Hľadám kvalitný prírodný prípravok na kĺby [kolená]
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hľadám kvalitný prírodný prípravok na kĺby [kolená]
pokial zacinas na biku tak neslap silovo, snaz sa pomaly si zvykat na frekvenciu
je lepsia a ucinnejsia, a takisto setrnejsia prave ku klbom a slacham
je lepsia a ucinnejsia, a takisto setrnejsia prave ku klbom a slacham
-
uplink
VIP
Ono to nie je vyslovene cielene silovo, len sa rád pri tom unavím, ale tak dám na Teba, pôjdem na ľahších prevodoch, dík za tip.
-
vendo
Guru
viac daj na mna pri tom nastaveni posedu/tretier
ja som najazdil na cestaku okolo 400km kym som si paradne nasteloval kufre, sedlo som ladil este po 800km
su to malinke detailiky, posunies sedlo o 0.4 cm vyssie/nizsie ale vsetko to citis po dlhych jazdach
ja som najazdil na cestaku okolo 400km kym som si paradne nasteloval kufre, sedlo som ladil este po 800km
su to malinke detailiky, posunies sedlo o 0.4 cm vyssie/nizsie ale vsetko to citis po dlhych jazdach
-
uplink
VIP
Skúsim teda, díky moc. Idem dnes do Auparku aj po tie doplnky, spýtam sa borca aj tam, myslíš že v športovom obchode budú mať aj rybí olej, alebo ten mám vziať z lekárne?
Skor z lekarne ako zo sportoveho.
-
uplink
VIP
Oki, vezmem z lekárne teda.
daj si vsak pozor, resp. si vsimaj obsah EPA a DHA (hladaj co najviac). Nezober hned prve, co ti ponuknu, kedze dost (vacsina) tych produktov obsahuje minimalne mnozstvo, kde pri suplementacii by si toho musel zjest 6x tolko 
-
uplink
VIP
A čo je to to EPA a DHA?
z osobnej skusenosti odporucam http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best ... lets/38814 vyborny pomer cena/ucinok, dodanie netrva viac ako 2tyzdne,zo zaciatku je vhodne nasat aspon 2xnasobne davkovanie,neskor iba udrziavacka po cca 2mesiacoch
-
uplink
VIP
Fúha, tak skúsim aj to, len som chcel mať niečo už dnes, ale tak in general by to malo počkať, ďakujem!
-
vendo
Guru
omega3 mastne kyseliny, teda ta ucinna latkauplink napísal:A čo je to to EPA a DHA?
pohladaj najlepsie tie severske originalne vo flaske, nie tie v tobolkach
Na tomto niečo môže byť. Ja som sa snažil jesť kĺbovku tak, že som si nakúpil samostatne kolagén, chondroitín a glukosamín a to pekne jedol. Ono to neúčinkuje hneď, práveže, treba to jesť dlhodobo, aspoň 2 mesiac. Najlepšie teda prevenčne, min. raz do roka si takúto kúru urobiť, ak aktívne športujete.vendo napísal:inac, k tymto "klbovym vyzivam"
nedivil by som sa keby do nich cpali analgetika, a preto vas tak zazracne a rychlo prestanu boliet kolena, a ked ich vysadite vsetko sa vrati
predsa ak nieco uzivam mesiac a ma to mat ucinky liecive na to koleno, tak to koleno sa aspon trosku "vylieci" (ako kazdy organ aj koleno ma schopnost regeneracie) a nie ze vysadim a vsetko ako kedysi
-
uplink
VIP
Ahojte,
Takže animal flex je objednaný, nemali ani flex4joint, ani AF, tak som si zatiaľ vzal nutrend flexit a rybí olej od MedPharmy. Na nejaký ten mesiac a preklenutie času, kým dorazí AF na sklad a môžem si ho prísť vyzdvihnúť,
Ďakujem ešte raz všetkým za rady, veľmi si ich cením!
Takže animal flex je objednaný, nemali ani flex4joint, ani AF, tak som si zatiaľ vzal nutrend flexit a rybí olej od MedPharmy. Na nejaký ten mesiac a preklenutie času, kým dorazí AF na sklad a môžem si ho prísť vyzdvihnúť,
Ďakujem ešte raz všetkým za rady, veľmi si ich cením!
vendo
analgetika v klbovke?
mozno by stacilo si precitat co ten chondroitin sulfat a glucosamin sulfat vlastne v tele robia a zistil by si preco po nej klby prestavaju boliet-nikto ziadne analgetika do toho davat nemusi
analgetika v klbovke?
mozno by stacilo si precitat co ten chondroitin sulfat a glucosamin sulfat vlastne v tele robia a zistil by si preco po nej klby prestavaju boliet-nikto ziadne analgetika do toho davat nemusi
-
ferdinand19
Medium Expert
Existuje čisto prírodný napoj na podporu kĺbov s obsahom chondroprotektív v ideálnom pomere. Cena 36,14 €. Neskôr je možné mať aj nižšiu cenu. https://gallery.foreverliving.com/galle ... 6_2012.pdf
-
krankenwagen
Professional
Mozno to znie zvlastne, ale babke na kolena vzdy pomaha prilozit lopuchove listy (na kazde koleno jeden) a zaviazat obvazom. Za pokus nic nedas.
//sorry, necital som zaciatok.
//sorry, necital som zaciatok.
-
ferdinand19
Medium Expert
Lenze babku asi nebolia kolena od bicyklovania
-
ktozesomja
Medium Star
tak asi po mesiaci intenzivneho bicyklovania zacinam pocitovat tiez bolest, konkretne v lavom kolene. Hlavne ked silno slapem na tazkom prevode do kopca ale po dlhsej jazde uz aj na lahkom prevode, kde krutim vysokou frekvenciou. Doteraz ma koleno nikdy nebolelo a to som kazde leto zvykol intenzivne bicyklovat.
Pri poslednej udrzbe bicykla som zmenil polohu sedla. Takze myslim si, ze to moze byt aj od zleho posedu na bicykli. Po dlhsej jazde ma kus zacinaju boliet aj krize, chrbat. V akej vyske ma byt sedadlo ? Tak aby som mal mierne pokrcene koleno ked mam pedal v najnizsej polohe ? Riaditka si neviem posuvat hore/dolu, no mozno aj tie su zle, sedlo mam totiz vyssie ako je uroven riaditok.
Pri poslednej udrzbe bicykla som zmenil polohu sedla. Takze myslim si, ze to moze byt aj od zleho posedu na bicykli. Po dlhsej jazde ma kus zacinaju boliet aj krize, chrbat. V akej vyske ma byt sedadlo ? Tak aby som mal mierne pokrcene koleno ked mam pedal v najnizsej polohe ? Riaditka si neviem posuvat hore/dolu, no mozno aj tie su zle, sedlo mam totiz vyssie ako je uroven riaditok.