STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Mám taký problém so steamom, že keď sa chcem prihlásiť na stránku alebo na steammobile alebo hocikde čo je cez steam... tak mi napíše že potrebujem kód ktorý mi má príjsť na mail ... ale na mail mi žiadny kód nepríde. Keď som si skúšal zmeniť mail ktorý mám momntálne nastavený na hotmail tak mi to tiež napíše že potrebujem potvrzdovací key ktorý tiež nenpríde ... a to sa mi už nestalo prvýkrát ... robilo mi to aj dávnejšie, vtedy som kašlal na to a počase to zas išlo ... teraz nejde a dosť to potrebujem
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Treba kontaktovať steam support...ale ešte pred tým sa pozri, či ti tie maily nehádže do spamu 
-
Sphinx
Addict
v spame alebo kosi si pozeral ?
samozrejme že som pozeral ... steam support som už kontaktoval dávnejšie keď sa tento problém vyskytol, no asi musím znova
Zdravím mám jednu otázku, ako to je v prípade že plánujem kúpiť complete pack a nejaké hry z neho už vlastním ? Dá mi ich do inventára alebo mi to proste pridá len tie ktoré nemám ?
Uz sa to tu rozoberalo snad sto krat https://support.steampowered.com/kb_art ... -TPJL-2656
rochedo napísal:Uz sa to tu rozoberalo snad sto krat https://support.steampowered.com/kb_art ... -TPJL-2656
To je možné ale komu sa chce prečítať 90strán ?
A dík za odpoveď
prosim vas mam taky problem...vcera mi vypadol internet a potom ked naskocil ostal mi steam v offline mode,mam na nom taku cervenu ciarku a pise ze offline...ako ho dostanem naspat do online ? V steame som prakticky novy mam ho len par tyzdnov...vdaka
vlavo hore klikni na menu steam a mala by tam byt moznost go online
funguje to vdaka...teraz sa citim jak vol ked je to take jednoduchexixo22 napísal:vlavo hore klikni na menu steam a mala by tam byt moznost go online
Čaute mám problém neni to nič dôležité ale sere ma to keď dám pridať prítele vyskočí mi
Komunita služby Steam
Pridat do Seznamu pratel
Nektere funkce služby steam se aktivují, jakmile si pridáte
hry na svuj účet služby Steam.
Prosím o radu
Komunita služby Steam
Pridat do Seznamu pratel
Prosím o radu
Asi nemáš na Steame zakúpenú žiadnu hru, preto ti nejde pridávať priateľov.boro9123 napísal:Čaute mám problém neni to nič dôležité ale sere ma to keď dám pridať prítele vyskočí mi
Komunita služby Steam
Pridat do Seznamu pratel
Prosím o radu
zdravim, da sa na steam pridat hra bez toho aby sa stahovala?
priklad: Chcem si zahrat TF2 no nechce sa mi to stahovat tak mi to kamarat da uz nainstalovane da sa to potom nejako pridat do steamu??
priklad: Chcem si zahrat TF2 no nechce sa mi to stahovat tak mi to kamarat da uz nainstalovane da sa to potom nejako pridat do steamu??
co a kde ti da nainstalovane?cracknutu hru ci co si to chces pridat do steamu?
-
Michaelo
Hardcore addict
Mozno obsah zlozky \Steam\steamapps\common\Team Fortress 2
Aj ked neviem ci by to slo.
Mozno ano, nahodil by si to tam, restartoval Steam (mozno aj PC) a dal overit integritu suborov.
Ak cracknutu hru, tak to nie. No pochybujem ze cracknutu verziu, ked TF2 je uz F2P.
Aj ked neviem ci by to slo.
Mozno ano, nahodil by si to tam, restartoval Steam (mozno aj PC) a dal overit integritu suborov.
Ak cracknutu hru, tak to nie. No pochybujem ze cracknutu verziu, ked TF2 je uz F2P.
Povedz kamosovi nech to spravi cez "Backup a restore" a ked si to budes chciet pridat tak len spravis obnovu, kliknes na "restore".Pepo3533 napísal:zdravim, da sa na steam pridat hra bez toho aby sa stahovala?
- Prílohy
-
- backup.jpg (18.51 KiB) 1319 zobrazení
no ale ja neviem kam to TF2 dat kedze ja v zlozke so steamapps zlozku common nemam 
pokial si pametam tak tfko islo do zlozky s tvojim steam menom(mapy, configy atd.) a v steamapps boli *.gfc
+ked spravi kamos backup dostanes rovno instalacku ktora ti tie subory hodi tam kam patria
+ked spravi kamos backup dostanes rovno instalacku ktora ti tie subory hodi tam kam patria
okej dik za to backup K+ rochedo