Ako ženy rozmýšľajú

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Famine
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako ženy rozmýšľajú

Príspevok od používateľa Famine »

tak tak kafiatko ty i na to kapla :D lepsie si dobe vyhonit ako zle si zasukat :smt043
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Blur napísal: to uvidíš až to príde
keď ťa nejaká baba tak "osvieti", že bude pre teba ten linkov "high-end" hneď zmeníš názor
Jedna ma už osvietila. Popáleniny si liečim doteraz, ďakujem pekne.
Terepin
Addict
Addict

kayko napísal:
Jeho postoj vychadza zo zatrpknutosti, lebo ma pocit, ze ziadna o neho nema zaujem, ale raz ho klapne nejaka dominantna mrcha, ktora ho bude tlacit do vztahu a ani si to neuvedomi. Jediny spravny postoj je nevyhybat sa zenam ani vztahom s nimi, ale drzat si v kazdom pripade nadhlad, ale to je nemozne, lebo nikto nema srdce z kamena a kazdeho chlapa raz nejaka zenska obmakci, staci aby bol trochu nadrzanejsi, zenska trochu povolnejsia a je to tam. Je to prirodzene, mozeme tu trepat o citoch, ale podstatna je fyzicka pritazlivost a city sa dostavia az postupne, to prvotne je len poblaznenie, ale skutocne puto sa buduje, preto su rozchody tazsie ako balenie, pretoze pri rozchode rozhoduju city a pri baleni fyzicka pritazlivost. Takze aj preto podla mna nie je mozne, aby odolaval donekonecna kazdej jednej.
To nie je pocit, to je fakt. A že dominantná mrcha? Nuž, aby sme nezabili túto zaujímavú tému ešte v zárodku, tak tú mrchu pošleme do teplých krajín, áno? Fajn, uvažujme teraz o štandardnom dominantnom dievčati. Boh mi je svedkom, že moja predstavivosť je nedozierna, no i tak si nedokážem predstaviť jediný racionálny dôvod, prečo by si takáto holka mala vybrať chalana, ktorý predstavuje jej pravý opak. Jedine, že by chcela káčera, ktorého si môže na motúziku všade zo sebou ťahať...
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Terepin napísal: Jedna ma už osvietila. Popáleniny si liečim doteraz, ďakujem pekne.
Z kazdeho neuspechu sa liecis roky, ci len tento?
Terepin
Addict
Addict

Ten neúspech trval rok a pol. Neúspech predtým bol pred 11 rokmi.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

Terepin napísal:Ten neúspech trval rok a pol. Neúspech predtým bol pred 11 rokmi.
to nemyslíš, že je čas už na to zabudnúť a posunúť sa ďalej?
Terepin
Addict
Addict

Na ten prvý som zabudol behom dvoch týždňov. Na ten druhý behom dvoch mesiacov. A žiadne "ďalej" nie je.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

vidím, že vážne nemá cenu teba o niečom podobnom presviedčať, ako ateistu presviedčať, že existuje Boh
Terepin
Addict
Addict

Ono by bolo fajn, keby si vysvetlil, čo u teba znamená "ísť ďalej". Čítať myšlienky cez internet zvyčajne neviem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Terepin - si si určite všimol že do tejto témy už aktívne neprispievam. Je to tak jednoduché. Jednoduchí a prostí [primitívni] ľudia aj keď im napíšeš že sú aj iné cesty, nie len žena + byt + auto + rodina, tak tú vetu prečítajú, ich mozog ju zaznamená, ale nespracuje. Je to niečo ako keby Tebe a mne niekto povedal že nemusíme dýchať vzduch, ale stačí ak si naplníme pľúca hlinou a je to. Tak si o ňom "pomyslíme" svoje, nikdy to nevyskúšame a ideme ďalej. To isté má aj drvivá väčšina planéty. Ono sa treba pozrieť "ad fontes" ku prameňom. Len 20 a 21vé storočie obsahuje za celý "beh" ľudstva inú formu zábavy a vzdelávania, ako celý zvyšok existencie ľudstva ako takého. Do 20/21vého storočia ľudia mohli pre priamu zábavu len: [nerátam skorú medicínu, horolezectvo a iné vyššie špecifické hobby]

:arrow: čítať knihy, zvitky, pergameny
:arrow: baviť sa na hurónskych hrách ako v Ríme, alebo na jednoduchých domácich hrách
:arrow: chodiť von, do krčmy, podniku, baru, etc.

