Prenos cisla od T-mobile k O2
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Prenos cisla od T-mobile k O2
nazdar, ma niekto skusenost s prenosom cisla od t-mobile do o2 ? ... aky je mechanizmus prenosu a tak ? ako preniest ked mi konci viazanost na pausal u tmob nabuduci mesiac a chcel by som ist do O2 Fer ? ... som otvoreny kazdej rade 
-
klm16
Medium Professional
musis si podat ziadost v t-mobile na prenos cisla oni to spracuju, vraj to trca cca 20 dni a je za to nejaky poplatok. (u pomaranca tusim 500korun) potom uz len prides do O2 ukazes zmluvu o preneseni alebo tak nejak. Ja som tiez chcel prenasat cislo ale nakoniec som si to pre velku zlozitost rozmyslel....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
myslim ze to nieje nevyhoda z mojho pohladuRattata napísal:myslim ze najvacsia nevyhoda pri prenose cisla je ze kazdy kto ti bude volat bude pred hovorom pocuvat oznam ze vola do siete o2 a nie do t-mobile. alebo sa mylim?
-
will.i.am
Darca
Re: Prenos cisla od T-mobile k O2
ja som chcel pred dvoma rokmi preniest cislo do o2 stacila jedna navsteva a vsetko bolo vybavene.
potom mi uz len prisla smska z t-mobilu, ze mam zavolat na iste cislo a tam potvrdit prenos.
na tej linke je oddelenie kde s vami vedia vyjednat dost vyrazne zlavy aby ste pri nich ostali.
neprenasal iekto v nedavnej dobe cislo?
potreboval by som kontakt na to oddelenie, pripadne sa vieme nejako dohodnut...
potom mi uz len prisla smska z t-mobilu, ze mam zavolat na iste cislo a tam potvrdit prenos.
na tej linke je oddelenie kde s vami vedia vyjednat dost vyrazne zlavy aby ste pri nich ostali.
neprenasal iekto v nedavnej dobe cislo?
potreboval by som kontakt na to oddelenie, pripadne sa vieme nejako dohodnut...
-
bb5unlock
Light Professional
cislo na retenscne nezozenies, vzdy to ide cez ustrednu
pokial si pre nich financne zaujimavy klient sami ti zavolaju ked dostanu ziadost o prenos od tvojho noveho operatora
ak tvoje ucty su pre nich male tak ti nikto volat nebude a pustia ta "k vode"
pokial si pre nich financne zaujimavy klient sami ti zavolaju ked dostanu ziadost o prenos od tvojho noveho operatora
ak tvoje ucty su pre nich male tak ti nikto volat nebude a pustia ta "k vode"
nuz neni pravda celkom co pises bb5unlock, dnes som akurat poziadal o prenos a u ruzovych som maval faktury cca 4€ a predsa mi telefonovali, ze preco, zaco... 
-
bb5unlock
Light Professional
ponukli ti lepsiu ponuku? ak nie,
tak ich hovor bol len informacny ktory spravit musia na potvrdenie tvojho suhlasu prenosu
ak ti ponukli lepsiu ponuku uz pri 4e fakturach, tak uz to s nimi asi ide vazne dole
(konecne sa zacnu zaujimat o kazdeho zakaznika)
tak ich hovor bol len informacny ktory spravit musia na potvrdenie tvojho suhlasu prenosu
ak ti ponukli lepsiu ponuku uz pri 4e fakturach, tak uz to s nimi asi ide vazne dole
(konecne sa zacnu zaujimat o kazdeho zakaznika)
nie, lepsiu ponuku nie, akurat mi ponukal ten balicek 150minut za 10€
.Srandista
Oživím tému. Mám aktivovanú O2 Fér kartu, používam T-Mobile, a chcel by som číslo z Telekomu preniesť na O2. Moje otázy:
1) Nie sú s tým problémy? Známa mi tvrdila, že jej po prenose T-Mobile akýmsi spôsobom blokoval hovory. Že niektoré jej neprichádzali.
2) Keď mi niekto bude volať, bude tam správe "Voláte na číslo mimo siete Telekom", alebo iba "O2"?
1) Nie sú s tým problémy? Známa mi tvrdila, že jej po prenose T-Mobile akýmsi spôsobom blokoval hovory. Že niektoré jej neprichádzali.
2) Keď mi niekto bude volať, bude tam správe "Voláte na číslo mimo siete Telekom", alebo iba "O2"?
-
guess.whoo
Redeemer
1-blbost
2-o2
najvyhodnejsie je preniest si cislo online, je tam zlava 33% pocas 2 rokov..aspon pred nedavnom bola
2-o2
najvyhodnejsie je preniest si cislo online, je tam zlava 33% pocas 2 rokov..aspon pred nedavnom bola
2.. nie je to tak, že keď Ti niekto volá z Telekomu, ozve sa mu hláška.. "Voláte mimo siete Telekom".. a keď voláte z O2, bude hláška "O2"?
-
guess.whoo
Redeemer
on sa pyta, ze ked bude mat uz O2 a niekto mu bude volat co sa dopocuje pred hovorom. a to bude "o2"
No áno, pri hovore z O2 na prenesené O2 to bude hláška "O2". Ale pri hovore z Telekomu na prenesené O2 to bude "Voláte mimo siete Telekom"... tak, nie?
brm-ova teória znie logicky. Každopádne, tá druhá otázka bola len zo zvedavosti. Išlo mi hlavne o tú prvú.
guess: Niečo bližšie o tej zľave? Nič také som nenašiel.
guess: Niečo bližšie o tej zľave? Nič také som nenašiel.
Keď mi volá brat (FunFón), tak mu hovorí "Voláte na prenesené číslo"