nepísal som že ho neodporúčam, je vyrobený seasonicom ale má krátke káblegogo956 napísal:MichalkoOo
pises ze neodporucas Arctic 550 -preco-mas s nim osobnu zlu skusenost? mne totiz jeden bez problemov tichucko fici uz vyse roka ,z toho posledneho pol roka je vytazovany poodstatne viac ako bezny pocitac,nakolko fici 24/7 s procesorom fx8320 pretakt na 8x4700mhz, gtx670 a je neustale vytazeny na 90percent CPU time a 100perc Gpu / soft Boinc/,taha niekolko obrich fanov+vodne chladenie,takze si vies asi predstavit tu zataz a spotrebu na psu.Osobne si lepsi test kvality neviem predstavit![]()
A pokial ide o SSD vs Hdd: pri porovnani mi osobne vychadza ze priamo v hre ziaden rozdiel nie je,rozdiel je ale citit pri loadovani jednotlivych misii alebo ako by som tom to nazval,tiez je citit ze sa soft a hlavne velke hry podstatne rychlejsie instaluju,celkovo ten komfort systemu je niekde uplne inde,nehovoriac o tom ze pri intenzivnom dlhodobom zatazovani sa SSD tak neprehrieva a je uplne tichy na rozdiel od Hdd./nehovoriac o vykonnostnom rozdiele v pripade ak clovek na Pc aj nieco trochu serioznejsie robi-grafika a pod/
Inac odporucam zastancom klasickeho hdd urobit nasledujuci test: nainstalovat 10rezidentnych programov ktore sa spustaju hned na zaciatku do pamati a zmerat cas spustenia celych win.Ja to tak mam,lebo tie programy potrebujem, a cely system je k dispozicii doslova za par sekund,na starom hdd by som na to cakal celu vecnost. Alebo hram hru a zaroven mam spusetenych ix dalsich programov ktore aktivne citaju z SSD,k tomu hlbkovu kontrolu celeho disku avastom a pohoda necitim vobec ziadne spomalenie systemu. Pridte nam povedat co to robi na vasom Hdd![]()
Čo sa týka HDD vs SSD som tiež za SSD ale iba ked sa zvýšia peniaze. Na CPU/GPU by som neuberal