pre väčšinu však boli schodné len tieto dve, lebo čítať buď nevedeli, alebo sa im nechcelo a na "zábavu na úrovni" nemali prostriedky ani čas a tak ostalo:

:arrow: sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex
:arrow: chlast, chlast, chlast
:arrow: chlast, chlast, chlast
:arrow: zabezpečiť živobytie pre produkt prvých troch bodov
:arrow: zabezpečiť živobytie pre seba

Človek "moderný" si túto triádu obhajuje a chráni tým že:

:arrow: chce kontinualitu svojho rodu [aký bullshit, no nie? jednoducho chce šu*ať, lebo nič iné nikdy nevedel a má to tak zabehané, že predstava o inej zábave je nepredstaviteľná]
:arrow: chce sa socializovať [vo väčšine prípadov sa chce jednoducho opiť a popri tom kecať o nezmysloch]
:arrow: chce budovať kariéru, a iné drby [jednoducho chce si zabezpečiť istotu pre prvé dva body].

Stále je to tá istá triáda, ktorou žili naši predkovia, ktorí žili v zemliankach, chatrčiach a hlinených dierach v podzemí, akurát v modernom šate.

To čo robíš Ty a ja je revolúcia, ktorej prijatie nastane tak v 50-90tych rokoch tohto storočia najskôr, kým vymrie moja a Tvoja generácia.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ja si myslím, že vaša revolúcia týmto spôsobom vymrie skôr, ako stihne začať.
Terepin
Addict
Addict

Prečo? Veď feminizmus hlása rovnosť, nie? Pretiahnem nejakú čaju v nejakej uličke, urobím jej decko a nech sa o neho stará sama. Problém vyriešený.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Terepin napísal:Prečo? Veď feminizmus hlása rovnosť, nie? Pretiahnem nejakú čaju v nejakej uličke, urobím jej decko a nech sa o neho stará sama. Problém vyriešený.
A toto ma byt ta revolucia, protipol k dnesnej skazenej spolocnosti ? :)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

pinco napísal:Ja si myslím, že vaša revolúcia týmto spôsobom vymrie skôr, ako stihne začať.
o tom netreba vôbec pochybovať. Uplink bude dovtedy tak strasne asexuálny ,až kým na nejakej "asexuálnej konferencii" nestretne nejakú totálne asexuálnu dievčinu, s ktorou bude toľko diskutovať o "asexualizme", až to písmeno a z toho slova vymizne. A bude po revolúcii.. :P
Terepin
Addict
Addict

matki napísal:
A toto ma byt ta revolucia, protipol k dnesnej skazenej spolocnosti ? :)
Skôr doplnok. Veď treba ísť s prúdom a nevyčleňovať sa zo spoločnosti, nie?
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Terepin napísal: To nie je pocit, to je fakt. A že dominantná mrcha? Nuž, aby sme nezabili túto zaujímavú tému ešte v zárodku, tak tú mrchu pošleme do teplých krajín, áno? Fajn, uvažujme teraz o štandardnom dominantnom dievčati. Boh mi je svedkom, že moja predstavivosť je nedozierna, no i tak si nedokážem predstaviť jediný racionálny dôvod, prečo by si takáto holka mala vybrať chalana, ktorý predstavuje jej pravý opak. Jedine, že by chcela káčera, ktorého si môže na motúziku všade zo sebou ťahať...
Na zaklade coho usudzujes, ze je to fakt? Svojim postojom asi tazko prides k nejakym zavratnym faktom. Skus si prestat predstavovat ako dopadne nieco, skor ako sa to vobec udeje. Protipoly sa pritahuju, to plati nielen vo fyzike, ale vseobecne. Nie kazda zena potrebuje chlapa, ktory bude dominantny a bude ju vo vsetkom prevysovat a ty zrovna neposobis ako kacer na motuziku, ale ako prototyp tvrdohlaveho cloveka, s nizkym sebavedomim. Tvojim problemom nie je vzhlad, peniaze, ci schopnost balit baby, tvojim problemom je tvoja chaba vola menit veci. Chapem ze to prameni skor z tvojej povahy, no presviedcat sameho seba, ze "takto je mi lepsie", nie je filozofia ani nejaka zmysluplna cesta, ale lenivost. Zena moze byt neviem aka pekna ci skareda, inteligentna ci sprosta, nikdy sa nemozes spoliehat na to, ze ta bude mat rada len preto, aky si. O kazdu jednu zenu na svete bojujes pocas celeho vasho vztahu proti vsetkym chlapom, ktori ju chcu. Ziadne idealne a nedosiahnutelne zenske neexistuju.

