju a fakticky ich zivot je cisty klam a loz. Hra na nieco co nie je. Oni to tak bud nevidia, alebo vidia a nechcu to priznat (ako si pisal mnohym to asi vyhovuje). Ja sa viem niekedy lahko vyviest z miery, ale uz sa tu viac nebudem hadat. No rozhodne si myslim, ze taky sposob zivota je nespravny. Ja by som tak nemohol zit. Ani tak zit nechcem. Taky ako ty pises "kompromis" je pre mna absolutne neprijatelny.
Ty tu z nich mas asi najvaic rozumu. Ano ludia tak ziju a fakticky ich zivot je cisty klam a loz. Hra na nieco co nie je. Oni to tak bud nevidia, alebo vidia a nechcu to priznat (ako si pisal mnohym to asi vyhovuje). Ja sa viem niekedy lahko vyviest z miery, ale uz sa tu viac nebudem hadat. No rozhodne si myslim, ze taky sposob zivota je nespravny. Ja by som tak nemohol zit. Ani tak zit nechcem. Taky ako ty pises "kompromis" je pre mna absolutne neprijatelny.
-
uplink
VIP
gogo956 - je to tak. Ja osobne som unavený z tej hry na tieto somariny. Minule mi začala kamarátka písať na skype že keby bola pri mne tak neviem čo, sme sa ani dlho nevideli, tak ona že čo mám oblečené. Seriously? Blok skype, blok mobil. Keď je nadržaná fapdu.com, xhamster.com a pod. nie písať kraviny. Ja pre tieto veci proste nemám pochopenie, prídu mi úbohé a patetické. Keď romantiku, tak live a so všetkým čo ku tomu patrí. Prechádzka lesom, po lúke, západ slnka, nejaká fakt dobrá večera, ale nie preto že "po večeri ideme na to" do noci byť v objatí, rozprávať sa etc. a keď na to majú obidvaja chuť, prečo nie. Avšak to ako to robia ľudia teraz je tak hrozne prvoplánové. Snáď každá druhá baba ktorú stretnem, alebo sa s ňou zoznámim [od klientov, azet, at random] tak je taká, že by na druhom/treťom rande už chcela na tvrdo fičať. Nie je to škoda? Ľudia sa oberajú vo vzťahu o to jediné čo v ňom má zmysel a to je zdielanie dobrého pocitu a všetky tie veci okolo a nie to hneď zaklincovať análom, alebo podobnou somarinou. Je mi z toho zle a smutno z ľudí, že to takto robia. Ale už som trochu OT...
uplink, tak akože z takej ženskej by bolo veru aj mne zle. Keby mi kamarátka začala písať, že čo mám oblečené, tiež by som sa zatváril, že wtf? Ale rýchlo by som sa naladil na jej vlnu
Ale nie. Ja som tiež nie zástancom toho, že hneď vliezť s babou do postele a ešte ju ani poriadne nepoznám.
Ale nie. Ja som tiež nie zástancom toho, že hneď vliezť s babou do postele a ešte ju ani poriadne nepoznám.
hm.... a ja by som si radšej ten xhamster kukla, jak ísť s niekym len preto že bude ... to čo bude...
aj tak koľko krát človek si to sám spraví lepšie , jak s niekým nemotorným a vysvetlovať mu načo ten malý gombík medzi nohami slúži...
aj tak koľko krát človek si to sám spraví lepšie , jak s niekým nemotorným a vysvetlovať mu načo ten malý gombík medzi nohami slúži...