Dovolím si nesúhlasiť. Ja pri chudnutí vôbec neberiem do úvahy kalórie.kali520 napísal: vsetko je to zavisle od poctu prijmu kalorii
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
etc.: urcite ale nejes tak ako ked si nechudol, teda si musel znizit prijem kalorii
Ty nie, ale tvoje telo ano.etc. napísal: Dovolím si nesúhlasiť. Ja pri chudnutí vôbec neberiem do úvahy kalórie.
Neviem aký som mal predtým príjem kalórií. Skôr som zmenil druh a kvalitu stravy. Objem a pod. ani nie.Hellboy248 napísal:etc.: urcite ale nejes tak ako ked si nechudol, teda si musel znizit prijem kalorii
Nemyslím sikali520 napísal:Ty nie, ale tvoje telo ano.
Ako ja som tiež nikdy nerátal kalórie a dokážem priberať a chudnúť podľa chcenia. Ale tak kto to chce hnať do detailov, tak mu to určite pomôže.
tým pádom že si zmenil druh a kvalitu stravy tak si zmenil aj počet kalórii.etc. napísal: Neviem aký som mal predtým príjem kalórií. Skôr som zmenil druh a kvalitu stravy. Objem a pod. ani nie.
Nemyslím siIde skôr o druh stravy ktorý ješ. Nie o kalórie.
Ludia v koncentraku zrali suchy chleba (vysoky GI) raz za den a pozri na nich.etc. napísal:Nemyslím si Ide skôr o druh stravy ktorý ješ. Nie o kalórie.
Sam aj hovoris ze nevies aky si mal prijem kalorii, tak ako mozes toto tvrdit. Objem potravy neni su kalorie. Jedna 50g cokolada ma mozno viac kalorii ako pol kila tvarohu.
Je tu niekto, kto nepreferuje klasicke stravovanie XY krat denne, ale "funguje" na principe Leangains? Respektive intermittent fasting. Pripadne na nejakych alternativach ako carb backloading, eatstopeat, warrior diet a podobne.... Osobne po par rokoch cvicenia som presiel na IF a uz takmer rok som spokojny a mam par znamych, ktori takisto funguju na LG a kazdy vravi, ze ku klasickemu stylu stravovanie sa uz nevrati
komplexny clanok o tom: http://www.simonk.sk/vyziva-2/intermitt ... angains-sk
Ono je to v zahranici velmi velmi znama vec, mnoho ludi sa tak stravuje s paradnymi vysledkami a komu to zapada do lifestylu, tak nie je o com
No vacsine Slovakov, Cechov su maximalne obmedzeni ludia, takze to odpisuju aj ked to nevyskusali, ale tak co cakat od Slovakov/Cechov.
Ono je to v zahranici velmi velmi znama vec, mnoho ludi sa tak stravuje s paradnymi vysledkami a komu to zapada do lifestylu, tak nie je o com
Akurát od pondelka s tým začínam, tak som zvedavý. Ale mám furt nejasno v nejakých veciach a hlavne sa mi protiví rátať nejaké kalórie.
Ratanie kalorii nie je az take nevyhnutne ako sa zda. LG je specificke svojou volnostou, ked chces ist nakupalisko, nemusis sa bat "katabolizmu" a brat si so sebou 3 obedare s kuracinou. Par mesiacov som fical bez ratania kalorii a bezproblemov, takisto poznam vela ludi, ktori kalorie nerataju. Avsak ked mas nejaky primarny ciel, vyraznu stratu tuku alebo podobne, vtedy sa to hodi, jednak vies, pri kolko kcal / sachroch spaluje tuk, resp. ako sa ti meni vaha a ako reagujes, co si nasledne pekne krasne mozes upravit aby si znizoval vahu, resp. menil svoje telo presne tak, ako chces. Avsak ked mas nejaky zaklad, si viac-menej spokojny a ide ti ozaj o ten lifestyle, nevyhovuju ti ranajky a podobne, vtedy sa to da ist krasne bez pocitania. Len sa drzis zakladnych pravidiel LG (fasting, v RD nedavas sachre, zvysujes tuky, vo WD naopak tuky znizis a pridas sachre atd atd)..... uz ich len korigujes na zaklade tvojej aktivity cez den, ked mas brutal trening kde cvicis "velku trojku", dalej cely den vybavujes atd atd, vies, ze si mozes dovolit viac sachrov ako ked mas trening ramien a cely den sedis na zadku v kancli...
Chápem no, najprv s tým musím začať a potom si to viac budem môcť upravovať. Som zvedavý na reakciu tela. 
vyzera to velmi zaujimavo, chcel som ist vlnit, ale mozno probnem toto, prebehol som zatial len tento clanok a narychlo fora, chcem hlavne osekat tuk po dlhom, narocnom sedavom zamestnani, preto otazka na ludi co si to skusali, vlnit ci toto?
Tak ťažko povedať, mne vlny vždy zamakali. Toto IT však pôjdem min. prvý týždeň iba tak, aby som sa do toho dostal, potom sa skúsim pozrieť viac na kĺb tým kalóriám a upravím si to do toho schúdacieho režimu, hodilo by sa zhodiť trochu tuku. 
názor na toto?
dal som do spoileru,pre istotu aby som nerobil reklamu
dal som do spoileru,pre istotu aby som nerobil reklamu
znizit celkovy denny prijem kalorii, rozvrhnut jedla pravidelne na cely den, hluche obdobia vykryvat wheyom- cela podstata zdraveho sportoveho chudnutia,netreba na to studovat ziadne obsiahle manualy ani blogy ludi co sa potrebuju zviditelnit niecim co nie je vobec nove.. 
Myslím si že princípy na akých funguje stránka vladozlatos.com sú nové 
je to iba blog spojeny s eshopom, clanky maju informacnu hodnotu podobnu ako tisicky podobnych stranok.
Ale spravene je to pekne, uznavam, ale takychto stranok o zdravom stravovani a objaveni "novej metody chudnutia"
je kopec, pricom principy su v skutocnosti rovnake, nic prevratneho v tomto smere uz nikto nevymysli.
Ale spravene je to pekne, uznavam, ale takychto stranok o zdravom stravovani a objaveni "novej metody chudnutia"
je kopec, pricom principy su v skutocnosti rovnake, nic prevratneho v tomto smere uz nikto nevymysli.
Je to na zisk, aj keď tam človek môže nájsť nejaké nové a zaujímavé info.
mate pravdu ale mne skôr ide o ten "cvik" na brucho,čo si o tom myslíte
Niečo na tom môže byť. Klasické brušáky sa už dlhšie neodporúčajú, jednak tam aj kvôli tomu, že tam trpí chrbtica. Ide ale o to, že brušné svalstvo sú stabilizárory, nie flexory na ohýbanie, čiže pohybu bránia a nevytvárajú ho. Z toho hľadiska to má logiku. Plus sa na dobre brucho odporúčajú v kulturistike robiť drepy, mŕtvoly, prípadne ďalšie komplexne cviky, kde sa vôbec brucho primárne necvičí, ale výrazne sa zapája.