Uplink ziadna revolucia, ludska rasa degeneruje, najskor z nas budu opat len opice, ved aj poslednu svetovu vojnu vyhrali intelektualne a mentalne slabsi :lol:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Mna uz to ani nebavi ked vidim v bare peknu kočku a prihovorim sa k nej co ako sa mas, inak ako saa volas,. atd.. hento tamto a vedie to vzdy do postele :? To uz nieje ako kedysi ze som sa musel fakt ze snazit aby som sa babe dostal do nohaviciek :mrgreen: ked som s nejakou holkou tak do polhodiny mi sama od seba otvori poklopec a zacne makat :)
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

Nebud z toho v pomikove ved si za to platis :smt006
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

mozno sa snazis nespravnym sposobom, resp. snazis sa stale len o to iste, tak neviem co cakas. Posuvat sa vpred materialne a mentalne nie je naskodu, ale posuvat sa aj emocionalne tiez obcas nezaskodi. Ked reprodukcne organy zacnu zlyhavat, tak si so zenami uz nebudes mat co povedat, lebo si si zvykol ze kazda debata skonci pri sexe...
Terepin
Addict
Addict

kayko napísal:
Na zaklade coho usudzujes, ze je to fakt? Svojim postojom asi tazko prides k nejakym zavratnym faktom. Skus si prestat predstavovat ako dopadne nieco, skor ako sa to vobec udeje. Protipoly sa pritahuju, to plati nielen vo fyzike, ale vseobecne. Nie kazda zena potrebuje chlapa, ktory bude dominantny a bude ju vo vsetkom prevysovat a ty zrovna neposobis ako kacer na motuziku, ale ako prototyp tvrdohlaveho cloveka, s nizkym sebavedomim. Tvojim problemom nie je vzhlad, peniaze, ci schopnost balit baby, tvojim problemom je tvoja chaba vola menit veci. Chapem ze to prameni skor z tvojej povahy, no presviedcat sameho seba, ze "takto je mi lepsie", nie je filozofia ani nejaka zmysluplna cesta, ale lenivost. Zena moze byt neviem aka pekna ci skareda, inteligentna ci sprosta, nikdy sa nemozes spoliehat na to, ze ta bude mat rada len preto, aky si. O kazdu jednu zenu na svete bojujes pocas celeho vasho vztahu proti vsetkym chlapom, ktori ju chcu. Ziadne idealne a nedosiahnutelne zenske neexistuju.

Uplink ziadna revolucia, ludska rasa degeneruje, najskor z nas budu opat len opice, ved aj poslednu svetovu vojnu vyhrali intelektualne a mentalne slabsi :lol:
Ja si vždy dopredu analyzujem veci ešte predtým, než sa do nich pustím. Je však zaujímavé, že ty mi to radíš, zatiaľ čo zvyšok okolia mi radí pravý opak. Každopádne, pod pojmom "káčer na motúziku" som si predstavoval niečo iné, ale budiš. A som tvrdohlavý človek s realistickým seba ohodnotením. Niekedy mám dokonca pocit, že si až priveľmi fandím. A chabá vôľa meniť veci? Ty vole, ja, keď si niečo zaumienim, tak si za tým idem jak buldozér a ničím všetko a každého v mojej ceste. Nechci vedieť, aký bordel vtedy za sebou nechávam. A to nie je presviedčanie, že takto mi je lepšie. To je presviedčanie, že inak mi bude lepšie. A s pribúdajúcimi rokmi tomu verím čo raz menej. Ehm, no. Osobne si nedokážem predstaviť, že by ma nejaká mala mať rada, kvôli môjmu charakteru. Vlastne, akosi nedokážem nájsť jedinú vec, pre ktorú by pri mne chcela zostať dlhšie, než 5 minút... Ja som dosť ťažká povaha. Komplikovaná. Asi ako jarné počasie. Avšak bojovať o dievča? Ja ti nevím, Karle, ale ja som pacifista. Nepáči sa mi predstava, že by som mal na ulici mlátiť hubu každému, kto sa usmeje na moju priateľku... A na záver mala parafráza: Žiadne ideálne a dosiahnuteľné ženské neexistujú.
kayko napísal:tak si so zenami uz nebudes mat co povedat
Spomínal si ma? :)
Napísať odpoveď